NoutĂŢi subcarpati

Airfield Festival: Peste 50.000 de oameni asteptati la Airfield Festival in cele 4 zile de festivalAirfield Festival: Peste 50.000 de oameni asteptati la Airfield Festival in cele 4 zile de festival

 Aflat la a 4-a ediție, Airfield Festival, evenimentul care deschide vara festivalurilor din România, așteaptă aproximativ 50.000 de vizitatori în cele patru zile de festival, la sfârșitul acestei săptămâni, intre 29 iunie și 2 iulie 2017.

Subcarpați & Macanache – De ce eu (în memoria lui Robert Zaharia)Subcarpați & Macanache – De ce eu (în memoria lui Robert Zaharia)

Subcarpați & Macanache

 Subacarpați împreună cu Macanache au scos o piesă în memoria lui Robert Zaharia, sau după cum a fost cunoscut acesta, Zekarjah.
 De instrumental s-a ocupat Bean MC, textul aparține lui BeanMC și Macanache.

Airfield Festival 2017 anunță al doilea val de artiști!Airfield Festival 2017 anunță al doilea val de artiști!

Airfield Festival 2017 anunță al doilea val de artiști!

 Vestitorii primăverii sunt ghioceii și artiștii proaspăt anunțați la Airfield Festival 2017! Păsările călătoare se întorc în țară, iar scenele Nightowl, Nighthawk și Peacock de la Airfield își deschid aripile pentru a pri..

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

Un mesaj din partea lui Vali Umbră!Un mesaj din partea lui Vali Umbră!

 În această zi, Vali Umbră, în prezent fost membru al proiectelor Culese din Cartier și Subcarpați, a făcut următoarea precizare prin intermediul rețelei de socializare Facebook:
In anii ce au trecut am avut o experienta unica alaturi de trupa Subcarpati si toata brigada Culese din cartier..

Video: Subcarpați – Dintr-o Lume În Altă LumeVideo: Subcarpați – Dintr-o Lume În Altă Lume

 „Dintr-o Lume În Altă Lume” este titlul piesei cu numărul doi din cadrul albumului pe care grupul Subcarpați l-a lansat la finalul lunii august, album denumit „Satele Unite Ale Balcanilor”.

Retrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSound

  Ziua de astăzi marchează începutul unei noi luni calendaristice, căreia îi spunem „bun venit” și care sperăm să se dovedească a fi la fel de productivă din punctul de vedere al conținutului la fel ca și precedenta, și anume luna septembrie, pe care o vom aminti în rândurile ace..

Subcarpați lansează noul album și pe SoundCloud!Subcarpați lansează noul album și pe SoundCloud!

 Pe data de 27 august, noul album al celor de la Subcarpați, intitulat „Satele Unitele ale Balcanilor”, a fost lansat pe YouTube, dar și pe site-ul acestora, de unde poate fi descărcat gratuit.

Retrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSound

 Din punct de vedere calendaristic, astăzi este prima zi de toamnă a anului 2016, ceea ce înseamnă că ultima lună a verii a luat sfârșit, aducând cu ea o nouă retrospectivă asupra articolelor publiate pe site-ul nostru, pe parcursul celor 31 de zile ale lunii August.

Concert: Lansare album Subcarpați – „Satele Unite ale Balcanilor” @ Alba Iulia – 10.09.2016Concert: Lansare album Subcarpați – „Satele Unite ale Balcanilor” @ Alba Iulia – 10.09.2016

 După lansarea de succes pe care trupa Subcarpați a avut cu materialul „Statele Unite ale Balcanilor”, în București, aceștia vor poposi în Brașov pe 9 septembrie, ca în ziua următoare să susțină un alt concert în Alba-Iulia.

Concert: Lansare album Subcarpați – „Satele Unite ale Balcanilor” @ Brașov – 09.09.2016Concert: Lansare album Subcarpați – „Satele Unite ale Balcanilor” @ Brașov – 09.09.2016

 În seara de 26 august, Subcarpați au susținut un concert de lansare, în București, pentru noul lor album intitulat „Satele Unite ale Balcanilor”.

Album: Subcarpați – „Satele Unite ale Balcanilor” (Ascultă / Descarcă)Album: Subcarpați – „Satele Unite ale Balcanilor” (Ascultă / Descarcă)

 După cum bine știți, pe parcursul serii de ieri, în parcul Herăstrău din București, a avut loc concertul de lansare al noului album semnat de către Subcarpați, ce poartă denumirea de „Satele Unite ale Balcanilor”.

Video: Subcarpați – Rabdă inimă / De dor și de bucurieVideo: Subcarpați – Rabdă inimă / De dor și de bucurie

 Dacă vă era dor să ascultați o nouă piesă semnată de Subcarpați, atunci dorința voastră se va îndeplini în câteva momente, căci aceștia au lansat un prim extras din cadrul noului lor material, intitulat „Satele Unite ale Balcanilor” a cărui lansare va avea loc în această sea..

Află numele orașelor în care oprește Red Bull Tour Bus!Află numele orașelor în care oprește Red Bull Tour Bus!

 Începând cu data de 11 august, Red Bull Tour Bus va susține un turneu de concerte, alături de Subcarpați, prin Subcarpați.

Subcarpați urmează să lanseze un nou album!Subcarpați urmează să lanseze un nou album!

 Unul dintre cele mai apreciate proiecte muzicale din România, mai precis Subcarpați, urmează să lanseze cel de-al cincilea album din discografia sa.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..