NoutĂŢi Tha Bizness

Serial Killers (B-Real, Xzibit & Demrick) – Hang ‘em highSerial Killers (B-Real, Xzibit & Demrick) – Hang ‘em high

 Săptămâna trecută ne-am putut bucura de un prim extras de pe un nou material care poartă semnătura Serial Killers. Este vorba despre albumul „The Murder Show” și piesa care-i poartă numele, care poate fi audiată aici.

Serial Killers (B-Real, Xzibit & Demrick) – Murder ShowSerial Killers (B-Real, Xzibit & Demrick) – Murder Show

 Acum doi ani B-Real, Xzibit și Demrick ne prezentau albumul lor de debut ca trupă. Este vorba despre proiectul muzical numit Serial Killers format din aceștia și albumul „Serial Killers Vol. I”.

Video: Brandy – Wildest DreamsVideo: Brandy – Wildest Dreams

Brandy continuă să-și promoveze cel mai recent album, denumit „Two Eleven”, prin lansarea unui nou videoclip. Piesa aleasă pentru acest clip se numește „Wildest Dreams” și este produsă de Tha Bizness.

Mistah F.A.B. – Made It To The Club (feat. CyHi The Prynce)Mistah F.A.B. – Made It To The Club (feat. CyHi The Prynce)

Mistah F.A.B. ne face o surpriză foarte plăcută în această seară și revine cu o nouă piesă intitulată „Made It To The Club”. Melodia este interpretată în colaborare cu CyHi The Prynce și se bucură de producție din partea Tha Bizness.

Video: Chase N. Cashe – Ode To The RealVideo: Chase N. Cashe – Ode To The Real

Ziua de astazi a fost presarata cu videoclipuri noi. Chase N. Cashe nu face o exceptie si scoate la inaintare clipul piesei „Ode To The Real”. Piesa este produsa de Tha Bizness si este extrasa de pe materialul „The Heir Up There”.

Chris Brown – Strip (Feat. Kevin McCall)Chris Brown – Strip (Feat. Kevin McCall)

Nu cu multe zile in urma, Chris Brown facea public artwork-ul noului sau proiect muzical. Mixtape-ul „Boy In Detention” va fi gata pe 15 august, insa pana atunci ascultam piesa „Strip” (produsa de Tha Bizness).

Busta Rhymes Feat. Gucci Mane & Tity Boi – Murder (Mastered)Busta Rhymes Feat. Gucci Mane & Tity Boi – Murder (Mastered)

Busta a lansat o noua piesa. La inceput au existat dubii in legatura cu datele despre aceasta, insa, se pare ca „Murder” este produsa de Tha Bizness si Kuddie Fresh.

T-Pain – You Copying Me (Prod. Tha Bizness)T-Pain – You Copying Me (Prod. Tha Bizness)

Se pare ca Teddy P continua dezvaluirea pieselor ce vor face playlist-ul pre-albumului „Prevolver”.

Tha Bizness Feat. Clinton Sparks – Catch This FlightTha Bizness Feat. Clinton Sparks – Catch This Flight

Tha Bizness sunt producatorii de viitor ai muzicii hip hop, acestia producand pentru oameni de clasa din indrustria de specialitate in decursul anilor. Acestia isi etaleaza talentele de cantareti si ne ofera spre ascultare o piesa (slaba ce-i drept) in colaborare cu Clinton Sparks.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..