NoutĂŢi Strange Music

Album: Tech N9ne – Dominion (Cumpără)Album: Tech N9ne – Dominion (Cumpără)

Tech N9ne

 Ziua de astăzi a fost marcată de lansarea unui nou material din partea lui Tech N9ne. După ce a încheiat anul 2016 cu lansarea albumului „The Storm”, MC-ul revine cu un album alcătuit exclusiv din colaborări ale acestuia.

Video: Tech N9ne – No K (feat. E-40 & Krizz Kaliko)Video: Tech N9ne – No K (feat. E-40 & Krizz Kaliko)

 Chiar dacă lucrează la un nou material, Tech N9ne nu l-a lăsat în umbră nici pe cel din urmă album care-i poartă semnătura, și anume „Special Effects”, lansând videoclipul unei alte piese care se regăsește în tracklist-ul acestuia.

Video: MURS – No More Control (feat. MNDR)Video: MURS – No More Control (feat. MNDR)

 La două săptămâni de la lansarea piesei „No More Control”, MURS –  membru al labelului Strange Music, lansează și videoclipul acesteia.
 Piesa este o colaborare a artistului american cu MNDR, și a fost produsă de către Jesse Shatkin.

Tech N9ne îl va avea ca invitat pe Eminem pe viitorul său album!Tech N9ne îl va avea ca invitat pe Eminem pe viitorul său album!

 După lansarea videoclipului piesei „Aw Yeah?(interVENTion)” extrasă de pe viitorul său album „Special Effects”, Tech N9ne anunță că același material îl va avea ca invitat pe Eminem.

Video: Tech N9ne – Aw Yeah?(interVENTion)Video: Tech N9ne – Aw Yeah?(interVENTion)

 După ce în luna ianuarie a acestui an le-a oferit ascultătorilor  piesa „Aw Yeah?(interVENTion)”, care este prima de pe următorul său material intitulat „Special Effects”, contrar „tradiției” de a nu dezvălui intro-urile albumelor sale, liderul labelului Strange Music – ..

Rittz feat. Yelawolf and Shawty Fatt – ProfitRittz feat. Yelawolf and Shawty Fatt – Profit

Rittz a colaborat cu Yelawolf și Shawty Fatt pentru piesa „Profit”, piesă produsă de WLPWR. Aceasta va fi inclusă pe viitorul său album, „Next To Nothing”, album ce va reprezenta alăturarea sa oficială la casa de discuri Strange Music.

Video: ¡MAYDAY! x MURS – Brand New Get UpVideo: ¡MAYDAY! x MURS – Brand New Get Up

Nu mai e un secret pentru nimeni că label-ul lui Tech N9ne, Strange Music, devine din ce în ce mai puternic. Când artistul american a lansat alături de Murs piesa Hard, v-am povestit și noi câte ceva despre semnarea acestuia din urmă la label, cât și despre piesă.

Video: Tech N9ne ft. MURS – HardVideo: Tech N9ne ft. MURS – Hard

Din valul de muzică bună care ne-a lovit în ultima vreme, nu putea să lipsească tocmai Tech N9ne. Artistul tocmai a lansat videoclipul piesei ”Hard”, o colaborare cu MURS, care face parte din recentul lansat album al MC-ului american, Strangeulation.

Tech N9ne feat. MURS – Hard (A Monster Made It)Tech N9ne feat. MURS – Hard (A Monster Made It)

Tech N9ne a lansat ”‘Hard (A Monster Made It)” în colaborare cu Murs care s-a alăturat de curând label-ului independent Strange Music, creat de către Tech N9ne și Travis O’Guin.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..