NoutĂŢi Stalley

Video: Apollo Brown & Skyzoo – Payout (feat. Stalley)Video: Apollo Brown & Skyzoo – Payout (feat. Stalley)

Apollo Brown

 „Payout” este numele uneia dintre piesele care întregesc tracklist-ul albumului „The Easy Truth”. Albumul respectiv a fost lansat de către Apollo Brown & Skyzoo pe parcursul acestui an.

Apollo Brown & Skyzoo vor lansa un nou album!Apollo Brown & Skyzoo vor lansa un nou album!

 Pe data de 30 septembrie a acestui an, Apollo Brown & Skyzoo vor lansa un nou album! Acesta poartă denumirea de „The Easy Truth” și va conține 15 piese, printre care se numără și colaborări cu artiști precum: Patty Crash, Joell Ortiz, Westside Gunn, Conway și Stalley.

Chevy Woods – Tye Dye (feat. Stalley)Chevy Woods – Tye Dye (feat. Stalley)

Chevy Woods ne prezintă astăzi un nou single ce a fost realizat în colaborare cu Stalley. Melodia despre care vă spuneam poartă numele „Tye Dye” și a fost produsă de Ricky P și Ty Knight. Vă invităm să o ascultați sau să o descărcați puțin mai jos.

Stalley – Loud MotorsStalley – Loud Motors

Stalley își continuă astăzi seria denumită „Songs by Me, Stalley” și ne oferă un nou single prin intermediul contului său oficial de SoundCloud. Piesa lansată astăzi se numește „Loud Motors” și a fost produsă de Rashad.

Video: Stalley – Fountain Of Youth (feat. Rick Ross & Nipsey Hussle)Video: Stalley – Fountain Of Youth (feat. Rick Ross & Nipsey Hussle)

Astăzi avem parte de un nou videoclip de la Maybach Music Group, ce promovează compilația acestora denumită „Self Made Vol. 2”. Melodia aleasă de această dată se numește „Fountain Of Youth” și este interpretată de Stalley alături de Rick Ross și Nipsey Hussle.

Video: Stalley – Petrin Hill PeoniesVideo: Stalley – Petrin Hill Peonies

Incepand de astazi, Stalley ne invita sa urmarim un nou videoclip realizat la o piesa de pe materialul „Savage Journey To The American Dream”. Melodia aleasa se numeste „Petrin Hill Peonies” si a fost produsa de Block Beattaz.

Video: Stalley – Hammers & Vogues (feat. Curren$y)Video: Stalley – Hammers & Vogues (feat. Curren$y)

Dupa videoclipurile pieselor „Party Heart”, „Everything New” si „Hell’s Angels”, Stalley ne face cadou inca un clip realizat pentru o piesa de pe mixtape-ul „Savage Journey To The American Dream”.

Video: Stalley – Midnight SatoriVideo: Stalley – Midnight Satori

Pana la lansarea EP-ului „Songs By Me”, Stalley ne-a facut cadou astazi un nou videoclip. Piesa aleasa se numeste „Midnight Satori” si a fost produsa de Block Beattaz. Videoclipul a fost regizat de Slick Jackson si poate fi gasit putin mai jos.

Video: Stalley – Hell’s Angels (feat. Rick Ross)Video: Stalley – Hell’s Angels (feat. Rick Ross)

Brigada MMG continua sa fie foarte activa pe plan muzical, iar astazi ne-a facut cadou inca un videoclip.

Mary J. Blige – Why (feat. Rick Ross, Wale, Stalley & Meek Mill) (Remix)Mary J. Blige – Why (feat. Rick Ross, Wale, Stalley & Meek Mill) (Remix)

Mary J. Blige a lansat astazi remixul piesei „Why”. Pe acest remix, artista i-a invitat alaturi de ea pe aproape toti artistii MMG, mai exact pe Rick Ross, Wale, Stalley si Meek Mill. Piesa a fost produsa de DJ Noodles si a fost urcata pe contul acestuia de SoundCloud.

Video: MMG (Gunplay, Stalley, Wale, Meek Mill & Rick Ross) – Power Circle (feat. Kendrick Lamar)Video: MMG (Gunplay, Stalley, Wale, Meek Mill & Rick Ross) – Power Circle (feat. Kendrick Lamar)

Cei de la MMG continua sa fie foarte activi, iar incepand de astazi putem urmari un nou videoclip ce le apartine. Aceasta a fost realizat pentru piesa „Power Circle” feat. Kendrick Lamar, ce a fost extrasa de pe compilatia „Self Made Vol. 2”.

Asculta: Maybach Music Group – Self Made Vol 2 @ YouTubeAsculta: Maybach Music Group – Self Made Vol 2 @ YouTube

Cu numai cateva zile inainte de lansarea compilatiei Self Made Vol 2, Maybach Music Group ne ofera stream-ul albumului. Pe material regasim piese semnate de Stalley, Wale, Meek Mill, Omarion, Gunplay, Rick Ross.

Video: Stalley – City of 30,000 Wolves (feat. DJ Khaled)Video: Stalley – City of 30,000 Wolves (feat. DJ Khaled)

Stalley ne-a prezentat un nou videoclip in aceasta dimineata. Piesa aleasa de artist se numeste „City of 30,000 Wolves” si este un feat. cu DJ Khaled, fiind extrasa de pe materialul „Songs By Me”.

Stalley – Everything New (Remix)Stalley – Everything New (Remix)

Dupa ce acum 2 luni va prezentam aici videoclipul piesei „Everything New” ce ii apartine lui Stalley, astazi va oferim la ascultare remixul melodiei. Remixul a fost produs de Lex Luger si a fost urcat pe contul oficial de SoundCloud al lui Stalley.

MMG (Gunplay, Stalley, Wale, Meek Mill & Rick Ross) – Power Circle (feat. Kendrick Lamar)MMG (Gunplay, Stalley, Wale, Meek Mill & Rick Ross) – Power Circle (feat. Kendrick Lamar)

Cei de la Maybach Music Group ne incanta in aceasta seara cu un nou single. Gunplay, Stalley, Wale, Meek Mill si Rick Ross l-au luat alaturi de ei pe Kendrick Lamar si au creat „Power Circle”. Piesa urmeaza sa fie inclusa pe viitorul material MMG, si anume „Self Made 2”.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..