NoutĂŢi tranda

Tranda feat. Jazzy Jo – Pentru altcinevaTranda feat. Jazzy Jo – Pentru altcineva

 În urmă cu două luni, Tranda lansa un nou material intitulat „CONSTANGELES 2”, care poate fi ascultat, în întregime, pe canalul de YouTube al OkapiSound. Tot acolo puteți asculta cea mai nouă piesă pe care artistul precizat în rândurile anterioare a lansat-o, alături de Jazzy Jo.

Tranda feat. Criss Blaziny & Chimie – SHAIITranda feat. Criss Blaziny & Chimie – SHAII

Okapi Sound și Universal Music România prezintă astăzi, 10 septembrie, prima piesă extrasă de pe cel mai nou material Tranda, „CONSTANGELES – Volumul 2”, pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound.

Ascultă: Grasu XXL – „Drumul Spre Succes” @ YoutubeAscultă: Grasu XXL – „Drumul Spre Succes” @ Youtube

După cum bine știți, pe data de 23 martie a acestui an, artistul român cunoscut sub numele de Grasu XXL a lansat un nou material intitulat „Drumul Spre Succes”.

Grasu XXL lansează „Drumul Spre Succes”!Grasu XXL lansează „Drumul Spre Succes”!

A început o nouă săptămână și așa cum a anunțat, Grasu XXL a lansat noul său material care se intitulează „Drumul Spre Succes”.

Grasu XXL lansează „Drumul Spre Succes” pe 23 martieGrasu XXL lansează „Drumul Spre Succes” pe 23 martie

După publicarea copertei și distribuirea ei pe toate conturile artiștilor Okapi Sound, Grasu XXL anunță însfârșit data lansării viitorului său material ”Drumul spre succes”, dar și tracklist-ul acestuia.

Vestea proastă: Nane și Tranda nu vor fi văzuți la concertul de lansare al mixtape-ului „OkapiTati”!Vestea proastă: Nane și Tranda nu vor fi văzuți la concertul de lansare al mixtape-ului „OkapiTati”!

Concertele de la Galați și, respectiv, Lugoj, care vor avea loc în același timp cu evenimentul din 10 octombrie din Club Colectiv, nu au putut fi reprogramate, din păcate, așa încât lansarea mixtape-ului se va întâmpla fără cei doi pe scenă.

Ascultă: Okapi Sound – ”OkapiTati” @ YoutubeAscultă: Okapi Sound – ”OkapiTati” @ Youtube

După cum v-am anunțat, Okapi Sound au lansat astăzi mult așteptatul mixtape intitulat ”OkapiTati”, pe care apar artiști precum Grasu XXL, GuessWho, Maximilian, Spike, Mitza (Agresiv), Tranda, Junky, Mefx, NANE și Dj Oldskull, dar și ALAN & KEPA, Zhao, Criss Blaziny și Dj Und..

Despre ”OkapiTati” mixtape cu Okapi SoundDespre ”OkapiTati” mixtape cu Okapi Sound

 
Okapi Sound lansează astăzi un material video, care prezintă povestea din spatele mixtape-ului „OkapiTati”, ce urmează să fie lansat luni, 29 septembrie.
„OkapiTati” conține 23 de piese și este pregătit pentru lansarea online, care va avea loc pe www.okapisound.c

BlackSheepSound îți recomandă 10 piese perfecte pentru vară – IIBlackSheepSound îți recomandă 10 piese perfecte pentru vară – II

Cu toate că anotimpul ăsta nu a fost tocmai blând cu noi și nu prea îi putem spune vară, un weekend la mare, o plimbare cu bicicleta sau o sesiune de alergat/plimbat prin parc, tot prindem! Și cum am putea să facem toate lucrurile astea fără draga noastră muzică? Cum am putea să plecă..

Video: Tranda – Persoana Mea feat. SoreVideo: Tranda – Persoana Mea feat. Sore

Tranda a lansat astăzi clipul piesei Persoana mea, o colaborare cu Sore de pe E.P.-ul ”Costangeles – Volumul 1” .
Piesa a fost realizată de Tranda, Grasu XXL și Vlad Lucan, iar de mix și master s-a ocupat același Grasu XXL, alături de Bunicu Magic.

Tranda – La naiba!Tranda – La naiba!

”La naiba!” este o bucată semnată Dallas, extrasă de pe albumul „Da’l’las să dea play?!„, în colaborare cu Tranda.
Producția muzicală este realizată de către Dallas care s-a ocupat de asemenea și de mix alături de Tranda, de master având grijă Karie.

Tranda a colaborat cu Sore pentru noul său single, ”Persoana Mea”!Tranda a colaborat cu Sore pentru noul său single, ”Persoana Mea”!

Okapi Sound prezintă la cinci zile după lansarea noului material Tranda, „CONSTANGELES – Volumul 1”, cel mai recent single extras de pe EP, „Persoana Mea”, în colaborare cu Sore.

EP: Tranda – CONSTANGELES – Volumul 1 (Ascultă / Cumpară)EP: Tranda – CONSTANGELES – Volumul 1 (Ascultă / Cumpară)

Cu puțin timp în urmă, albumul „CONSTANGELES – Volumul 1” a fost făcut public celor nerăbdători să asculte ceva nou de la Tranda.

Album: Tranda – CONSTANGELES Volumul 1Album: Tranda – CONSTANGELES Volumul 1

Tranda, membru al label-ului Okapi Sound pregătește lansarea noului material intitulat  „CONSTANGELES – Volumul 1”, care va fi disponibil, începând de miercuri, 26 februarie, pe canalul oficial de YouTube și pe iTunes.

Video: Tranda feat. Grasu XXL & Smiley – SxPBVideo: Tranda feat. Grasu XXL & Smiley – SxPB

 Okapi Sound lansează astăzi videoclipul celui de-al treilea single extras de pe „CONSTANGELES – Volumul 1”, „SxPB”, pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound și pe pagina de Facebook Tranda.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..