NoutĂŢi T.I.

Tupac Shakur a fost introdus în Rock & Roll Hall of Fame!Tupac Shakur a fost introdus în Rock & Roll Hall of Fame!

Tupac Shakur
  Tupac Shakur este cel de-al șaselea artist al culturii hip-hop, care este introdus în Rock & Roll Hall of Fame. De asemenea, el este primul artist al acestei culturi care reușește această performanță în mod independent.

27.01.2017: În urmă cu 13 ani, Twista lansa albumul denumit „Kamikaze”!27.01.2017: În urmă cu 13 ani, Twista lansa albumul denumit „Kamikaze”!

Twista
  Cel de-al patrulea material discografic al rapperului Twista, denumit „Kamikaze”, a fost lansat în urmă cu treisprezece ani. În momentul lansării, acesta s-a clasat pe locul întâi (1), atât în US Top R&B/Hip-Hop Albums, cât și în Billboard 200.

Video: Hustle Gang – Chosen ft. T.I., B.o.B, SpodeeVideo: Hustle Gang – Chosen ft. T.I., B.o.B, Spodee

Hustle Gang ne prezintă videoclipul piesei „Chosen”, o colaborare cu T.I., B.o.B și Spodee. Piesa este inclusă pe mixtape-ul „G.D.O.D.”, iar videoclipul a fost regizat de PhillyFlyBoy.

Video: B.o.B – We Still In This Bitch feat. T.I. & Juicy JVideo: B.o.B – We Still In This Bitch feat. T.I. & Juicy J

B.o.B a revenit cu un nou videoclip ce promovează piesa „We Still In This Bitch”, extrasă de pe mixtape-ul „Fuck Em We Ball” pe care îl puteţi găsi aici. Melodia este realizată alături de T.I. şi Juicy J, fiind produsă de Mike Will Made It.

Video: T.I. – Trap Back JumpinVideo: T.I. – Trap Back Jumpin

T.I. revine în atenția fanilor săi cu un nou videoclip. Piesa aleasă de data aceasta este „Trap Back Jumpin”. Noul său material ce poartă numele „Trouble Man: Heavy Is The Head” va fi disponibil începând cu 18 decembrie. Urmărește clipul în cele ce urmează.

Video: DJ Khaled – Models & Bottles feat. Lil Wayne, T.I., Future & Ace HoodVideo: DJ Khaled – Models & Bottles feat. Lil Wayne, T.I., Future & Ace Hood

DJ Khaled revine astăzi cu un nou videoclip ce promovează piesa „Models & Bottles”, extrasă de pe albumul „Kiss The Ring”, ce a fost lansat în vara acestui an. Melodia este interpretată alături de Lil Wayne, T.I.,

T.I. – Sorry feat. Andre 3000T.I. – Sorry feat. Andre 3000

Mai este mai puțin de o lună până când T.I. ne va introduce în playlist-uri albumul „Trouble Man”. Până atunci, artistul ne-a invitat să ascultăm single-ul „Sorry” ce îl are ca invitat pe Andre 3000.

T.I. – Clique (Remix)T.I. – Clique (Remix)

În așteptarea albumului „Trouble Man”, T.I. ne păstrează atenția prin lansarea remixului piesei „Clique”. Melodia este interpretată în original de Big Sean, Jay-Z și Kanye West și este produsă de Hit-Boy.

T.I. – Trap Back JumpinT.I. – Trap Back Jumpin

T.I. revine astăzi și ne oferă un nou single extras de pe viitorul său material, „Trouble Man”. Melodia despre care vă spuneam se numește „Trap Back Jumpin” și este produsă de DJ Toomp.

B.o.B – We Still In This Bitch feat. T.I. & Juicy JB.o.B – We Still In This Bitch feat. T.I. & Juicy J

B.o.B ne pregătește o nouă surpriză pentru data de 15 noiembrie. Artistul va lansa atunci un nou mixtape ce se va numi „Fuck Em We Ball”. Până atunci însă, B.o.B ne ține în priză prin lansarea single-ului „We Still In This Bitch”, ce va fi inclus pe acest material.

Video: T.I. – Ball (feat. Lil Wayne)Video: T.I. – Ball (feat. Lil Wayne)

Până la lansarea albumului „Trouble Man”, ce a fost amânată până pe 18 decembrie, T.I. ne prezintă astăzi videoclipul piesei „Ball”. Melodia este interpretată alături de Lil Wayne și este produsă de Rico Love și Earl & E.

T.I. – Dance For You (Remix)T.I. – Dance For You (Remix)

Pentru a ne face mai ușoară așteptarea până la lansarea albumului „Trouble Man”, T.I. ne-a oferit spre ascultare remixul piesei lui Beyoncé, denumită „Dance For You”.

B.o.B – Arena (feat. Chris Brown & T.I.)B.o.B – Arena (feat. Chris Brown & T.I.)

B.o.B continuă să își promoveze cel mai recent album, denumit „Strange Clouds”, iar astăzi ne oferă prin intermediul contului său oficial de YouTube o nouă piesă extrasă de pe acest material. Melodia lansată astăzi se numește „Arena”, este un feat.

Video: Rick Ross – Bury Me A G (feat. T.I.)Video: Rick Ross – Bury Me A G (feat. T.I.)

Începând de astăzi, avem ocazia să urmărim încă un videoclip ce promovează o piesă de pe compilaţia Maybach Music Group, „Self Made Vol. 2”. Piesa aleasă în acest caz se numeşte „Bury Me A G” şi este interpretată de Rick Ross alături de T.I.,

Video: Gucci Mane – Plain Jane (feat. Rocko & T.I.)Video: Gucci Mane – Plain Jane (feat. Rocko & T.I.)

Gucci Mane pare de neoprit. Dupa ce a lansat in aceasta saptamana videoclipurile „Too Damn Sexy” si „Wish You Would„, el revine astazi cu al treilea clip. Piesa aleasa este „Plain Jane”, o colaborare a artistului cu Rocko si T.I. .

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..