NoutĂŢi soly beats

Celălalt a lansat E.P.-ul „Michele Gemeni” în mediul online!Celălalt a lansat E.P.-ul „Michele Gemeni” în mediul online!

  După concertul de lansare al materialului „Michele Gemeni” pe care Celălalt l-a susținut în București la începutul acestei luni, conform tradiției celor de la Ateliere de Creație, E.P.-ul este disponibil pentru a fi descărcat.

Noul album semnat de către Eufonic este disponibil spre a fi ascultat pe Youtube!Noul album semnat de către Eufonic este disponibil spre a fi ascultat pe Youtube!

După cum bine știți, unul dintre cei mai noi membri ai trupei Haarp Cord și anume Eufonic a lansat noul său material ce îi poartă nuumele. Acesta conține 10 track-uri pe care se regăsesc și colaborări cu artiști precum: Chronic, Stres, Cedry2k, Tudor Sișu și Stripes.

Ateliere de Creație lansează „Ore Suplimentare” și pe Youtube!Ateliere de Creație lansează „Ore Suplimentare” și pe Youtube!

După cum bine știți, băieții de la Ateliere de Creație lansează în această lună cel de-al doilea material din discografia lor, album ce se intitulează „Ore Suplimentare”. Numărul track-urilor ce se regăsesc pe acest album este același ca și pe „Program de lucru” și anume 17.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..