NoutĂŢi Talib Kweli

Album: Talib Kweli & Styles P – „The Seven” (Cumpără / Ascultă)Album: Talib Kweli & Styles P – „The Seven” (Cumpără / Ascultă)

Talib Kweli & Styles P
  La începutul lunii Februarie a acestui an, Talib Kweli & Styles P lansau o nouă piesă. Este vorba despre „Last Ones”, care, o lună mai târziu, beneficia și de un videoclip.

Video: Talib Kweli & Styles P – Last OnesVideo: Talib Kweli & Styles P – Last Ones

Talib Kweli & Styles P

 În luna ianuarie a acestui an, vă prezentam piesa intitulată „Last Ones” din partea lui Talib Kweli & Styles P. Aceasta face parte din tracklist-ul viitorului material al celor doi, și anume „The Seven”.

Talib Kweli & Styles P – Last OnesTalib Kweli & Styles P – Last Ones

Talib Kweli & Styles P

 Pe parcursul zilei de ieri, Talib Kweli & Styles P au lansat o nouă piesă împreună. Aceasta a fost realizată în colaborare cu Antoine „Amadeus” Thompson, care s-a ocupat de producția audio.

19.11.2016: În urmă cu 14 ani, Talib Kweli lansa primul său material solo!19.11.2016: În urmă cu 14 ani, Talib Kweli lansa primul său material solo!

 La doi ani de la lansarea albumului „Train Of Thought”, pe care l-a realizat alături de colegul său Hi-Tek, împreună cu care forma grupul muzical Reflection Eternal, Talib Kweli a lansat primul său material solo, intitulat „Quality”.

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

12.10.2016: În urmă cu 17 ani, Mos Def își lansa albumul de debut!12.10.2016: În urmă cu 17 ani, Mos Def își lansa albumul de debut!

 Pe data de 12 octombrie a anului 1999, la un an de la lansarea primului album din partea grupului Black Star, prin intermediul labelurilor Rawkus și Columbia Records avea loc lansarea materialului de debut al MC-ului Mos Def, cunoscut astăzi ca și Yasiin Bey.

Talib Kweli – Every Ghetto Part. 2 feat. Aloe Blacc & ProblemTalib Kweli – Every Ghetto Part. 2 feat. Aloe Blacc & Problem

  În urmă cu un an, la începutul lunii octombrie, Talib Kweli și 9th Wonder lansau piesa intitulată „Every Ghetto”, alături de Rapsody. Instrumentalul acesteia este realizat de către Hi-Tek, fiind inclusă în cadrul materialului „Indie 500”.

Retrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSound

  Ziua de astăzi marchează începutul unei noi luni calendaristice, căreia îi spunem „bun venit” și care sperăm să se dovedească a fi la fel de productivă din punctul de vedere al conținutului la fel ca și precedenta, și anume luna septembrie, pe care o vom aminti în rândurile ace..

29.09.2016: Se împlinesc 18 ani de la lansarea albumului „Mos Def & Talib Kweli are Black Star”!29.09.2016: Se împlinesc 18 ani de la lansarea albumului „Mos Def & Talib Kweli are Black Star”!

Black Star este numele adoptat de către Mos Def și Talib Kweli, care, în 1998 s-au unit pentru a lansa împreună un material memorabil pentru cultura hip hop.

Video: A-F-R-O – Code #829Video: A-F-R-O – Code #829

Astăzi vom face cunoștință cu A-F-R-O aka All Flows Reach Out, sau mai bine zis cu muzica acestuia, care merită fiecare minut din timpul vostru liber pentru a fi ascultată.

Retrospectivă: Septembrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2015 @ BlackSheepSound

 Luna septembrie este momentul când schimbăm anotimpul și ca multe lucruri din diferite domenii, hip hop-ul își accentuează activitatea. Acest fapt a început de luna trecută, din punct de vedere al știrilor din hip hop-ului atât autohton cât și străin.

Retrospectivă: August 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: August 2015 @ BlackSheepSound

 A mai trecut o lună și așa cum v-am obișnuit, a venit timpul să vă aduc aminte ce anume s-a întâmplat în hip hop, în luna precedentă.

Video: Talib Kweli – Fuck The Money (feat. Casper Nyovest)Video: Talib Kweli – Fuck The Money (feat. Casper Nyovest)

 După lansarea de luna trecută a albumului „Fuck The Money”, Talib Kweli vine cu videoclipul piesei care poartă numele acestuia.

Talib Kweli a lansat un nou material intitulat „Fuck The Money”!Talib Kweli a lansat un nou material intitulat „Fuck The Money”!

 La începutul zilei de ieri, prin intermediul unei postări de pe site-ul de socializare Tweeter, Talib Kweli își anunța ascultătorii că va lansa un nou material, chiar în ziua următoare! Mesajul acestuia pentru ascultători poate fi citit mai jos:

 Ei bine, după cum a promis, acesta a ..

Album: Talib Kweli – Train of Thought: Lost Lyrics, Rare Releases & Beautiful B-Sides Vol.1 (Copertă/ Tracklist/ Comandă)Album: Talib Kweli – Train of Thought: Lost Lyrics, Rare Releases & Beautiful B-Sides Vol.1 (Copertă/ Tracklist/ Comandă)

 În decursul zilei de ieri Talib Kweli le-a făcut o surpriză ascultătorilor săi lansând proiectul muzical intitulat „Train of Thought: Lost Lyrics, Rare Releases & Beautiful B-Sides Vol.1”.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..