NoutĂŢi Spike

Spike pregătește un nou material!Spike pregătește un nou material!

 Ca prilej al lansării noului canal de YouTube, Spike ne anunță că lucrează la un nou album al cărui nume nu l-a făcut public încă.
 Noul canal de YouTube al artistului se numește Spike România și poate fi accesat aici.

Album: Maximilian – A 5a roată la căruță (Ascultă)Album: Maximilian – A 5a roată la căruță (Ascultă)

Okapi Sound a lansat ieri, 10 mai, cel mai noul album Maximilian, „A 5a roată la căruță”, lansat la aproximativ trei ani de „Maxim, Am Spus!!!”. Albumul poate fi găsit, integral, pe canalul oficial de Youtube Okapi Sound.

Află care sunt primele nume ale artiștilor care vor urca pe scena hip hop de la Airfield Festival!Află care sunt primele nume ale artiștilor care vor urca pe scena hip hop de la Airfield Festival!

  Experiența de neuitat pe care Airfield Festival a oferit-o iubitorilor de hip hop în anul ce se apropie cu pași repezi de sfârșit va avea continuitate, căci vara anului 2016 va găzdui o altă ediție a aceluiași festival, în cadrul căruia scena dedicată hip hop-ului rămâne în picio..

Video: Grasu XXL feat. Guess Who & Florin Chilian – Dl. DestinVideo: Grasu XXL feat. Guess Who & Florin Chilian – Dl. Destin

Okapi Sound și Universal Music România au lansat ieri, 21 septembrie, videoclipul celui mai nou single Grasu XXL, intitulat „Dl. Destin”, extras de pe albumul „Drumul Spre Succes”.

Video: MIC Check – #07 – Freestyle The Bridge CommitteeVideo: MIC Check – #07 – Freestyle The Bridge Committee

 După cum bine știți, cea mai recentă ediție a emisiunii MIC Check i-a avut ca invitați pe băieții de la The Bridge Committee. Așadar, după cum am fost obișnuiți, fragmentul de freestyle pe care aceștia l-au susținut în cadrul ediției respective a fost urcat pe Youtube.

Ăsta e el: Invitatul celei de-a 6-a ediții a emisiunii MIC Check!Ăsta e el: Invitatul celei de-a 6-a ediții a emisiunii MIC Check!

 După cum bine știți, în cadrul celei mai recente ediții a emisiunii MIC Check am avut ocazia să îi ascultăm pe Brugner, DJ Dox și NCTK. De această dată, invitatul este unul dintre cei mai apreciați artiști ai „noului val”.

Video: MIC Check – #03 – Freestyle SpikeVideo: MIC Check – #03 – Freestyle Spike

  După cum bine știți, fiecare ediție de MIC Check a avut și câte o sesiune de freestyle, până acum având ocazia să îi ascultăm pe C.T.C., romaNecredinciosu și pe Spike.

Cea de-a patra ediție de MIC Check nu va beneficia și de sesiunea de freestyle!Cea de-a patra ediție de MIC Check nu va beneficia și de sesiunea de freestyle!

 După cum v-am anunțat, cea de-a patra ediție a emisiunii MIC Check îl are ca invitat pe un artist legendar al culturii hip hop și anume KRS-One, care a susținut un concert și în cadrul festivalului Airfield, din România.

A patra ediție a emisiunii MIC Check îl are ca invitat pe KRS-One!A patra ediție a emisiunii MIC Check îl are ca invitat pe KRS-One!

 După cum bine știți, emisiunea MIC Check a ajuns la cea de-a patra ediție, iar eu sper ca aceasta să dăinuie mult timp de acum înainte.

Înregistrare: MIC Check – #03 – Spike (Audio)Înregistrare: MIC Check – #03 – Spike (Audio)

Emisiunea MIC Check a ajuns la ediția cu numărul trei, iar succesorul lui romaNecredinciosu (invitatul ediției precedente) este nimeni altul decât Spike, care a vorbit cu Vlad Dobrescu și Alex Mocanu despre muzică și nu numai.

Ascultă: Spike – „Lumea lui Paul” @ YoutubeAscultă: Spike – „Lumea lui Paul” @ Youtube

V-am tot vorbit în ultimul timp despre cel mai recent material semnat de către Spike, motiv pentru care consider că nu mai are rost să vi-l prezint din nou.

Spike lansează „Lumea lui Paul” în clubul bucureștean Colectiv!Spike lansează „Lumea lui Paul” în clubul bucureștean Colectiv!

Se pare că Spike urmează să lanseze noul său material intitulat „Lumea lui Paul” în clubul bucureștean Colectiv, pe data de 12 iunie.

Retrospectivă: Mai 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Mai 2015 @ BlackSheepSound

 A devenit o tradiție în echipa noastră să nu lăsăm luna să înceapă fără să facem o retrospectivă asupra lunii precedente. Așa că astăzi voi însuma toate lucrurile care au marcat luna mai atât în hip hop-ul românesc, cât și în cel străin.

Spike a lansat „Lumea lui Paul”!Spike a lansat „Lumea lui Paul”!

A venit și ziua de vineri și, după cum v-am anunțat în urmă cu puțin timp, a venit și momentul în care Spike a lansat noul său album intitulat „Lumea lui Paul”. Albumul conține 15 piese, tracklist-ul său incluzând și colaborări cu MefX, Guess Who, DJ Undoo și Lori.

Album: Spike – Lumea lui Paul (tracklist)Album: Spike – Lumea lui Paul (tracklist)

Trei zile ne despart de lansarea albumului „Lumea lui Paul” semnat de către Spike despre care am scris un articol plin de informații la începutul lunii.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..