NoutĂŢi tesla cilum

Egris – Plumb (cu Tesla Cilum și DJ Sfera)Egris – Plumb (cu Tesla Cilum și DJ Sfera)

Egris

 În luna mai a anului curent, Egris a lansat un nou material. Acesta a fost realizat alături de Capalau, care s-a dovedit a fi responsabil de întreaga producție audio a albumului numit „Progresiv”.

Retrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSound

 Din punct de vedere calendaristic, astăzi este prima zi de toamnă a anului 2016, ceea ce înseamnă că ultima lună a verii a luat sfârșit, aducând cu ea o nouă retrospectivă asupra articolelor publiate pe site-ul nostru, pe parcursul celor 31 de zile ale lunii August.

Tesla Cilum – Viața ca un jocTesla Cilum – Viața ca un joc

 „Viața ca un joc” este titlul celei mai recente piese lansate de către Tesla Cilum, membru al grupurilor SunetSacru, respectiv Exoteric. Aceasta a fost lansată pe canalul de YouTube al SunetSacru, instrumentalul fiind produs de către Cap Capestan.

Undersoul – Renaștere (cu Exoteric)Undersoul – Renaștere (cu Exoteric)

 Băieții de la Undersoul, mai precis Egris și FLG, au revenit cu o nouă piesă, ce poartă denumirea de „Renașetere”. Aceasta este o colaborare cu Exoteric (Egris, Tesla Cilum și Gluby), producția audio fiind realizată de către Undersoul.

Video: SunetSacru – E multă vremeVideo: SunetSacru – E multă vreme

 „E multă vreme” este numele unei noi piese ce vine din partea băieților de la SunetSacru. Piesa respectivă a fost lansată astăzi și îi reunește pe toți membrii grupului muzical respectiv: Tesla Cilum, Veriga Lipsă, Egris și Magnum.

Retrospectivă: Martie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Martie 2016 @ BlackSheepSound

 A venit momentul să ne luăm rămas-bun de la „Mărțișor”, lună ce s-a dovedit a fi una prosperă pentru cultura hip hop, în ceea ce privește apariția de noi conținuturi, drept pentru care vom recapitula ceea ce a însemnat luna martie pentru BlackSheepSound, prin intermediul acestei ..

Video: Tesla Cilum – Freestyle Bârlad (La mine acasă)Video: Tesla Cilum – Freestyle Bârlad (La mine acasă)

  Tesla Cilum, membru al grupului SunetSacru, a lansat o nouă sesiune de freestyle pe canalul de YouTube al trupei din care face parte. Sesiunea poartă denumirea de „Freestyle Bârlad (La mine acasă)”, muzica fiind asigurată de către Gogan.

Tesla Cilum și LuP – Punct și de la capătTesla Cilum și LuP – Punct și de la capăt

 După cum bine știți, „Zona Moartă” este numele albumului pe care Tesla Cilum urmează să îl lanseze în acest an.

Interviu: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSoundInterviu: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 Mă simt nevoit să scriu câteva cuvinte despre modul în care s-au desfășurat lucrurile pe parcursul acestui an: Din punctul de vedere al conținutului publicat în cadrul site-ul nostru, anul 2015 reprezintă o perioadă de evoluție.

Faust, Phunk B și Dspekt vor susține trei concerte în estul țării!Faust, Phunk B și Dspekt vor susține trei concerte în estul țării!

 Trei MC talentați, Faust, Phunk B și Dspekt vor concerte în trei orașe din țară și anume:

11 decembrie – Club Dublin – Bârlad, invitați Zona51 și Subasediu – ora 21:30
12 decembrie – Bibliotheque PUB – Iași, gazdă: Gras și invitați: Tesla Cilum, Lup, ..

Interviu: Egris „Trebuie să ne bucurăm mai mult de ceea ce avem și să muncim mai mult pentru mai bine.”Interviu: Egris „Trebuie să ne bucurăm mai mult de ceea ce avem și să muncim mai mult pentru mai bine.”

 Prima zi a lunii octombrie din acest an marchează și primul interviu pe care Egris îl acordă site-ului nostru.

Underman a lansat albumul „Legenda cântărețului singuratic”! (ascultă)Underman a lansat albumul „Legenda cântărețului singuratic”! (ascultă)

În ciuda faptului că legendele reprezintă ceva pur fantastic, cea scrisă de Underman conține bucăți rupte din realitatea zilelor noastre, și iată că astăzi „cântărețul singuratic” ne spune legenda sa prin intermediul celui mai nou material intitulat „Legenda cântărețului sing..

Underman – Cântec pentru MihaiUnderman – Cântec pentru Mihai

Omul ăsta are talentul de a îmi face pielea de găină de fiecare dată când îi ascult o piesă, indiferent dacă este pentru prima dată sau dacă am avut-o pe „repeat” timp de câteva ore.

Underman a dezvăluit tracklist-ul viitorului său material!Underman a dezvăluit tracklist-ul viitorului său material!

După cum bine știți, Underman a lansat deja două dintre cele șaptesprezece piese extrase de pe viitorul său material intitulat „Legenda cântărețului singuratic”.

Underman – Fuga de la locul faptei (feat. Tesla Cilum)Underman – Fuga de la locul faptei (feat. Tesla Cilum)

Săptămâna trecută Underman ne spunea „Povestea cântărețului singuratic” pe piesa cu același nume – cea care poartă numele viitorului său material.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..