NoutĂŢi span

PURP Divine – Deja vuPURP Divine – Deja vu

PURP Divine a lansat pe youtube o nouă melodie intitulată „Deja vu”. Aceasta este cea de-a doua piesă, după „Luptător„, ce va fi inclusă pe materialul pe care artistul urmează să îl lanseze în cursul acestui an.

Nimeni Altu’ lansează un nou material!Nimeni Altu’ lansează un nou material!

Se pare că anul 2015 este unul productiv și pentru Nimeni Altu’, care a lansat astăzi, de ziua lui, un nou material intitulat „De la fereastra dărăpănată”.

ALAN & KEPA – CursaALAN & KEPA – Cursa

ALAN & KEPA lansează în această seară o nouă piesă ce se intitulează ”Cursa”. Aceasta este înregistrată bineînțeles la propriul lor studio PacPac Studio.

Video: Reckaze – FUCKD UPVideo: Reckaze – FUCKD UP

Reckaze a lansat de curând noul său videoclip la piesa „FUCKD UP„. Videoclipul a fost filmat de Nicolae Romanițan și montat de Cosmin Șuțu. Instrumentalul piesei a fost realizat de Span, iar de mix și master s-a ocupat Tudor Marciu @ Moving Elements.

Premieră: Reckaze – Niciun Bai (Video)Premieră: Reckaze – Niciun Bai (Video)

După cum v-am promis în acest articol, astăzi 21 septembrie, artistul lansează noul său videoclip în premieră pe BlackSheepSound. Piesa ce beneficiază de clip se numește „Niciun Bai” și este produsă de Span, iar de mix și master s-a ocupat Tudor Marciu @ Moving Elements.

Teaser: Reckaze – Niciun baiTeaser: Reckaze – Niciun bai

Reckaze ne prezintă teaser-ul noului său videoclip la piesa „Niciun Bai„, produsă de Span Production. Videoclipul a fost filmat la începutul lunii  august și a fost realizat de Cluj Art Media.

BlackSheepSound îți recomandă 10 piese perfecte pentru vară – IIBlackSheepSound îți recomandă 10 piese perfecte pentru vară – II

Cu toate că anotimpul ăsta nu a fost tocmai blând cu noi și nu prea îi putem spune vară, un weekend la mare, o plimbare cu bicicleta sau o sesiune de alergat/plimbat prin parc, tot prindem! Și cum am putea să facem toate lucrurile astea fără draga noastră muzică? Cum am putea să plecă..

Premieră: J – NouăPremieră: J – Nouă

J revine în atenția tuturor cu o piesă proaspăt scoasă din studio. Aceasta va fi inclusă pe materialul “Viața mea” și poartă numele “Nouă”.

Estradda feat. Keed & AbSsent – Atac (Freestyle)Estradda feat. Keed & AbSsent – Atac (Freestyle)

Vă mai aduceți aminte de freestyle-ul pe care Estradda l-a lansat pe canalul său oficial de Youtube în urmă cu două săptămâni? Aceasta se intitulează ”Am un tovarăș” și a reușit să strângă deja un număr de 11 mii de vizualizări.

Video: Subsemnatu – Grinder StyleVideo: Subsemnatu – Grinder Style

Subsemnatu revine cu o nouă piesă lansată pe canalul său oficial de Youtube. Aceasta se intitulează ”Grinder Style” și beneficiază și de un videoclip, producția muzicală fiind realizată de către SPAN.

Premieră: J – Niciun regret feat. Ștefan LăutaruPremieră: J – Niciun regret feat. Ștefan Lăutaru

J lansează, în premieră pe BlackSheepSound, o nouă piesă ce va fi inclusă pe materialul “Viața mea”, proiect la care MC-ul lucrează în prezent. Melodia este în colaborare cu Ștefan Lăutaru și poartă numele „Niciun regret”.

Cătălin – Liber feat. BognessCătălin – Liber feat. Bogness

Cătălin revine în atenția noastră cu o nouă piesă. Aceasta se numește „Liber” și este în colaborare cu Bogness. Textul a fost scris pe un instrumental produs de Span. De partea de mix și master s-a ocupat Bogness. Artwork-ul a fopst realizat de XAO.

Promovare: Ares – Din stradă (video)Promovare: Ares – Din stradă (video)

Pentru capitolul promovare poposim astăzi în Piatra Neamț alături de Denis Ionut Florea pe numele de scenă Ares.
Piesa care beneficiază și de videoclip se intitulează „Din stradă” și este realizată pe un instrumental semnat de către Span.

Promovare: Ares feat. Cocoon Kills – ComercialPromovare: Ares feat. Cocoon Kills – Comercial

Astăzi revenim cu o nouă promovare pe BlackSheepSound.ro. De data aceasta ne-am oprit asupra piesei „Comercial” semnată de Ares. Acesta a colaborat cu Cocoon Kills și a scris melodia pe un instrumental produs de Span. Mix-ul, master-ul și artwork-ul au fost realizate de Ares.

Cătălin – Unu feat. Cocoon KillsCătălin – Unu feat. Cocoon Kills

Cătălin revine cu o nouă piesă, de data aceasta în colaborare cu Cocoon Kills. Melodia „Unu” beneficiază de un instrumental produs de Span. Partea de mix și master a fost asigurată de Megiddo Productions. Artwork-ul a fost realizat de Ștefan Văleanu.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..