NoutĂŢi The Bridge Committee

JAZZ 8 – N-am liniște feat. Macanache & DJ AntennaJAZZ 8 – N-am liniște feat. Macanache & DJ Antenna

JAZZ 8

 Piesa ce ocupă locul opt în cadrul tracklist-ului albumului „JaZZoMetric” lansat de către JAZZ 8 este cea intitulată „N-am liniște”. Aceasta reprezintă o colaborare dintre membrul The Bridge Committee, Macanache și DJ Antenna.

The Bridge Committee & Hardplay – GreatnessThe Bridge Committee & Hardplay – Greatness

The Bridge Committee

 Cea mai recentă piesă lansată de băieții de la The Bridge Committee este intitulată „Greatness”. Aceasta constituie o colaborare alături de Hardplay și a fost făcută publică în mediul online pe parcursul zilei de ieri.

Video: JAZZ 8 – Opt Cinci feat. Power pe VinilVideo: JAZZ 8 – Opt Cinci feat. Power pe Vinil

 Pe parcursul acestei zile, JAZZ 8 de la The Bridge Committee, a lansat o nouă piesă extrasă din cadrul albumului „JaZZoMetric”, al cărei nume este „Opt Cinci”.

Video: Kent Archie – Money Gold + ChainsVideo: Kent Archie – Money Gold + Chains

 Pe parcursul lunii august, Kent Archie, membru al trupei The Bridge Committee, a lansat o nouă piesă intitulată „Money Gold + Chains”, despre care aflăm în această seară că face parte din tracklist-ul unui viitor material pe care emceeul îl va lansa, și anume „The Truth Shall Set..

Video: JAZZ 8 – Instrucțiuni de folosire a cuvântuluiVideo: JAZZ 8 – Instrucțiuni de folosire a cuvântului

 În viitorul apropiat, unul dintre membrii trupei The Bridge Committee, JAZZ 8, va lansa un material solo intitulat „JaZZoMetric”.

Retrospectivă: Decembrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Decembrie 2015 @ BlackSheepSound

Noul an este aici, iar înainte de a ne continua activitatea, dorim să ne amintim de ceea ce a însemnat luna decembrie pentru BlackSheepSound.
Ca de fiecare dată, conținutul pe care vi l-am prezentat a fost alcătuit din știri, evenimente, noi piese, videoclipuri, albume, etc.

Album: The Bridge Committee – Romanglish (Ascultă)Album: The Bridge Committee – Romanglish (Ascultă)

  În primăvara acestui an băieții de la The Bridge Committee au lansat LP-ul „Romanglish”, material ce reprezintă „o fuziune de spirit, de culturi, de suflete, de identități și de stări aduse în prim plan de fiecare dintre cei doi membri ai trupei – JAZZ 8 și Kent Archie.

Artiștii români vă îndeamnă să fiți solidari alături de ei pe O MARE SCENĂ!Artiștii români vă îndeamnă să fiți solidari alături de ei pe O MARE SCENĂ!

O mare scenă, o mare „casă”, o mare familie, și enumerarea ar putea continua. Asta a reprezentat Colectiv pentru mulți dintre artiștii români, printre care se numără și cei ai muzicii underground. Astfel, aceștia s-au unit și încearcă să ajute cu ce au ei mai bun – muzica.

Video: DJ Undoo feat. Kent Archie – ShiningVideo: DJ Undoo feat. Kent Archie – Shining

  DJ Undoo a lansat videoclipul piesei „Shining”, care este o colaborare cu Kent Archie, membru al trupei The Bridge Committee. Melodia este extrasă de pe cel mai recent material lansat de către Undoo, ce poartă numele de „The Crown of Life”.

Subsemnatu prezintă albumul „1 Terra de de Instrumentale, Vol. 2” în format fizic (VIDEO)Subsemnatu prezintă albumul „1 Terra de de Instrumentale, Vol. 2” în format fizic (VIDEO)

După ce a avut loc concertul de lansare „1 Terra de Instrumentale, Vol. 2” în clubul fabrica din București, Subsemnatu revine cu promovarea albumului în format fizic, dar și digital.

Subsemnatu a lansat „1 Terra de instrumentale”!Subsemnatu a lansat „1 Terra de instrumentale”!

După cum bine știți, un alt material care a fost adăugat la discografia lui Subsemnatu este albumul „1 Terra de instrumentale Vol. 2”, a cărui lansare a avut loc pe 11 septembrie anul curent.

Video: MIC Check – #07 – Freestyle The Bridge CommitteeVideo: MIC Check – #07 – Freestyle The Bridge Committee

 După cum bine știți, cea mai recentă ediție a emisiunii MIC Check i-a avut ca invitați pe băieții de la The Bridge Committee. Așadar, după cum am fost obișnuiți, fragmentul de freestyle pe care aceștia l-au susținut în cadrul ediției respective a fost urcat pe Youtube.

Retrospectivă: August 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: August 2015 @ BlackSheepSound

 A mai trecut o lună și așa cum v-am obișnuit, a venit timpul să vă aduc aminte ce anume s-a întâmplat în hip hop, în luna precedentă.

Gani și EnerGIA vă invită la concertul de lansare Subsemnatu – 1 Terra de Instrumentale, Vol. 2! (Promo)Gani și EnerGIA vă invită la concertul de lansare Subsemnatu – 1 Terra de Instrumentale, Vol. 2! (Promo)

Pentru a promova concertul de lansare „1 Terra de Instrumentale, Vol. 2”, Subsemnatu a pregătit un scurt video cu Gani și EnerGIA,  în care cele două invită ascultătorii să participe la evenimentul ce va avea loc sâmbătă, 12 septembrie, în clubul Fabrica din București.

Înregistrare: MIC Check – #7 – The Bridge CommitteeÎnregistrare: MIC Check – #7 – The Bridge Committee

 Dacă precedenta ediție a emisiunii MIC Check l-a avut ca invitat pe Macanache, de această dată avem parte de doi artiști. Este vorba despre JAZZ 8 & Kent Archie, sau mult mai ușor zis The Bridge Committee.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..