NoutĂŢi Testament

E.P.: INNO – Testament (Download)E.P.: INNO – Testament (Download)

Au trecut aproximativ 5 luni de la ultimul material semnat INNO, este vorba despre „Culoarea Orasului„, ce a fost lansat in premiera pe site-ul nostru. Astazi, artistul revine cu nou E.P.

E.P.: INNO – Testament (Coperta / Tracklist)E.P.: INNO – Testament (Coperta / Tracklist)

La sfarsitul lunii ianuarie, INNO a anuntat lansarea noului sau material intitulat „Testament„, ce urmeaza sa fie lansat la sfarsitul acestei luni, pe 27 martie, pe site-ul nostru. E.P.-

Video: INNO – P.S. Te Iubesc (joi, 8 martie)Video: INNO – P.S. Te Iubesc (joi, 8 martie)

Astazi INNO publica pe youtube, teaser-ul primului sau videoclip la o piesa speciala numita „P.S. Te iubesc„, care este extrasa de pe materialul „Testament„.

INNO – Pierdut In AlbINNO – Pierdut In Alb

INNO revine cu o noua premiera pe RadioONMusic.ro, si anume cu „Pierdut In Alb„. Acesta este al doilea single extras de pe E.P-ul „Testament„, E.P. pe care-l vom putea asculta la sfarsitul lunii februarie. Muzica le apartine celor de la AllRoundaProd.,

INNO – TestamentINNO – Testament

INNO lanseaza astazi pe RadioONMusic.ro o noua piesa, si anume „Testament„. Aceasta este prima piesa de pe E.P-ul cu acelasi nume, E.P. de care vom avea parte la sfarsitul lunii februarie. De muzica, mixaj si masterizare s-a ocupat INNO, iar de artwork s-a ocupat masacreJay.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..