NoutĂŢi SunetSacru

Concert: Lansare album Faust – „Stări” @ Iași – 29.04.2017Concert: Lansare album Faust – „Stări” @ Iași – 29.04.2017

Faust

 Continuându-și turneul de lansare al noului său material, „Stări”, pe data de 29 aprilie, Faust urmează să concerteze în Iași. Evenimentul va avea loc în clubul Fabrik începând cu ora 22:00.

Video: Egris – Vibrații caldeVideo: Egris – Vibrații calde

Egris

 În cazul în care vă doreați să auziți ceva nou din partea lui Egris, puteți să o faceți prin intermediul piesei lansate de către acesta pe parcursul zilei de astăzi.

Bocaseca – CuprinsuBocaseca – Cuprinsu

 După lansarea pieselor  „Cum se mișcă” și „Ca la noi”, nembrul label-ului Sick Sound România, și anume Bocaseca, revine cu o nouă piesă.

Egris – De la sine către sine (Instrumental)Egris – De la sine către sine (Instrumental)

 În acest articol vă prezentăm activitatea lui Egris de la SunetSacru dintr-o altă ipostază, cu ajutorul celei mai recente postări de pe platforma SoundCloud, care reprezintă un instrumental realizat de acesta.

Magnum (SunetSacru) – Așa a fost să fie (Freestyle)Magnum (SunetSacru) – Așa a fost să fie (Freestyle)

 Magnum este unul dintre membri trupei SunetSacru din partea căruia nu ați auzit prea multe pe plan muzical în ultima perioadă, drept pentru care acesta revine cu o piesă realizată sub forma unui freestyle, pe care a lansat-o în această zi.

Retrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSound

  Ziua de astăzi marchează începutul unei noi luni calendaristice, căreia îi spunem „bun venit” și care sperăm să se dovedească a fi la fel de productivă din punctul de vedere al conținutului la fel ca și precedenta, și anume luna septembrie, pe care o vom aminti în rândurile ace..

Trupa SunetSacru anunță lansarea unui nou material intitulat „Reconstrucție”!Trupa SunetSacru anunță lansarea unui nou material intitulat „Reconstrucție”!

 În iarna anului 2012, mai precis pe data de 14 decembrie, lua ființă albumul intitulat „Ridicăm Construcția”, din partea trupei SunetSacru.

Retrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSound

 Din punct de vedere calendaristic, astăzi este prima zi de toamnă a anului 2016, ceea ce înseamnă că ultima lună a verii a luat sfârșit, aducând cu ea o nouă retrospectivă asupra articolelor publiate pe site-ul nostru, pe parcursul celor 31 de zile ale lunii August.

Video: SunetSacru – E multă vremeVideo: SunetSacru – E multă vreme

 „E multă vreme” este numele unei noi piese ce vine din partea băieților de la SunetSacru. Piesa respectivă a fost lansată astăzi și îi reunește pe toți membrii grupului muzical respectiv: Tesla Cilum, Veriga Lipsă, Egris și Magnum.

Interviu: Egris „Trebuie să ne bucurăm mai mult de ceea ce avem și să muncim mai mult pentru mai bine.”Interviu: Egris „Trebuie să ne bucurăm mai mult de ceea ce avem și să muncim mai mult pentru mai bine.”

 Prima zi a lunii octombrie din acest an marchează și primul interviu pe care Egris îl acordă site-ului nostru.

RomaNecredinciosu a lansat un nou material!RomaNecredinciosu a lansat un nou material!

 Am plăcerea ca de această data să scriu despre un artist de peste Prut, și anume romaNecredinciosu, care a lansat un nou material ce poartă numele de „Turnul de veghe”.

Undersoul – ViziuneUndersoul – Viziune

Sunt sigură că ascultătorii care aleg să „exploreze” underground-ul românesc știu ce reprezintă Undersoul – proiect muzical ale cărui baze au fost puse de Egris (membru SunetSacru) și producătorul FLG.

Undersoul – ContactUndersoul – Contact

Ne începem săptămâna alături de Egris și FLG care vin în atenția noastră cu o nouă piesă lansată sub egida Undersoul – proiect conceput de cei doi.

SunetSacru – Universul (feat. LuP & Bocaseca)SunetSacru – Universul (feat. LuP & Bocaseca)

Voi știți cum arată universul celor de la SunetSacru? Cu siguranță aveți câte o imagine a lumii acestora pe care v-ați format-o audiind piesele lor, în care sunt descrise multe aspecte ale societății din care se trag.

Interviu: Tesla Cilum „Materialul „Zona Moartă” va fi continuarea și evoluția primului album.”Interviu: Tesla Cilum „Materialul „Zona Moartă” va fi continuarea și evoluția primului album.”

 De această dată am decis să mă avânt în undergroundul românesc și să îi adresez o serie de întrebări unui artist pe care îl apreciez foarte mult, un reprezentat al SunetSacru și anume Tesla Cilum.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..