NoutĂŢi The Doppelgangaz

Video: The Doppelgangaz – RapamycinVideo: The Doppelgangaz – Rapamycin

The Doppelgangaz

 De curând, băieții de la The Doppelgangaz au lansat o nouă piesă. Aceasta este inclusă în tracklist-ul materialului pe care EP și Matter Ov Fact îl  vor lansa în data de 7 iulie a acestui an.

Retrospectivă: Iulie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Iulie 2016 @ BlackSheepSound

 Cea de-a șaptea lună a acestui an s-a încheiat, motiv pentru care vă aducem la cunoștință toate noutățile din hip-hop, publicate pe site-ul nostru, atât din România, cât și din străinătate.

The Doppelgangaz – U.D.I.O. (feat. Thonio)The Doppelgangaz – U.D.I.O. (feat. Thonio)

 De curând, cei de la The Doppelgangaz au lansat o piesă alături de Your Old Droog, astăzi, revenind în atenția noastră cu o nouă piesă pentru realizarea căreia au colaborat cu Thonio.
 Piesa este intitulată „U.D.I.O.

Retrospectivă: Decembrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Decembrie 2015 @ BlackSheepSound

Noul an este aici, iar înainte de a ne continua activitatea, dorim să ne amintim de ceea ce a însemnat luna decembrie pentru BlackSheepSound.
Ca de fiecare dată, conținutul pe care vi l-am prezentat a fost alcătuit din știri, evenimente, noi piese, videoclipuri, albume, etc.

Video: The Doppelgangaz – H.I.T.HVideo: The Doppelgangaz – H.I.T.H

  Pe 18 decembrie The Doppelgangaz urmează să lanseze un nou album intitulat „Beats For Brothels Vol. 3”, material ce reprezintă o continuare a materialelor „Beats For Brothels Vol. 1” și „Beats For Brothels Vol.2”, ale căror lansări au avut loc în 2011, respectiv, 2012.

Video: KRS-One @ Airfield FestivalVideo: KRS-One @ Airfield Festival

 După cum bine știți, săptămâna trecută a avut loc a doua ediție a festivalului Airfiled, din România.

Line-up-ul de la Airfield Festival este mai bogat cu 5 proiecte muzicale!Line-up-ul de la Airfield Festival este mai bogat cu 5 proiecte muzicale!

Ne desparte doar o lună de unul dintre cele mai așteptate festivaluri ale verii, și anume Airfield Festival. Line-up-ul acestuia este foarte „consistent” în materie de hip hop, oferindu-ne oportunitatea de a vedea pe scenă artiști precum KRS-One, R.A.

The Doppelgangaz au lansat EP-ul „Parts Unknown”!The Doppelgangaz au lansat EP-ul „Parts Unknown”!

În decursul săptămânii ce aproape a luat sfârșit cei de la The Doppelgangaz, adică Matter Ov Fact și EP  au hotărât să „împartă” cu ascultătorii lor un nou EP intitulat „Parts Unknown”.

The Doppelgangaz – Kids Having KidsThe Doppelgangaz – Kids Having Kids

Ieri, cei de la The Doppelgangaz au lansat un nou beat intitulat „Kids Having Kids”.
Pentru cei „neinițiați”, The Doppelgangaz este un grup american de hip hop din Orange County, New York care este compus din Matter Ov Fact și EP. Aceștia au lansat în total patru albume și un EP.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..