NoutĂŢi Sledgren

T. Mills – K.U.$.H. (feat. Smoke DZA)T. Mills – K.U.$.H. (feat. Smoke DZA)

La doar 2 zile de la lansarea mixtape-ului „Thrillionaire” gazduit de DJ ill Will, T. Mills ne prezinta single-ul „K.U.$.H.” care face parte din acest material. Piesa a fost produsa de Sledgren si este un feat. cu Smoke DZA.

Wiz Khalifa – Different Cloth (feat. Busta Rhymes)Wiz Khalifa – Different Cloth (feat. Busta Rhymes)

Haine diferite, acelasi artist. Wiz Khalifa a reusit sa ma surprinda placut in ultima perioada, prin numarul mare de colaborari lansate. Astazi revine. Alaturi de Busta Rhymes, „Different Cloth” rasuna deja in castile mele. Pe parte de productie, Sledgren isi face aparitia.

Video: Chevy Woods – HazelwoodVideo: Chevy Woods – Hazelwood

A saptea piesa de pe materialul „Gangland” beneficiaza acum de un videoclip filmat in vecinatatea Pittsburgh-ului. Piesa este produsa de Cardo si Sledgren. Pe parte de regie ii gasim pe Dan Folger si Edge Media. Urmareste in continuare noul clip al lui Chevy Woods.

Mixtape: X-Clusive – Coming AttractionsMixtape: X-Clusive – Coming Attractions

Nascut in Brooklyn si crescut in Bronx, X-Clusive a realizat un nou mixtape ce poarta numele de „Coming Attractions”. Materialul include 14 piese originale produse cu ajutorul baietilor de la Sledgren si Johnny Juliano. Only R.O.B

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..