NoutĂŢi Skarabeu

Promovare: Stelică – Eu Sunt (Video)Promovare: Stelică – Eu Sunt (Video)

 Continuăm seria promovărilor alături de un artist de la Marea Neagră, pe nume Stelică. Acesta a lansat o nouă piesă intitulată „Eu Sunt”, care reprezintă piesa sa de „atitudine” și care beneficiază de un videoclip.

Promovare: Sekaze – Alter-egoPromovare: Sekaze – Alter-ego

 Pe data de 12 septembrie a acestui an vă invitam să ascultați piesa intitulată „Drumul oaselor”, care este semnată de către Sekaze. Ei bine, de această dată scriu despre același artist, dar despre o piesă diferită, a cărui nume este „Alter-ego”.

Promovare: Sekaze – Drumul oaselorPromovare: Sekaze – Drumul oaselor

 În urmă cu nouă luni, artistul constănțean cunoscut sub numele de Sekaze, lansa piesa intitulată „V Class”, unde Skarabeu este cel ce a semnat instrumentalul.

Ce înseamnă hip hop pentru artiștii din hip hop-ul românesc? (Part.4)Ce înseamnă hip hop pentru artiștii din hip hop-ul românesc? (Part.4)

La începutul acestui an, echipa BlackSheepSound a lansat un editorial intitulat „Ce înseamnă hip hop pentru artiștii din hip hop-ul românesc?”.

Gradu’ 5 feat. Chimie – Mâna susGradu’ 5 feat. Chimie – Mâna sus

Pentru început, trebuie să faceți cunoștință cu băieții de la Gradu’ 5: Jamie & Sayko. Cei doi băieți au intrat în lumea hip-hop-ului și ne oferă o nouă piesă alături de unul dintre cei mai cunoscuți artiști din undergroundul românesc și anume Chimie.

Ce părere au părinții noștri despre hip hop?Ce părere au părinții noștri despre hip hop?

Nu foarte mulți dintre părinții noștri ar alege hip hop-ul în playlist-ul lor din mașina ori acasă și asta din cauza cuvintelor obscene alese în majoritatea pieselor sau poate și subiectele.

Promovare: Sekaze – Mercur (E.P. – Skarabeu)Promovare: Sekaze – Mercur (E.P. – Skarabeu)

Sunt sigur că îi cunoașteți. La fel de sigur cum sunt de faptul că pentru mine este o plăcere să scriu despre ei. Vă povestesc despre doi tineri artiști ai Constanței și anume Sekaze & Skarabeu, ce ne prezintă o nouă piesă.

Skarabeu – AZADSkarabeu – AZAD

Pe data de 30 octombrie a anului 2013, tânărul producător constănțean cunoscut sub numele de Skarabeu, lansa pe canalul oficial de Youtube al cunoscutului artist Chimie un instrumental ce avea să marcheze începutul seriei de acest gen.

Beats By: Skarabeu ”Sunt sigur că în viitorul apropiat am să ofer ceva frumos de ascultat!”Beats By: Skarabeu ”Sunt sigur că în viitorul apropiat am să ofer ceva frumos de ascultat!”

Începutul anului 2014 marchează al șaselea episod al proiectului intitulat „Beats By”.

Concert: Chimie, Ana-Marie Alexie și Skarabeu @ Buzău – 28.12.2013Concert: Chimie, Ana-Marie Alexie și Skarabeu @ Buzău – 28.12.2013

Chimie anunță un nou eveniment care se va desfășura astăzi 28 decembrie, în Buzău. Locația concertului este în Club No Limit, acolo unde artistul va prezenta noul său material ”Strada Strâmbă”.  Alături de Chimie îi veți putea asculta pe Ana-Maria Alexie și Skarabeu la butoane.

Concert: Chimie, Ana-Maria Alexie și Skarabeu @ Club Goblin / Constanța – 27.12.2013Concert: Chimie, Ana-Maria Alexie și Skarabeu @ Club Goblin / Constanța – 27.12.2013

Chimie continuă prezentarea noului său material numit ”Strada Strâmbă”, iar următorul oraș în care va susține un concert va fi Constanța, mai exact în Club Goblin. Artistul îi va avea invitați pe Ana-Maria Alexie și Skarabeu. Evenimentul va avea loc pe data de 27 decembrie.

Video: Chimie – Rana feat. Ana Maria AlexieVideo: Chimie – Rana feat. Ana Maria Alexie

După ce a lansat primul său single extras de pe viitorul material intitulat ”Strada Strâmbă”, artistul constănțean Chimie a urcat pe canalul său oficial de Youtube o nouă piesă! Aceasta se intitulează ”Rana” și este o colaborare cu Ana Maria Alexie.

Concert: Chimie, Ana-Maria Alexie și Skarabeu @ Cluj Napoca – 07.12.2013Concert: Chimie, Ana-Maria Alexie și Skarabeu @ Cluj Napoca – 07.12.2013

Chimie revine din nou în Cluj Napoca, unde va susține un concert alături de Ana-Maria Alexie și Skarabeu. Evenimentul va avea loc pe data de 7 decembrie, în Irish Music Pub.

Concert: Chimie, Ana-Maria Alexie și Skarabeu @ Bârlad – 30.11.2013Concert: Chimie, Ana-Maria Alexie și Skarabeu @ Bârlad – 30.11.2013

La o zi după concertul din Galați, Chimie va susține un nou eveniment în Bârlad alături de Ana-Maria Alexie și Skarabeu. Evenimentul va avea loc în data de 30 noiembrie, iar prețul unui bilet va fi de 15 lei.

Concert: Chimie, Ana-Maria Alexie și Skarabeu @ Galați – 29.11.2013Concert: Chimie, Ana-Maria Alexie și Skarabeu @ Galați – 29.11.2013

Galați urmează sa găzduiască un nou eveniment Chimie, care va veni însoțit de Ana-Maria Alexie și Skarabeu. Evenimentul va avea loc pe data de 29 noiembrie, în Club S, iar prețul unui bilet va fi de 15 lei.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..