NoutĂŢi the game

The Game – Drake FlowsThe Game – Drake Flows

The Game
  Pe parcursul zilei de ieri, The Game a lansat o nouă piesă prin intermediul Audiomack. Aceasta se intitulează „Drake Flows” și, de fapt, reprezintă strofele pe care artistul respectiv le-a scirs pentru piesa „Gangsta”.

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

Album: The Game – „1992” (Cumpără / Ascultă)Album: The Game – „1992” (Cumpără / Ascultă)

  Astăzi, 14 octombrie, rapperul american cunoscut sub numele de The Game a lansat noul său material intitulat „1992”.

The Game – What Your Life LikeThe Game – What Your Life Like

  Pe data de 14 octombrie, The Game urmează să lanseze noul său album intitulat „1992”. Până atunci, artistul respectiv ne oferă o nouă piesă extrasă din cadrul acestuia, ce poartă denumirea de „What Your Life Like”, marcând numărul 11 în tracklistul materialului.

The Game – Baby You feat. Jason DeruloThe Game – Baby You feat. Jason Derulo

 Pe data de 14 octombrie, The Game urmează să lanseze un nou album, ce poartă denumirea de „1992”. Din cadrul acestuia, cunoaștem deja trei piese: „True Colors/It’s On”, „92 Bars” și „All Eyez (feat. Jeremith)”.

Retrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSound

  Ziua de astăzi marchează începutul unei noi luni calendaristice, căreia îi spunem „bun venit” și care sperăm să se dovedească a fi la fel de productivă din punctul de vedere al conținutului la fel ca și precedenta, și anume luna septembrie, pe care o vom aminti în rândurile ace..

Beanie Sigel a oferit un interviu pentru Taxstone!Beanie Sigel a oferit un interviu pentru Taxstone!

Sursă foto: www.hollywoodreporter.com
 Beanie Sigel, membru al Roc-A-Fella Records, este una dintre persoanele implicate în conflictul dintre The Game și Meek Mill, luându-i partea celui din urmă menționat, prin intermediul piesei „OOOUUU”, alături de Omelly și Takbar.

Video: The Game – Pest ControlVideo: The Game – Pest Control

  Pe data de 22 septembrie, v-am prezentat, în cadrul unui articol, un interviu acordat de către The Game postului de radio Hot 97, în care artistul respectiv discută despre conflictul său cu Meek Mill.

The Game vorbește despre conflictul cu Meek MillThe Game vorbește despre conflictul cu Meek Mill

 Cel mai recent conflict al artiștilor din hip hop-ul străin îl constituie cel dintre The Game și Meek Mill, început de primul artist menționat, prin intermediul piesei „92 Bars”.

Promovare: Cristi – Nu e pontPromovare: Cristi – Nu e pont

 Continuăm seria promovărilor alături de un artist al cărui nume a putut fi întâlnit frecvent în cadrul acestei secțiuni a site-ului nostru, fie în urma lansării unor piese alături de trupa din care face parte, și anume Subasediu, fie pe cont propriu.

Album: The Game – ”Year Of The Wolf” (Tracklist / Copertă)Album: The Game – ”Year Of The Wolf” (Tracklist / Copertă)

Deși nu v-am mai vorbit de Jayceon Terrell Taylor aka The Game până acum, a venit în sfârșit momentul să o fac. Artistul și-a început cariera muzicală în anul 2002 iar primul său material a fost lansat trei ani mai târziu.

Jeezy Feat. Rick Ross & The Game – BeautifulJeezy Feat. Rick Ross & The Game – Beautiful

Jeezy a făcut echipă cu Rick Ross și The Game pentru piesa „Beautiful”, piesă produsă de Black Metaphor, ce va fi inclusă pe viitorul album al lui Jeezy, „Seen It All: The Autobiography”, album programat să apară la începutul lunii septembrie.

Video: The Game – Bigger Than MeVideo: The Game – Bigger Than Me

Se pare că artistul american Jayceon Terrell Taylor sau mult mai bine cunoscut sub numele său de scenă The Game, a lansat pe internet în urmă cu puțin timp un nou videoclip.

The Game feat. Clyde Carson – Tell That Bitch DriveThe Game feat. Clyde Carson – Tell That Bitch Drive

În timp ce The Game se află în Europa, având un program încărcat din cauza turneului său de promovare, „Blood Money”, staff-ul său nu stă degeaba.

DJ Infamous feat. Young Jeezy, Ludacris, Juicy J, The Game & Yung Berg – Double CupDJ Infamous feat. Young Jeezy, Ludacris, Juicy J, The Game & Yung Berg – Double Cup

DJ-ul, producătorul şi fondatorul crew-ului The–Allies Dj Crew pe nume Marco Rodriguez–Diaz sau mult mai bine cunoscut sub numele său de scenă DJ Infamous, a lansat o nouă piesă.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..