NoutĂŢi Slaughterhouse

Retrospectivă: Iulie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Iulie 2015 @ BlackSheepSound

 Ca orice lună de vară din anii precedenți, iulie a fost destul de liniștită ca și în cazul lunii precedente din punct de vedere al hip hop-ului românesc, însă chiar și în aceste condiții există suficiente articole care merită menționate în continuarea acestui articol.

Video: Slaughterhouse – R.N.SVideo: Slaughterhouse – R.N.S

 Pe lista celor care au contribuit la realizarea coloanei sonore a filmului Southpaw, a cărui premieră va avea loc săptămâna aceasta, pe lângă Eminem și PRhyme (DJ Premier & Royce Da 5’9”) apare și numele trupei Slaughterhouse.

Album: DJ Premier și Royce da 5’9″ – PRhyme (Ascultă / Cumpără)Album: DJ Premier și Royce da 5’9″ – PRhyme (Ascultă / Cumpără)

DJ Premier şi Royce Da 5’9″ au muncit din greu pentru a ne prezenta astăzi albumul „PRhyme”, care a fost lansat în casa lor de discuri „PRhyme Records”.

Joell Ortiz – Brothers Keeper (Feat. Royce Da 5’9″, Joe Budden & Crooked I)Joell Ortiz – Brothers Keeper (Feat. Royce Da 5’9″, Joe Budden & Crooked I)

Joell Ortiz și-a adunat colegii de la Slaughterhouse,  Royce Da 5’9″, Joe Budden, Crooked I, pentru a realiza piesa „Bothers Keeper”, piesă ce va fi inclusă pe viitorul său album, „House Slippers”.

Mixtape: Slaughterhouse – House Rules (Ascultă)Mixtape: Slaughterhouse – House Rules (Ascultă)

Nici nu am apucat bine să ne bucurăm de E.P.-ul eMC, noul videoclip Jurassic 5 sau cel al lui Tech N9ne în colaborare cu MURS că cei de la Slaughterhouse au lansat un mixtape – ”House Rules”. Cum spuneam, se pare că sfârșitul lunii mai este unul foarte bun pentru hip-hop.

Video: Slaughterhouse – GoodbyeVideo: Slaughterhouse – Goodbye

Cel de-al 4-lea single extras de pe materialul „welcome to: OUR HOUSE”, și anume piesa denumită „Goodbye”, se bucură începând de astăzi de videoclip. Melodia cu un puternic mesaj emoțional a fost lansată pe 9 august și este produsă de Boi-1da.

Slaughterhouse – Goodbye (Remix) (feat. Fat Joe)Slaughterhouse – Goodbye (Remix) (feat. Fat Joe)

Cei de la Slaughterhouse revin astazi cu remixul piesei „Goodbye”. Pentru aceasta versiune s-a alaturat si Fat Joe. Melodia este dedicata lui Chris Lighty, ce a trecut in nefiinta in urma cu o saptamana. Poti asculta in cele ce urmeaza remixul despre care am vorbit.

Video: Slaughterhouse – Throw It Away (feat. Swizz Beatz)Video: Slaughterhouse – Throw It Away (feat. Swizz Beatz)

Slaughterhouse si Swizz Beatz ofera fanilor sai videoclipul piesei „Throw It Away”. Melodia este extrasa de pe cel mai recent material al baietilor de la Slaughterhouse, „welcome to: OUR HOUSE”.

Slaughterhouse – Our House (feat. Eminem & Skylar Grey)Slaughterhouse – Our House (feat. Eminem & Skylar Grey)

Slaughterhouse ne-a oferit astazi un ultim single de pe viitorul lor album „welcome to: OUR HOUSE”, inainte de lansarea oficiala a acestuia ce va avea loc pe 28 august.

Slaughterhouse – Throw That (feat. Eminem)Slaughterhouse – Throw That (feat. Eminem)

Dupa ce ieri v-am prezentat aici mixtape-ul „On The House”, astazi avem parte de o noua surpriza din partea Slaughterhouse. Acestia au lansat single-ul „Throw That” feat.

Mixtape: Slaughterhouse – On The HouseMixtape: Slaughterhouse – On The House

Dupa cum ne-au promis, cu o saptamana inainte de lansarea albumului „welcome to:OUR HOUSE”, membrii trupei Slaughterhouse au lansat mixtape-ul „On The House”. Materialul a fost gazduit de DJ Drama, si ii are ca invitati pe Freeway, Emanny si K-Young.

Slaughterhouse – Truth Or TruthSlaughterhouse – Truth Or Truth

Membrii trupei Slaughterhouse ne-au facut o surpriza placuta si au lansat o noua bucata denumita „Truth Or Truth”. Melodia este un freestyle de 14 minute pe instrumentalul „Tears Of Joy” si urmeaza sa fie inclusa pe mixtape-ul „On The House”.

Slaughterhouse – See Dead PeopleSlaughterhouse – See Dead People

Dupa ce ieri v-am invitat sa ascultati aici piesa „Goodbye”, astazi revenim cu o noua bucata semnata de Slaughterhouse. Melodia se numeste „See Dead People”, a fost produsa de araabMUZIK si urmeaza sa fie inclusa pe mixtape-ul „On The House” gazduit de DJ Drama.

Slaughterhouse – GoodbyeSlaughterhouse – Goodbye

Mai este putin pana cand albumul Slaughterhouse denumit „Welcome to: OUR HOUSE” isi va face loc in playlist-urile noastre. Iar pana atunci, putem asculta single-ul „Goodbye” ce urmeaza sa fie inclus pe acest material si care suna foarte bine.

Slaughterhouse – Weight ScaleSlaughterhouse – Weight Scale

Desi asteptam cu nerabdare materialul „Welcome To: Our House”, Slaughterhouse ne ofera astazi un freestyle ce a primit numele „Weight Scale”. Piesa este extrasa de pe mixtape-ul la care inca se lucreaza, „Gangsta Grillz”.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..