NoutĂŢi smoova

Smoova – Rămas bunSmoova – Rămas bun

Astăzi publicăm o nouă piesă din partea unui artist din Republica Moldova, dar care este stabilit în prezent peste ocean, în Statele Unite ale Americii.

Premieră: Smally ft. Smoova – TarePremieră: Smally ft. Smoova – Tare

Unul dintre artiştii din Republica Moldova pe care-l apreciem foarte mult Smoova, revine din nou în premieră pe BlackSheepSound cu o nouă piesă care se numeşte „Tare„, aceasta aparţinând artistului Smally.

Premieră: Mani & Smoova feat. Smally – Dreams (video)Premieră: Mani & Smoova feat. Smally – Dreams (video)

Artiștii din Republica Moldova sunt din nou pe BlackSheepSound, iar astăzi vă prezentăm în premieră pentru România, un nou videoclip semnat Mani, în colaborare cu Smoova și Smally.

Compilatie: Urban SoundZ Basarabia (Download)Compilatie: Urban SoundZ Basarabia (Download)

Incepand de astazi, puteti descarca si asculta compilatia „Urban SoundZ Basarabia„, compilatie semnata de UZR. Aceasta contine 15 track-uri, iar printre care apar ii putem enumera pe Smokey, Passcall, SickSound, Smoova, Opium, Loc, Dvorakk, Clan’destin dar si altii.

Video: Smoova – AproapeVideo: Smoova – Aproape

Smoova a lansat ieri in Republica Moldova un nou videoclip, astazi in Romania acesta este lansat pe site-ul nostru unde puteti descarca si piesa gratuit.

Smoova feat. Queppa & Andrian Carasic – WarriorSmoova feat. Queppa & Andrian Carasic – Warrior

Smoova revine in atentia noastra cu o noua piesa, si anume „Warrior„, piesa ce a fost postata pe contul sau de Youtube. Aceasta a fost realizata in colaborare cu Queppa si Adrian Carasic, si poate fi ascultata putin mai jos.

Smoova – Lasa-maSmoova – Lasa-ma

Prietenul nostru Smoova revine cu o noua piesa pe site-ul nostru, aceasta se numeste „Lasa-ma” si poate fi descarcata gratuit de mai jos. Asadar, Smoova pune inca odata Republica Moldova pe prima pagina.

In curand: Smoova ft Angeles – Alter EgoIn curand: Smoova ft Angeles – Alter Ego

Ochi si urechi pe Smoova si Angeles, care se pregatesc de lansarea unei piese impreuna, care se numeste Alter Ego. Cei doi artisti nu au stabilit deocamdata o data de lansare, dar atunci cand o vor face, cu siguranta va voi anunta.

Clan`destin ft. Smoova – Ganja ManClan`destin ft. Smoova – Ganja Man

Prietenii nostri de peste Prut au revenit cu muzica noua, UrbanTape prezetand cea mai recenta piesa semnata Clan`destin in colaborare cu Smoova. Aceasta se numeste „Ganja Man„, instrumentalul piesei fiind realizat de Mani in BeOM Studio.

Compilatie: Hip Hop Inseamna Arta vol. 3Compilatie: Hip Hop Inseamna Arta vol. 3

Radioonmusic.ro lanseaza astazi al treilea material din noul proiect dedicat vizitatorilor nostri. Este vorba de compilatia “Hip Hop Inseamna Arta vol. 3“, care va ofera cateva piese ale artistilor romani gratuit.

Videoclip: Smoova – No MoreVideoclip: Smoova – No More

Flama Videos prezinta al treilea videoclip sub marca Smoova intitulat „No More„. Piesa este numarul doi de pe albumul „De La Soul” si este in colaborare cu Kaye Owe pe back-vocal.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..