NoutĂŢi The Watcher

Poze: Concert Lansare Macanache – „Macadopere” @ București – 25.05.2017Poze: Concert Lansare Macanache – „Macadopere” @ București – 25.05.2017

Pe data de 25 mai, Macanache a avut lansarea celui de-al treilea album din cariera sa “Macadopere”. Cum el însuși afirmă:
MACADOPERE este un material 100% Funk, Jazz, Hip Hop, Boom Bap classic.
Lansarea albumului a avut loc în clubul Kristal din București.

Macanache – DianaMacanache – Diana

Macanache
  Aseară, MC-ul cunoscut sub numele de Macanache a lansat o nouă piesă pe canalul său de YouTube. Aceasta poartă denumirea de „Diana”, iar instrumentalul este produs de către Addie. Mixajul și masterizarea sunt realizate de The Watcher.

Airfield Festival anunță numele artiștilor ce întregesc line-up-ul său!Airfield Festival anunță numele artiștilor ce întregesc line-up-ul său!

Airfield Festival

 Line-up-ul pentru ediția cu numărul patru a Airfield Festival s-a încheiat, acesta fiind completat cu ultimele nume de artiști.

Macanache – Original (Carlosdecka Remix)Macanache – Original (Carlosdecka Remix)

Macanache
  În urmă cu doi ani, Macanache lansa piesa intitulată „Original”, prin intermediul platformei SoundCloud. Cu timpul, aceasta a fost ștearsă din cadrul acelei platforme, urmând să apară pe YouTube, însoțită de un videoclip.

Kazi Ploae – Inextricabil (2017)Kazi Ploae – Inextricabil (2017)

Kazi Ploae

 „Inextricabil” este numele uneia dintre piesele care alcătuiesc tracklist-ul albumului „Gorgone”, lansat în 2007. La 10 ani scurși de la la lansarea materialului respectiv, Kazi Ploae vine cu o altă variantă a piesei respective.

DJ Al*Bu feat. Kazi Ploae – UnoDJ Al*Bu feat. Kazi Ploae – Uno

DJ Al*Bu

 Săptămâna precedentă a fost marcată de lansarea unei noi piese din partea lui DJ Al*Bu. Același lucru s-a întâmplat și în această săptămână, chiar pe parcursul zilei de ieri.
 DJ Al*Bu a lansat o altă piesă extrasă din cadrul materialului intitulat „Columna”.

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

Video: The Watcher & Macanache – Ce vrei tuVideo: The Watcher & Macanache – Ce vrei tu

  The Watcher & Macanache au colaborat pentru realizarea unei noi piese, ce poartă denumirea de „Ce vrei tu”. Instrumentalul este realizat de către Ripp, piesa fiind o producție a Selective Studio.

Concert: Dublă lansare LP: Macanache – „Interzis & Comedia” @ București – 14.10.2016Concert: Dublă lansare LP: Macanache – „Interzis & Comedia” @ București – 14.10.2016

  Pe data de 14 octombrie, Macanache va susține un concert în Club Maxx din București, în scopul unei duble lansări de LP: „Interzis & Comedia”.

Kazi Ploae – MarcelaKazi Ploae – Marcela

 Kazi Ploae a revenit în atenția ascultătorilor săi cu o nouă piesă, intitulată „Marcela”. Producția audio a acesteia este realizată de către Otis McDonald, în timp ce mixajul și masterizarea au fost realizat de către The Watcher.

Macanache – E sănătosMacanache – E sănătos

 A trecut mai bine de o lună de la lansarea piesei intitulate „Mesajul”, iar Macanache revine în atenția noastră cu o alta! În cadrul său, ne vorbește despre ce este sănătos, după cum îi este și numele: „E sănătos”.

Kazi Ploae – Park the busKazi Ploae – Park the bus

 În această seară, ne putem bucura de audiția unei noi piese din partea lui Kazi Ploae. Aceasta este intitulată „Park the bus”.
 Înregistrarea sa a avut loc la Selective Studio, pe un instrumental realizat de către M.Constant, The Watcher fiind responsabil de partea de mix/master.

Retrospectivă: Mai 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Mai 2016 @ BlackSheepSound

 Întâmpinăm vara cu o „cutiuță de amintiri” lăsată de luna mai, care se concretizează în totalitatea informațiilor pe care le-ați putut afla, în legătura cu cultura pe care o îndrăgiți, prin intermediul site-ului BlackSheepSound, pe parcursul acesteia.

Video: The Watcher – TriumfVideo: The Watcher – Triumf

 Până în prezent, numele lui The Watcher a putut fi întâlnit pe site-ul nostru în cadrul nenumărator articole, datorită ajutorului pe care acesta îl oferă artiștilor, în ceea ce privește condițiile tehnice de realizare a pieselor.

Promovare: Necadas – Vineri Noaptea (Video)Promovare: Necadas – Vineri Noaptea (Video)

 Este marți dimineața, iar noi continuăm seria promovărilor pe BlackSheepSound alături de un artist din capitală, pe nume Necadas.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..