NoutĂŢi stargate

Flo Rida – Diamonds (Remix)Flo Rida – Diamonds (Remix)

Flo Rida revine în atenția noastră cu un nou remix. Piesă aleasă de el este „Diamonds”, single-ul Rihannei ce a fost produs de Stargate și Benny Blanco și care va fi inclus pe albumul „Unapologetic”.

Video: Rihanna – DiamondsVideo: Rihanna – Diamonds

Unul dintre cele mai așteptate materiale din perioada următoare este cu siguranță albumul Rihannei denumit „Unapologetic”. Acesta își va avea lansarea oficială pe data de 19 noiembrie, însă până atunci artista a lansat videoclipul primului single de pe acest material.

Wiz Khalifa – Work Hard Play Hard (feat. Young Jeezy & Lil Wayne) (Remix)Wiz Khalifa – Work Hard Play Hard (feat. Young Jeezy & Lil Wayne) (Remix)

Wiz Khalifa a lansat remixul oficial al piesei „Work Hard Play Hard”, remix pe care i-a invitat alaturi de el pe Young Jeezy si Lil Wayne. Piesa a fost produsa de Stargate si Benny Blanco, iar remixul despre care va spuneam este disponibil putin mai jos.

Video: Wiz Khalifa – Work Hard Play HardVideo: Wiz Khalifa – Work Hard Play Hard

In urma cu fix o luna de zile va prezentam aici noua melodie semnata de Wiz Khalifa. Spre bucuria fanilor sai, el revine astazi cu un videoclipul piesei „Work Hard Play Hard”.

Wiz Khalifa – Roll UpWiz Khalifa – Roll Up

Daca ieri tocmai a lansat un videoclip la piesa „On my level„, care este in colaborare cu To Short, Wiz Khalifa revine din nou cu o piesa extrasa de pe albumul sau „Rolling Papers„, aceasta se numeste „Roll UP” si este produsa de Stargate.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..