NoutĂŢi trey songz

50 Cent – Smoke Feat. Trey Songz50 Cent – Smoke Feat. Trey Songz

50 Cent a lansat ”Smoke” în colaborare cu Trey Songz.
Piesă este extrasă de pe materialul ”Animal Ambition” la care artistul lucrează în prezent și care urmează să iasă în luna iunie a acestui an.
În spatele producției acestui track se află nimeni altul decât Dr. Dre.

Busta Rhymes – Shake It feat. Future & Trey SongzBusta Rhymes – Shake It feat. Future & Trey Songz

În această seară avem plăcerea să vă prezentăm cel mai recent single ce îi poartă semnătura bine-cunoscutului artist Busta Rhymes. Melodia despre care vă spuneam poartă numele „Shake It” și îi are ca invitați pe Future și pe Trey Songz.

Video: Red Cafe – Fully Loaded feat. Trey Songz & FabolousVideo: Red Cafe – Fully Loaded feat. Trey Songz & Fabolous

Red Cafe continuă promovarea mixtape-ului „American Psycho” prin lansarea unui nou videoclip. Melodia ce beneficiază de acesta poartă numele „Fully Loaded” și îi are ca invitați pe Trey Songz și Fabolous. Producția piesei este asigurată de K.E.

Video: Ace Hood – I Need Your Love (feat. Trey Songz)Video: Ace Hood – I Need Your Love (feat. Trey Songz)

Ace Hood ne surprinde în această dimineață prin lansarea unui nou videoclip. Melodia aleasă pentru clip se numește „I Need Your Love” și este interpretată alături de Trey Songz, partea de producție fiind oferită de Ben Billions.

Ace Hood – I Need Your Love (feat. Trey Songz)Ace Hood – I Need Your Love (feat. Trey Songz)

La scurt timp după lansarea mixtape-ului „Body Bag Vol. 2”, pe care îl puteți asculta aici, Ace Hood revine astăzi cu o nouă piesă. Aceasta se numește „I Need Your Love” și este interpretată alături de Trey Songz, fiind produsă de Ben Billions.

Video: Trey Songz – Hail Mary (feat. Young Jeezy & Lil Wayne)Video: Trey Songz – Hail Mary (feat. Young Jeezy & Lil Wayne)

In ziua lansarii albumului „Chapter V”, Trey Songz ne-a facut o surpriza foarte placuta si a lansat videoclipul piesei „Hail Mary”. Melodia a fost realizata in colaborare cu Young Jeezy si Lil Wayne si a fost produsa de Lil Lody.

Trey Songz – Don’t Be Scared (feat. Rick Ross)Trey Songz – Don’t Be Scared (feat. Rick Ross)

Trey Songz revine astazi in atentia noastra cu un nou single. Piesa despre care va spuneam se numeste „Don’t Be Scared” si este un feat. cu Rick Ross, urmand sa fie inclusa pe materialul „Chapter V” ce va fi lansat pe 21 august.

Trey Songz – Hail Mary (feat. Young Jeezy & Lil Wayne)Trey Songz – Hail Mary (feat. Young Jeezy & Lil Wayne)

In aceasta dimineata, va prezentam un nou single ce poarta semnatura lui Trey Songz. Melodia se numeste „Hail Mary” si este interpretata alaturi de Young Jeezy si Lil Wayne. Aceasta piesa urmeaza sa fie inclusa pe materialul „Chapter V” ce va fi lansat luna aceasta.

Meek Mill – Face Down (feat. Sam Sneak, Trey Songz & Wale)Meek Mill – Face Down (feat. Sam Sneak, Trey Songz & Wale)

Extrasa de pe mixtape-ul „Dream Chasers 2”, melodia „Face Down” este acum libera pentru ascultare si in afara materialului. Pe aceasta piesa, Meek Mill a realizat o colaborare de exceptie cu Sam Sneak, Trey Songz si Wale. Asculta in cele ce urmeaza rezultatul final.

Video: Trey Songz – 2 Reasons (feat. T.I.)Video: Trey Songz – 2 Reasons (feat. T.I.)

„2 Reasons” este a doua melodie extrasa de pe  noul material al lui Trey Songz. Primul motiv de bucurie este videoclipul ce insoteste melodia mentionata. Al doilea motiv de bucurie este colboararea cu T.I. . Scaunul regizorului a fost ocupat de Benny Boom.

Trey Songz – 2 Reasons (feat. T.I.)Trey Songz – 2 Reasons (feat. T.I.)

Trey Songz ne prezinta astazi un nou single. Piesa se numeste „2 Reasons” si este un feat. cu T.I., urmand sa fie inclusa pe materialul „Chapter V”. Trey Songz a planificat lansarea albumului pentru data de 21 august 2012.

Video: Waka Flocka – I Don’t Really Care (feat. Trey Songz)Video: Waka Flocka – I Don’t Really Care (feat. Trey Songz)

Incepand cu 12 iunie va fi disponibil noul material al lui Waka Flocka, „Triple F Life: Friends, Fans, and Family”. Insa, pana atunci, melodia „I Don’t Really Care” a primit un videoclip ce a fost facut astazi public catre toti fanii lui Waka Flocka.

Video: Red Cafe – Keep BallinVideo: Red Cafe – Keep Ballin

Red Cafe a realizat un videoclip interesant pentru una din piesele care se regasesc pe mixtape-ul „Hells Kitchen„. Imaginile ii surpind si pe Fabolous, Trey Songz, Lloyd Banks, Floyd Mayweather, 50 Cent, dar si cateva femei pe care merita sa le admirati.

Video: Trey Songz ft. Fabolous – What I Be OnVideo: Trey Songz ft. Fabolous – What I Be On

Trey Songz lanseaza un nou videoclip dar, de aceasta data, la piesa „What I Be On„, o piesa in colaborare cu Fabolous.

Trey Songz – Inevitable EP (Artwork & Track List)Trey Songz – Inevitable EP (Artwork & Track List)

Trey Songz a dat publicitatii artwork-ul creat pentru albumul sau intitulat Inevitable EP care urmeaza sa fie lansat chiar de ziua lui si mai exact pe 28 noiembrie.
1. Top Of The World
2. What I Be On (Feat. Fabolous)
3. I Do
4. Outside (Pt. 1)
5.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..