NoutĂŢi Ski Beatz

Mos Def & Ski Beatz – Sensei On The BlockMos Def & Ski Beatz – Sensei On The Block

 La puțin timp de la lansarea piesei „Basquiat Ghostwriter” sub numele de Yasiin Bey, Mos Def revine cu o nouă piesă, intitulată „Sensei On The Block”.
 Aceasta este o colaborare dintre artist și Ski Beatz, care s-a ocupat de partea de producție a piesei.

Smoke DZA – Independence Day feat. Al-Doe & Styles PSmoke DZA – Independence Day feat. Al-Doe & Styles P

Smoke DZA ne-a mai făcut astăzi o surpriză și a lansat un nou single ce poartă numele „Independence Day”. Melodia este interpretată alături de Al-Doe și Styles P, partea de producție fiind semnată de Ski Beatz.

Video: Camp Lo – Did You KnowVideo: Camp Lo – Did You Know

Acum ceva timp v-am prezentat aici EP-ul „Fort Apache” ce a fost realizat de Camp Lo in colaborare cu Ski Beatz. Astazi putem urmari videoclipul piesei „Did You Know” ce a fost extrasa de pe acest material. Va invitam sa urmariti videoclipul putin mai jos.

Video: tabi Bonney – On Jupiter (feat. Itadi Bonney)Video: tabi Bonney – On Jupiter (feat. Itadi Bonney)

In aceasta noapte, tabi Bonney ne-a facut cadou un nou videoclip. Piesa aleasa de el poarta numele „On Jupiter” si este un feat. cu Itadi Bonney, fiind extrasa de pe mixtape-ul „The Endless Summer” pe care il puteti gasi aici.

Album: Camp Lo & Ski Beatz – Fort ApacheAlbum: Camp Lo & Ski Beatz – Fort Apache

Camp Lo si Ski Beatz ne-au pregatit o surpriza placuta pentru azi si ne-au oferit la ascultare cel mai recent proiect al lor, denumit „Fort Apache”. Materialul a luat forma unui EP si poate fi ascultat pe contul de SoundCloud al Ski Beatz.

tabi Bonney – Chop Chop (feat. Yasiin Bey)tabi Bonney – Chop Chop (feat. Yasiin Bey)

tabi Bonney se pregateste de lansarea noului sau proiect „The Endless Summer” ce va avea loc peste 2 zile. Pana atunci, artistul ne-a oferit pe contul sau de SoundCloud un nou single extras de pe acest material. Piesa poarta numele „Chop Chop”, este un feat.

Video: Ski Beatz Feat. Freddie Gibbs – IllegalVideo: Ski Beatz Feat. Freddie Gibbs – Illegal

Ski Beatz si Freddie Gibbs formeaza un duo interesant cand vine vorba de colaborari. Mai jos aveti videoclipul uneia dintre cele mai apreciate piese de pe materialul „24Hr Karate School Part 2„.

Video: Muse feat. Ski Beatz – Let’s Go!Video: Muse feat. Ski Beatz – Let’s Go!

Muse si Ski Beatz si-au unit talentele pentru a filma clipul primei piese extrase de pe albumul „A3C Volume 1”. Zilele acestea, in Atlanta au loc mai multe concerte hip hop printre care si lansarea oficiala a compilatiei „A3C vol.

Ski Beatz – Illegal (Feat. Freddie Gibbs)Ski Beatz – Illegal (Feat. Freddie Gibbs)

In caz ca nu stiati, producatorul Ski Beatz va lansa maine albumul „24 Hour Karate School Part 2„. Mai jos aveti track-ul cu numarul 5, „Illegal„, realizat impreuna cu Freddie Gibbs.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..