NoutĂŢi Teaser

Marinaru’ – Freestyle #MUMUGAGA (Teaser)Marinaru’ – Freestyle #MUMUGAGA (Teaser)

Marinaru’, un mc nou dar vechi, a lansat un teaser pentru noul sau freestyle intitulat #MUMUGAGA. Versiunea finală va apărea pe 8 martie, când vom reveni cu mai multe detalii.

Subsemnatu – Subs e razna (Teaser)Subsemnatu – Subs e razna (Teaser)

După trailer-ul filmat la Corner Shop zilele trecute, Subsemnatu revine cu un teaser pentru un nou videoclip menit să promoveze albumul „Revanșa”. Piesa „Subs e razna” a fost realizată integral de Subsemnatu, fiind produsă sub egida SubsProduction.

Teaser: Reckaze – Niciun baiTeaser: Reckaze – Niciun bai

Reckaze ne prezintă teaser-ul noului său videoclip la piesa „Niciun Bai„, produsă de Span Production. Videoclipul a fost filmat la începutul lunii  august și a fost realizat de Cluj Art Media.

Teaser: Click – Trup Și SufletTeaser: Click – Trup Și Suflet

Click, membru al trupei Camuflaj, ne prezintă încă o mostră din ceea ce va fi viitorul său mixtape. De această dată este vorba despre teaser-ul piesei „Trup Și Suflet”, realizată cu ajutorul instrumentalului „Ghetto Symphony”, piesă ce-i aparține lui A$ap Rocky.

Teaser: Sthelu – Noi cei din linia întâi (video)Teaser: Sthelu – Noi cei din linia întâi (video)

EP-ul „Clasic” semnat Sthelu (membru al trupei RASA) și realizat în colaborare cu Ripp a fost lansat la sfârșitul lunii iunie iar pentru a continua promovarea acestuia în viitorul apropiat vom avea și primul videoclip al unei piese de pe album.

Teaser: Click – NeconvenționalTeaser: Click – Neconvențional

Click, membru al trupei Camuflaj, ne prezintă teaser-ul piesei pe care se pregătește să o lanseze. Aceasta se numește „Neconvențional” și a fost produsă de Style Da Kid.

Teaser: Paraziții – Bot în bot cu o lepră micăTeaser: Paraziții – Bot în bot cu o lepră mică

După ce în ultimul an, unii dintre cei mai apreciați veterani ai hip-hop-ului românesc, s-au concentrat mai mult pe concerte, iată că a venit momentul ca aceștia să revină în prim-plan cu o piesă.

Teaser: Eminem – The Monster feat. RihannaTeaser: Eminem – The Monster feat. Rihanna

Marshall Bruce Mathers III sau mult mai bine cunoscut sub numele de Eminem, a lansat pe canalul de Youtube EminemVevo, teaser-ul viitorul videoclip al piesei ”The Monster”.

Teaser: AFO & SAGACE – Nu sunt un model pentru nimeni cu Chimie, Carbon, Flou Rege & Tecko StarrTeaser: AFO & SAGACE – Nu sunt un model pentru nimeni cu Chimie, Carbon, Flou Rege & Tecko Starr

EP-ul „Subțire de vară”, lansat în ultima zi a lunii august, reprezintă colaborarea dintre AFO și Sagace.

Teaser: Sişu Tudor feat. Alex Velea – Spre SteleTeaser: Sişu Tudor feat. Alex Velea – Spre Stele

Cunoscutul rapper român Sişu Tudor a anunţat o viitoare colaborare cu artistul Alex Velea, pentru o nouă piesă.

Teaser: Eminem – BerzerkTeaser: Eminem – Berzerk

Eminem a fost invitat la canalul de televiziune ESPN pentru a vorbi despre următorul lui album „MMLP2”, care va avea lansarea pe 5 noiembrie, dar ne oferă cu această ocazie și o scurtă avanpremieră a videoclipului pentru piesa „Berzerk”.

Teaser: Maich & EnerGIA – One LoveTeaser: Maich & EnerGIA – One Love

Maich se pregătește de lansarea primului videoclip menit să promoveze albumul „ICECREAM„. Piesa aleasă pentru proiectul video va apărea ca bonus track pe material și este intitulată „One Love„, fiind o colaborare cu EnerGIA .

Teaser: Celălalt – EtceteraTeaser: Celălalt – Etcetera

Celălalt, membru al grupului ”Ateliere de creație” și al trupei Cast, pregăteste un videoclip pentru piesa ”Etcetera” ce urmează a fi lansat pe data de 3 martie 2013, respectiv în această duminică.

Teaser: Fabiano – „Amsterdam”Teaser: Fabiano – „Amsterdam”

Fabiano a lansat un teaser pentru următorul său clip la piesa „Amsterdam„(prod. de Feenom), extrasă de pe mixtape-ul „Devotament„. Videoclipul va fi lansat luna următoare.

Video: Tonik Obiektiv feat. Capeliy & DJ Nasa – Nu s-a schimbat nimic (Teaser)Video: Tonik Obiektiv feat. Capeliy & DJ Nasa – Nu s-a schimbat nimic (Teaser)

Daca acum ceva timp va anuntam ca Tonik Obiektiv va lansa un nou videoclip, astazi va voi prezenta teaser-ul sau. Piesa se numeste „Nimic nu s-a schimbat„, este in colaborare cu Capeliy si DJ Nasa, muzica apartinand celor de la Delicios Sound.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..