NoutĂŢi sociopat records

Keri și Nimeni Altu’ au lansat materialul „Franjuri” în mediul online!Keri și Nimeni Altu’ au lansat materialul „Franjuri” în mediul online!

 „Franjuri” reprezintă cel de-al zecelea material al unuia dintre cei mai reprezentați membri ai label-ului Sociopat Records, și anume Nimeni Altu’. Albumul este realizat alături de Keri, producător cu care a colaborat și în anii precedenți.

DJ AL*BU feat. Nimeni Altu’ – Indiferent de gradeDJ AL*BU feat. Nimeni Altu’ – Indiferent de grade

 DJ Al*bu pregătește un nou material intitulat „Columna”, una din piesele care vor fi prezente pe acesta se intitulează „Indiferent de grade” și este realizată în colaborare cu Nimeni Altu’, membru al label-ului Sociopat Records.

Video: Keri & Nimeni Altu’ – FranjuriVideo: Keri & Nimeni Altu’ – Franjuri

 Nimeni Altu’, membru fondator al label-ului Sociopat Records, revine în 2016 cu cel de-al zecelea material discografic, acesta este promovat prin videoclipul piesei „Franjuri”.

Album: Nimeni Altu’ – Vechi hoinar (Copertă / Ascultă / Cumpără)Album: Nimeni Altu’ – Vechi hoinar (Copertă / Ascultă / Cumpără)

EP-ul „Vechi hoinar” semnat de către Nimeni Altu’ conține piese pe care artistul le-a lansat pe canalul de YouTube de-a lungul lunilor precedente având numele piesei lansate la sfârșitul lunii septembrie.

Nimeni Altu’ – Vechi hoinar feat. DJ Sic 13thNimeni Altu’ – Vechi hoinar feat. DJ Sic 13th

Unul dintre cei mai vechi povestitori ai hip hop-ului românesc, MC-ul bucureștean Nimeni Altu’, revine cu o nouă piesă realizată în colaborare cu DJ Sic 13th.

Poze: Lansare Nimeni Altu’ – ”Magnolia” @ București – 19.10.2014Poze: Lansare Nimeni Altu’ – ”Magnolia” @ București – 19.10.2014

Precedentul eveniment realizat de Nimeni Altu’ în București alături de care echipa noastră a luat parte a fost acum mai bine de un an și câteva luni.

Nimeni Altu’ – Magnolia (Cumpără/Ascultă)Nimeni Altu’ – Magnolia (Cumpără/Ascultă)

Așa cum ne-a obișnuit deja, Nimeni Altu’ a lansat astăzi în liniște și fără niciun fel de tam-tam, un nou album. Acesta poartă denumirea de ”Magnolia” și conține 14 piese.

Ascultă: Nimeni Altu’ – „coordonate” @ YouTubeAscultă: Nimeni Altu’ – „coordonate” @ YouTube

Nimeni Altu’, membru fondator al label-ului Sociopat Records, revine „live la butoane”, după ce la sfârșitul anului trecut a deschis seria acestor albume instrumentale prin postura sa de „electronist”, pentru ca în această lună să ne prezinte șapte „coordonate”.

Nimeni Altu’ relansează tricourile clasice + album cadou!Nimeni Altu’ relansează tricourile clasice + album cadou!

Nimeni Altu’ relanează tricourile pe care le vezi foarte des îmbrăcate de cineva pe stradă sau la evenimente, sunt tricourile clasice ce merită să le achiziționați din magazinul oficial al artistului.

Album: Ascultă ORTEGA & Nimeni Altu’ – În SurdinăAlbum: Ascultă ORTEGA & Nimeni Altu’ – În Surdină

Primim ziua de astăzi cu o veste foarte buna. ORTEGA & Nimeni Altu’ au lansat albumul „În Surdină”, după o lungă perioadă de așteptări din partea ascultătorilor, iar fiecare precomandă pe care fanii au făcut-o albumului, a fost primită azi dimineață.

Fanas – Fire de IarbaFanas – Fire de Iarba

Fanas pregateste, sub label-ul Sociopat Records, materialul „Fire de Iarba”. Pe contul sau oficial de Youtube a lansat astazi piesa ce da si numele albumului, „Fire de Iarba”. Asculta in cele ce urmeaza o noua melodie produsa de Sez.

Beatehas – CoridorBeatehas – Coridor

Beatehas revine cu o noua piesa intitulata „Coridor„, ce poarta si numele albumului ce va fi lansat impreuna cu Sociopat Records in curand.

Concert: Nimeni Altu’ @ Cluj – 27.10.2011Concert: Nimeni Altu’ @ Cluj – 27.10.2011

Nimeni Altu’ va sustine un nou concert pe data de 27 octombrie in [email protected] Avenue Fever (Strada Memoradumului, nr. 3). Artistul va fi insotit de 1Oarecare. Evenimentul va incepe la ora 20:00, pretul unui bilet fiind de 20 lei.

Nimeni Altu’ @ Elephant Pub / 21.01.2011Nimeni Altu’ @ Elephant Pub / 21.01.2011

Nimeni Altu’ va sustine un concert in data de 21.01.2011, de la ora 21:00 in Elephant Pub din Bucuresti. Warm-up-ul va fi asigurat de 1Oarecare, iar pretul unui bilet va costa numai 15 Lei.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..