NoutĂŢi Subasediu

Rotaru – Pe viață și pe moarteRotaru – Pe viață și pe moarte

 Rotaru, membru al trupei Subasediu, a lansat o nouă piesă pe parcursul zilei de ieri. Aceasta este intitulată „Pe viață și pe moarte” și a fost înregistrată la Cojones Records, pe un instrumental realizat de colegul său de trupă pe nume Kritiku.

Promovare: Kritiku Beats – Set #1 (Ascultă/ Descarcă gratuit)Promovare: Kritiku Beats – Set #1 (Ascultă/ Descarcă gratuit)

 Beatmaker-ul trupei Subasediu își desfășoară activitatea muzicală sub numele de Kritiku Beats, iar în această zi, este adus în atenția noastră de colecția de instrumentale pe care a lansat-o.

Concert: Lansare album Traian – „Scârbă” @ Iași 07.04.2016Concert: Lansare album Traian – „Scârbă” @ Iași 07.04.2016

 Luna aprilie aduce cu sine noi evenimente, printre care se numără și concertul pe care Traian urmează să îl susțină în Iași, cu scopul lansării celui mai recent material al său intitulat „Scârbă”.
 Evenimentul respectiv va avea loc joi, pe 7 aprilie, în Coopers Pub.

Concert: Pre-lansare album Rotaru – „Unitate” @ Vaslui – 02.04.2016Concert: Pre-lansare album Rotaru – „Unitate” @ Vaslui – 02.04.2016

 Despre Rotaru v-am vorbit în cadrul mai multor articole anterioare, cu ocazia lansării de noi piese din partea sa, fie pe plan individual, fie alături de colegii trupei din care face parte, și anume Subasediu.

Subasediu – Pe ziduri cu DJ FlowSubasediu – Pe ziduri cu DJ Flow

„Pe ziduri” este numele unei noi piese lansate de trupa Subasediu, de audierea căreia ne putem bucura astăzi. Aceasta a fost înregistrată la Cojones Records, pe un instrumental realizat de beatmaker-ul trupei respective, pe nume Kritiku.

Live: Subasediu și Cojones Records – Egorap @ HipHopLive (Video)Live: Subasediu și Cojones Records – Egorap @ HipHopLive (Video)

 Seria de sesiuni live oferite de HipHopLive continuă alături de Subasediu și Cojones Records! Astfel, membrii trupei Subasediu, împreună cu cei ai crew-ului Cojones Records, s-au adunat și au realizat o sesiune live intitulată „Egorap”, care vine însoțită de un videoclip.

Promovare: Cristi – Nu e pontPromovare: Cristi – Nu e pont

 Continuăm seria promovărilor alături de un artist al cărui nume a putut fi întâlnit frecvent în cadrul acestei secțiuni a site-ului nostru, fie în urma lansării unor piese alături de trupa din care face parte, și anume Subasediu, fie pe cont propriu.

Promovare: Kritiku – FlyPromovare: Kritiku – Fly

Începutul anului 2016 marca lansarea unei noi piese din partea băieților de la Subasediu, care, de asemenea, anunța apariția unui nou material din partea a doi membri ai trupei respective, și anume Kritiku & Rotaru.

Promovare: Kritiku & Rotaru – Unitate (cu Aftimescu)Promovare: Kritiku & Rotaru – Unitate (cu Aftimescu)

 Vă mai amintiți de trupa Subasediu? Pe parcursul anului 2015 membrii săi au fost prezenți în cadrul multor concerte, au lansat noi piese, drept pentru care numele trupei a putut fi întâlnit de mai multe ori pe BlackSheepSound.

Faust, Phunk B și Dspekt vor susține trei concerte în estul țării!Faust, Phunk B și Dspekt vor susține trei concerte în estul țării!

 Trei MC talentați, Faust, Phunk B și Dspekt vor concerte în trei orașe din țară și anume:

11 decembrie – Club Dublin – Bârlad, invitați Zona51 și Subasediu – ora 21:30
12 decembrie – Bibliotheque PUB – Iași, gazdă: Gras și invitați: Tesla Cilum, Lup, ..

Promovare: Cristi – Apollo 13Promovare: Cristi – Apollo 13

 Dacă ați urmărit seria promovărilor pe site-ul nostru, atunci sunt sigur că ați auzit de Cristi. Este unul dintre membri trupei Subasediu, despre care am vorbit în diferite articole, de-a lungul acestui an. Ei bine, Cristi a lansat o nouă piesă ce poartă numele de „Apollo 13”.

Kritiku & Rotaru – N-am pierit (feat. ViKloth)Kritiku & Rotaru – N-am pierit (feat. ViKloth)

Plini de simț patriotic, Kritiku & Rotaru „reprezintă același neam fericit” prin intermediul piesei ce poartă numele de „N-am Pierit”, lansată ieri în mediul online.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtășesc cu voi gânduri și impresii de la concertul de lansare al celui mai recent material  semnat ..

Concert: Omu Gnom @ Iași – 13.06.2015Concert: Omu Gnom @ Iași – 13.06.2015

După ce în cadrul evenimentului muzical theJam #3 cei ce-i urmăresc activitatea lui Omu Gnom au avut plăcerea să asiste la lansarea celui mai nou material semnat de acesta, și anume „!?”, artistul a început turneul de promovare al albumului, ajungând la Cluj pe 5 iunie, următoarele ora..

Promovare: Subasediu – Clasic (Video)Promovare: Subasediu – Clasic (Video)

Mai țineți minte când v-am spus că o să mai auziți de băieții de la Subasediu? Ei bine, se pare că am avut dreptate, căci Cristi, Rotaru și Bullet au lansat pe internet o nouă piesă intitulată „Clasic”. Aceasta beneficiază și de un videoclip, având premiera aici.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..