NoutĂŢi Slim The Mobster

Video: Slim The Mobster ft. Nikki Grier – DreamingVideo: Slim The Mobster ft. Nikki Grier – Dreaming

Pe data de 9 noiembrie, Slim The Mobster, a publicat un nou album si anume, „War Music„. Astazi, lanseaza un nou videoclip, de data aceasta la piesa „Dreaming”, piesa in colaborare cu Nikki Grier si face parte de pe materialul lansat anterior.

Video: Slim The Mobster ft. Snoop Dogg – What Goes UpVideo: Slim The Mobster ft. Snoop Dogg – What Goes Up

V-ati asteptat la asta? Ei bine,  Slim The Mobster lanseaza videoclipul piesei „What’s goes up” care este in colaborare cu Snoop Dogg. Piesa va fi gasita pe „War Music„, album produs in totalitate de Dr. Dre si Snoop Dogg.

Video: Slim The Mobster – Falling Star (Feat. Nikki Grier & Sly)Video: Slim The Mobster – Falling Star (Feat. Nikki Grier & Sly)

Clipul piesei lui Slim The Mobster in colaborare cu Nikki Grier & Sly a fost lansat in urma cu cateva ore, este vorba despre Falling Star.

Slim The Mobster – War Music (Mixtape Artwork & Track List)Slim The Mobster – War Music (Mixtape Artwork & Track List)

Mai sunt cateva zile pana la marele eveniment si anume lansarea albumului War Music. Mai exact pe 8 noiembrie isi va face aparitia, insa pana atunci Slim The Mobster a dat publicitatii atat artwork-ul cat si tracklist-ul.

Video: Slim The Mobster – Take It EasyVideo: Slim The Mobster – Take It Easy

Slim The Mobster a realizat de curand un videoclip si mai exact este vorba despre piesa Take It Easy de pe mixtape-ul War Music ce urmeaza sa fie lansat pe 8 noiembrie.

Slim The Mobster – DreamingSlim The Mobster – Dreaming

La scurt timp de la lansarea clipul piesei „Fuck You”, piesa in colaborare cu Yummy Bingham, Slim The Mobster lanseaza alta piesa extrasa de pe albumul „War Music”.

Video: Slim The Mobster feat. Yummy Bingham – Fuck YouVideo: Slim The Mobster feat. Yummy Bingham – Fuck You

War Music este gata de lansare. Totul va avea loc, oficial, pe 8 Noiembrie.
Slim The Mobster vine cu un clip marca Bink! la piesa „Fuck You”, piesa ce se bucura de vocea calda a mai tinerei Yummy Bingham.

Slim The Mobster – Gun PlaySlim The Mobster – Gun Play

Va reamintesc ca albumul War Music va fi lansat pe data de 8 noiembrie 2011. Insa pana atunci va invit sa ascultati Gun Play,o piesa marca Slim The Mobster.

Video: Slim The Mobster – South Central BluesVideo: Slim The Mobster – South Central Blues

Desi mai e destul pana pe 8 noiembrie, Slim The Mobster continua campania de promovare a albumului „War Music„, ce va fi lansat la data mentionata mai sus. Mai jos puteti vizualiza cel mai nou videoclip al rapperului. Mie unul imi place foarte mult.

Slim The Mobster – Whose House (Feat. Kendrick Lamar )Slim The Mobster – Whose House (Feat. Kendrick Lamar )

Cum fiecare artist se gandeste cu ce piesa sa isi surprinda fanii, Slim The Mobster a colaborat cu Kendrick Lamar pentru a va surprinde cu piesa Whose House.

Slim The Mobster – Marta (Feat. Prodigy)Slim The Mobster – Marta (Feat. Prodigy)

Dupa colaborarea cu Snoop Dogg de saptamana trecuta, Slim si-a unit fortele cu Prodigy rezultand piesa „Marta„. Aceasta va fi inclusa pe albumul „War Music” (disponibil incepand cu 8 noiembrie).

Slim The Mobster – What Goes Up (Feat. Snoop Dogg)Slim The Mobster – What Goes Up (Feat. Snoop Dogg)

Slim The Mobster va lansa luna aceasta albumul „War Music„. Materialul ii are ca producatori executivi pe Dr. Dre si Snoop Dogg si este gazduit de DJ Whookid si DJ Skee. Piesa de mai jos este produsa de Seige Monstrosity.

Video: Slim The Mobster – Doom (Freestyle)Video: Slim The Mobster – Doom (Freestyle)

De la ultima sa aparitie cu clipul Work For It,Slim The Mobster a realizat un freestyle special pentru voi ascultatorii si anume ”Doom”.

Video: Slim The Mobster – Work For ItVideo: Slim The Mobster – Work For It

Cea mai noua piesa a lui Slim The Mobster are, mai nou, si un videoclip. „Work For it” va fi inclusa pe albumul „War Music„, iar beat-ul este lucrat de Nottz. De regie s-a ocupat Derrik G.

Video: Slim The Mobster – GunPlayVideo: Slim The Mobster – GunPlay

In curs de lansare a celui de-al patrulea mixtape, „War Music”, starul de la Aftermath Entertainment a revenit cu un prim videoclip la piesa ce va fi inclusa pe viitorul material audio.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..