NoutĂŢi twista

27.01.2017: În urmă cu 13 ani, Twista lansa albumul denumit „Kamikaze”!27.01.2017: În urmă cu 13 ani, Twista lansa albumul denumit „Kamikaze”!

Twista
  Cel de-al patrulea material discografic al rapperului Twista, denumit „Kamikaze”, a fost lansat în urmă cu treisprezece ani. În momentul lansării, acesta s-a clasat pe locul întâi (1), atât în US Top R&B/Hip-Hop Albums, cât și în Billboard 200.

27.11.2016: În urmă cu 15 ani, Ludacris lansa albumul intitulat „Word of Mouf”!27.11.2016: În urmă cu 15 ani, Ludacris lansa albumul intitulat „Word of Mouf”!

Ludacris
  În urmă cu cincisprezece ani, Ludacris își lansa cel de-al doilea material discografic, intitulat „Word of Mouf”. Acesta este lansat prin intermediul Disturbing tha Peace și Def Jam South.

Mixtape: Twista – ReloadedMixtape: Twista – Reloaded

Twista ne prezinta astazi noul sau mixtape: „Reloaded”. Gazduit de Don Cannon, acesta contine 15 piese, printre care regasim colaborari cu Ab-Soul, Juicy J, Future, Shawnna,  Don Cannon, Showtime, B Hype, Sweetwater Gritz, Mello tha Guddamann si nu numai.

Video: Twista – Bath And BodyworksVideo: Twista – Bath And Bodyworks

Twista revine astazi cu un nou videoclip, piesa aleasa pentru acesta fiind „Bath And Bodyworks”. Melodia despre care va spuneam este cea de-a 2-a extrasa de pe viitorul mixtape al lui Twista denumit „Reloaded” si prezentat de Don Cannon.

Video: Twista – I Ain’t Wired RightVideo: Twista – I Ain’t Wired Right

Twista pregateste lansarea mixtape-ului „Reloaded” alaturi de Don Cannon, iar pana atunci ne prezinta videoclipul piesei „I Ain’t Wired Right”. Acest single este primul extras de pe materialul despre care va spuneam si a fost produs de The Legendary Traxter.

Video: B-Hype – Mr. Euell (feat. Twista)Video: B-Hype – Mr. Euell (feat. Twista)

Incepand de astazi, va invitam sa urmariti un nou videoclip semnat GMG Entertainment. Este vorba de clipul piesei „Mr. Euell” ce este interpretata de B-Hype alaturi de Twista. Videoclipul a fost regizat de Hi-Def si poate fi urmarit in continuarea acestui articol.

Video: J Star – Clap Clap Clap (feat. Twista & Vado)Video: J Star – Clap Clap Clap (feat. Twista & Vado)

In aceasta seara, J Star revine cu un nou videoclip. Piesa promovata se numeste „Clap Clap Clap” si este un feat. cu Twista si Vado. Single-ul a fost produs de Boi-1da si este extras de pe mixtape-ul „Free Agent” care a fost gazduit de DJ Mustard si care poate fi gasit aici.

Mixtape: Crooked I – Psalm 82:V6Mixtape: Crooked I – Psalm 82:V6

In ultima perioada, Crooked I ne-a oferit piesele „Fuck U Pay Me” si „Never Forget” care anticipau lansarea mixtape-ului „Psalm 82:V6”.

Twista – The Recipe (feat. Kendrick Lamar & Dr. Dre) (Remix)Twista – The Recipe (feat. Kendrick Lamar & Dr. Dre) (Remix)

Twista si-a pus amprenta pe melodia lui Kendrick Lamar si Dr. Dre, „The Recipe”. El lanseaza astazi o varianta remixata al piesei, cu putin timp inainte de lansarea urmatorului sau proiect la care lucreaza alaturi de Don Cannon, „Reloaded”.

Crooked I – Fuck U Pay Me (feat. Twista & K-Young)Crooked I – Fuck U Pay Me (feat. Twista & K-Young)

Pe data de 19 iunie 2012 este programata lansarea mixtape-ului „Psalm 82 V6” ce il are in prim-plan pe Crooked I. Pana atunci insa, artistul ne-a mai facut cadou inca un single. Piesa se numeste „Fuck U Pay Me” si ii are ca invitati pe Twista si K-Young.

Twista – She SlugginTwista – She Sluggin

Cu putin timp inainte de lansarea noilor sale materiale, Twista ne mai ofera inca un cadou: o noua melodie extrasa de pe „Twista Reloaded”.

Twista – I Ain’t Wired RightTwista – I Ain’t Wired Right

Produsa de The Legendary Traxster, melodia „I Ain’t Wired Right” poate fi acum ascultata de fanii lui Twista. Piesa va fi disponibila si pe viitorul material al lui Twista, „Twista Reloaded„. La acest proiect, artistul lucreaza alaturi de Don Cannon.

Twista – Kush RhymesTwista – Kush Rhymes

Acum doua zile va prezentam aici noua melodie semnata de Twista. Se pare ca artistul nu sta deloc, deoarece astazi loveste cu o noua piesa. „Kush Rhymes” va fi inclusa pe viitorul mixtape semnat de Twista si Don Cannon.

Twista – Ain’t Too Young Now (feat. Tia London)Twista – Ain’t Too Young Now (feat. Tia London)

Twista se pregateste de un nou material, iar de astazi putem sa ascultam un nou single extras de pe acesta. Albumul lui Twista se va numi „The Dark Horse”, in timp ce single-ul pe care il putem asculta incepand de astazi pe SoundCloud se numeste „Ain’t Too Young Now”.

I-20 feat. Ludacris & Twista – Little BoyI-20 feat. Ludacris & Twista – Little Boy

I-20 se pregateste de lansarea unui nou mixtape care se va numi „Celebrity Rehab 2: Coming Down„. Pana atunci el ne prezinta o piesa extrasa de pe acesta, „Little boy” care se bucura de o colaboarare cu Ludacris si Twista, avand o productie realizata de Dirty Dunzz.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..