NoutĂŢi Tech N9ne

Album: Tech N9ne – Dominion (Cumpără)Album: Tech N9ne – Dominion (Cumpără)

Tech N9ne

 Ziua de astăzi a fost marcată de lansarea unui nou material din partea lui Tech N9ne. După ce a încheiat anul 2016 cu lansarea albumului „The Storm”, MC-ul revine cu un album alcătuit exclusiv din colaborări ale acestuia.

Album: Tech N9ne – „The Storm” (Achiziționează / Ascultă)Album: Tech N9ne – „The Storm” (Achiziționează / Ascultă)

Tech N9ne

UPDATE 09.12.2016: În această zi, Tech N9ne a lasnat noul său album intitulat „The Storm”. Se pare că acesta cuprinde treizeci și două de trackuri în ediția deluxe, având parte de o mare varietate de colaborări.

Retrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSound

Retrospectivă

 A venit momentul în care ne luăm rămas-bun de la o altă lună calendaristică, și anume Noiembrie, însumând totalitatea lucrurilor ce o fac demnă de a fi amintită, prin intermediul acestei retrospective.

Înregistrare: Tech N9ne și Smoke DZA – Freestyle @ Sway in the Morning (Video)Înregistrare: Tech N9ne și Smoke DZA – Freestyle @ Sway in the Morning (Video)

 Tech N9ne și Smoke DZA
  La începutul săptămânii, Tech N9ne și Smoke DZA au participat la o nouă ediție a emisiunii „Sway in the Morning”.  În cadrul înregistrării respective, cei doi artiști au oferit un interviu și au susținut o sesiune de freestyle.

Video: Tech N9ne – What If It Was Me? (feat. Krizz Kaliko)Video: Tech N9ne – What If It Was Me? (feat. Krizz Kaliko)

 Pe parcursul zilei de ieri, pe canalul de YouTube al labelului în cadrul căruia Tech N9ne își desfășoară activitatea muzicală și-a făcut apariția o nouă piesă ce îi aparține acestuia, realizată în colaborare cu Krizz Kaliko.

Video: Tech N9ne – No K (feat. E-40 & Krizz Kaliko)Video: Tech N9ne – No K (feat. E-40 & Krizz Kaliko)

 Chiar dacă lucrează la un nou material, Tech N9ne nu l-a lăsat în umbră nici pe cel din urmă album care-i poartă semnătura, și anume „Special Effects”, lansând videoclipul unei alte piese care se regăsește în tracklist-ul acestuia.

Tech N9ne – MMM (Michael Myers Mask)Tech N9ne – MMM (Michael Myers Mask)

 Se pare că albumul „Special Effects” nu va fi singurul material lansat în acest sub semnătura lui Tech N9ne, artistul hotărând să lanseze un altul, și anume „Strangeulation Vol. II”.

Stevie Stone – Rain Dance (feat. Tech N9ne & Mystikal)Stevie Stone – Rain Dance (feat. Tech N9ne & Mystikal)

Pe 15 iunie Stevie Stone a lansat o nouă piesă prin intermediul labelului din care face parte – Strange Music Inc.
Piesa este intitulată „Rain Dance” și reprezintă o colaborare a artistului cu Tech N9ne și Mystikal. De producția acesteia s-a ocupat Seven.

Retrospectivă: Aprilie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Aprilie 2015 @ BlackSheepSound

 A trecut și luna Aprilie a acestui an, o perioadă de treizeci de zile în care am avut parte doar de vești bune, atât în hip hop-ul internațional cât și în cel românesc.

Video: Yelawolf – Best Friend (feat. Eminem)Video: Yelawolf – Best Friend (feat. Eminem)

 Luna aprilie a fost una productivă pentru Eminem, dovada fiind reprezentată de cele două colaborări care încă se bucură de un mare succes, și anume „Best Friend”, unde este invitatul lui Yelawolf, și „Speedom (WWC2)”, unde îl „ajută” pe Tech N9ne să depășească limitele ..

Tech N9ne îl va avea ca invitat pe Eminem pe viitorul său album!Tech N9ne îl va avea ca invitat pe Eminem pe viitorul său album!

 După lansarea videoclipului piesei „Aw Yeah?(interVENTion)” extrasă de pe viitorul său album „Special Effects”, Tech N9ne anunță că același material îl va avea ca invitat pe Eminem.

Video: Tech N9ne – Aw Yeah?(interVENTion)Video: Tech N9ne – Aw Yeah?(interVENTion)

 După ce în luna ianuarie a acestui an le-a oferit ascultătorilor  piesa „Aw Yeah?(interVENTion)”, care este prima de pe următorul său material intitulat „Special Effects”, contrar „tradiției” de a nu dezvălui intro-urile albumelor sale, liderul labelului Strange Music – ..

Slaine Feat. Tech N9ne & Madchild – Bobby Be RealSlaine Feat. Tech N9ne & Madchild – Bobby Be Real

Slaine ne prezintă piesa „Bobby Be Real”, piesă produsă de  Louis Bell, pentru care a colaborat cu Tech N9ne și Madchild. Aceasta va fi inclusă pe viitorul său album, „The King Of Everything Else”, album a cărui lansare este plănuită pentru data de 19 august.

Video: ¡MAYDAY! x MURS – Brand New Get UpVideo: ¡MAYDAY! x MURS – Brand New Get Up

Nu mai e un secret pentru nimeni că label-ul lui Tech N9ne, Strange Music, devine din ce în ce mai puternic. Când artistul american a lansat alături de Murs piesa Hard, v-am povestit și noi câte ceva despre semnarea acestuia din urmă la label, cât și despre piesă.

Video: Tech N9ne feat. Mackenzie O’guin- FearVideo: Tech N9ne feat. Mackenzie O’guin- Fear

Tech N9ne a lansat un videoclip la piesa Fear, în colaborare cu Mackenzie O’guin. Melodia face parte din ultimul album semnat Tech N9ne, Strangeulation, apărut pe 6 mai 2014, sub egida Strange Music.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..