NoutĂŢi Staicu Brothers

Video: MIC Check – #62 – Freestyle 4GVideo: MIC Check – #62 – Freestyle 4G

MIC Check

 După cum ați putut afla într-un articol anterior, emisiunea MIC Check a revenit cu un nou sezon, într-un nou cadru și alături de noi invitați. Astfel, ediția cu numărul #62, prima din acest sezon, i-a avut ca invitați pe membrii trupei 4G.

Video: MIC Check – #16 – Freestyle ALAN & KEPAVideo: MIC Check – #16 – Freestyle ALAN & KEPA

 Pe lângă anunțul legat de invitatul celei de-a 18-a ediții a emisiunii MIC Check, moderatorii săi, adică Vlad Dobrescu și Alex Mocanu, ne oferă o altă înregistrare video, cea a sesiunii de freestyle pe care membri label-ului PacPac Studio, și anume ALAN & KEPA, au susținut-o în c..

Video: MIC Check – #15 – Freestyle Bocaseca, Egris, Gogan, romaNVideo: MIC Check – #15 – Freestyle Bocaseca, Egris, Gogan, romaN

 Pe lângă înregistrarea video a sesiunii de freestyle pe care DJ Undoo a susținut-o în cadrul celei de-a 14-a ediții a emisiunii MIC Check, moderatorii săi, adică Vlad Dobrescu și Alex Mocanu, ne oferă o altă înregistrare video, cea a sesiunii de freestyle pe care alți artiști ai und..

Video: ALAN & KEPA – Vorba Aia feat. Ombladon & FreakadadiskVideo: ALAN & KEPA – Vorba Aia feat. Ombladon & Freakadadisk

 În „ajunul” zilei de lansare în mediul online a albumului „Oxigen”, ALAN & KEPA ne oferă o nouă piesă extrasă de pe acesta, care, la fel ca și precedenta, și anume „Cuvinte”, vine însoțită de un videoclip.

Video: ALAN & KEPA – Cuvinte feat. Francesca, Mario VVideo: ALAN & KEPA – Cuvinte feat. Francesca, Mario V

 „Cuvinte” este un nou single extras de pe viitorul album intitulat „Oxigen” semnat de către ALAN & KEPA. Piesa este realizată în colaborare cu Francesca și Mario V pe un instrumental de Aleko, iar mixul și masterul este orchestrat de către CPR Productions.

Video: MIC Check – #01 – Freestyle C.T.C.Video: MIC Check – #01 – Freestyle C.T.C.

În finalul primului episod al emisiunii MIC Check prezentată de către Vlad Dobrescu am avut parte de un moment de freestyle așa cum ați putut auzi în cadrul înregistrării postate de noi zilele trecute în acest articol.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..