NoutĂŢi Traian

Traian – Generația fără frâne (feat. Casian)Traian – Generația fără frâne (feat. Casian)

Traian

 Albumul „Zis și Tăcut”, pe care Traian l-a lansat pe parcursul lunii septembrie a acestui an, poate fi ascultat în întregime pe platforma digitală BandCamp.
 Mai mult decât atât, Traian a făcut publice unele piese din cadrul tracklist-ului său și pe YouTube.

Traian – HimeraTraian – Himera

Traian

 „Zis și Tăcut” este numele LP-ului pe care Traian l-a lansat în luna septembrie a acestui an. Materialul cuprinde 22 de piese și se găsește, integral, pe platforma digitală BandCamp. Din același loc poate fi și descărcat.

Video: Traian – Schizophasia/ NeunderthalVideo: Traian – Schizophasia/ Neunderthal

Traian

 Toamna acestui an s-a dovedit a fi una productivă din punct de vedere muzical pentru Traian. Acesta a lansat două materiale: un LP – „Zis și Tăcut” și un EP – „Neunderthal”.

Video: Traian – APELVideo: Traian – APEL

 După videoclipul piesei „Se lasă tăcerea”, lansată spre sfârșitul lunii trecute de către Traian, tânărul MC din Moldova revine cu o nouă piesă ce se va regăsi pe viitorul material intitulat „Zis și tăcut”.

Video: Traian – Se lasă tăcereaVideo: Traian – Se lasă tăcerea

Traian
  Pe parcursul zilei de ieri, Traian a lansat videoclipul piesei „Se lasă tăcerea”. Melodia face parte din cadrul viitorului material discografic al artistului, ce va purta denumirea de „Zis și Tăcut”.

Video: Traian – EchilibratVideo: Traian – Echilibrat

Traian
  Traian a revenit în atenția noastră cu o nouă piesă lansată pe parcursul serii de ieri. Melodia poartă denumirea de „Echilibrat” și beneficiază de un videoclip.

Video: Traian – RealVideo: Traian – Real

Traian
  Traian a lansat, prin intermediul canalului său de YouTube, o nouă piesă. Aceasta poartă denumirea de „Real” și beneficiază de un videoclip. Melodia este înregistrată pe instrumentalul piesei „Brainstorm / P.S.K.

Traian – N-ai cu cine (cu C.o.D)Traian – N-ai cu cine (cu C.o.D)

Dacă ieri vă anunțam că Traian pregătește un nou material intitulat „Zis și tăcut”, iată că astăzi a venit timpul să ascultăm una dintre piesele ce se regăsesc pe acesta.

Traian pregătește un nou material ce se va intitula „Zis și tăcut”Traian pregătește un nou material ce se va intitula „Zis și tăcut”

 În urmă cu două zile, Traian, a postat pe pagina de Facebook o listă de listă de 13 piese alături de poza pe care o vedeți mai sus.

Retrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSound

Retrospectivă

 A venit momentul în care ne luăm rămas-bun de la o altă lună calendaristică, și anume Noiembrie, însumând totalitatea lucrurilor ce o fac demnă de a fi amintită, prin intermediul acestei retrospective.

Omu Gnom și Traian vor susține o dublă lansare de album, în Chișinău, pe data de 3 Decembrie!Omu Gnom și Traian vor susține o dublă lansare de album, în Chișinău, pe data de 3 Decembrie!

Omu Gnom și Traian
  Omu Gnom și Traian vor susține o dublă lansare de album, în Chișinău, pe data de trei Decembrie. Evenimentul se va desfășura în clubul Spălătorie, iar intrarea va fi posibilă începând cu ora 20:00.

Traian – ApelTraian – Apel

Traian
 Noua piesă lansată de către Traian poartă numele de „Apel” și a fost făcută publică astăzi, pe YouTube. Pentru realizarea sa, MC-ul basarabean a colaborat cu Omu Gnom. Cel din urmă și-a pus amprenta asupra instrumentalului acesteia.

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

SpoT feat. Traian & DJ Sfera – Diss-de-dimineațăSpoT feat. Traian & DJ Sfera – Diss-de-dimineață

 SpoT, Traian și DJ Sfera au colaborat pentru realizarea unei noi piese ce poartă denumirea de „Diss-de-dimineață”. Aceasta a fost înregistrată în anul 2015, însă abia acum a fost urcată pe canalul de YouTube al lui SpoT, care este cel ce s-a ocupat de instrumental.

Traian – Peste mulțiTraian – Peste mulți

La două săptămâni de la lansarea piesei „Твой убийца”, alături de grupul Dva3avoda, artistul cunoscut sub numele de Traian revine cu o nouă melodie. Aceasta poartă denumirea de „Peste mulți”, producția sa audio fiind realizată de către BaLu’ Beatz.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..