NoutĂŢi ultimatum pentru arta

Ultimatum pentru Artă #14 – Finala @ Hangover Club – 17.04.2016Ultimatum pentru Artă #14 – Finala @ Hangover Club – 17.04.2016

 Evenimentul ce are ca scop promovarea artiștilor debutanți din hip hop-ul românesc, organizat sub forma unui concurs, de către Unic Production, a ajuns la ediția cu numărul 14, iar în această duminică va avea loc finala, fiind găzduită de clubul bucureștean Hangover.

Ultimatum pentru Artă #14 – Semifinala @ Hangover Club – 20.03.2016Ultimatum pentru Artă #14 – Semifinala @ Hangover Club – 20.03.2016

 Evenimentul ce are ca scop promovarea artiștilor debutanți din hip hop-ul românesc, organizat sub forma unui concurs, de către Unic Production, a ajuns la ediția cu numărul 14, iar în această duminică va avea loc semifinala, fiind găzduită de clubul bucureștean Hangover.

Retrospectivă: Februarie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Februarie 2016 @ BlackSheepSound

 Cea de-a doua lună calendaristică a anului 2016 s-a sfârșit, însă, a lăsat în urmă lucruri ce au marcat activitatea site-ului nostru, lucruri pe care ni le vom reaminti astăzi, prin intermediul acestei retrospective.

Ultimatum pentru Artă continuă și în 2016: Trimite demo-ul tău!Ultimatum pentru Artă continuă și în 2016: Trimite demo-ul tău!

 Unic Production are plăcerea să anunțe cea de a  14-a ediție a concursului Ultimatum Pentru Artă.
 Ultimatum pentru Artă continuă să promoveze artiști din scena underground, oferindu-le ocazia de a se face auziți și cunoscuți publicului larg.

Interviu: Dilimanjaro „Muzica poate fi și un combustibil bun dar și un medicament bun, trebuie doar explorată, sunt nenumărate lumi ce așteaptă să fie vizitate.”Interviu: Dilimanjaro „Muzica poate fi și un combustibil bun dar și un medicament bun, trebuie doar explorată, sunt nenumărate lumi ce așteaptă să fie vizitate.”

 Întâmpinăm anul 2016 alături de un artist drag nouă, care, pe lângă faptul că ne prezintă diverse idei și concepte prin intermediul muzicii sale, are o personalitate demnă de a fi descoperită, pe care am ales să o „explorăm” parte cu parte prin intermediul interviului realizat a..

Interviu: Gani „Cred că ai mai multe șanse să pui omul pe gânduri exemplificând cum gândești și privești TU diverse aspecte.”Interviu: Gani „Cred că ai mai multe șanse să pui omul pe gânduri exemplificând cum gândești și privești TU diverse aspecte.”

  Deoarece rap-ul înseamnă „unitate”, e de la sine înțeles faptul că acesta înseamnă și „egalitate”, tocmai de aceea am hotărât ca astăzi să port o discuție cu o reprezentantă a sexului frumos, și anume cu Gani – cea care a avut curajul să rimeze într-o lume guvernată de..

Dragonu, Chimie, Omu Gnom, Flou Rege, CenzuraH și Vorbă vor juriza Finala Ultimatum Pentru Artă! (Club Hangover – București)Dragonu, Chimie, Omu Gnom, Flou Rege, CenzuraH și Vorbă vor juriza Finala Ultimatum Pentru Artă! (Club Hangover – București)

Unic Production, în colaborare cu Supreme Soundz Entertainment, are plăcerea să vă invite la finala concursului Ultimatum Pentru Artă 2015!
Competiția deschisă de rap a debutat în anul 2005 și a contribuit la promovarea unor artiști acum bine-cunocuți, precum El Nino, Gani, Mutu (Vio..

Video: Hai la Semifinala Ultimatum Pentru Artă 2015! (Club Hangover – București)Video: Hai la Semifinala Ultimatum Pentru Artă 2015! (Club Hangover – București)

Unic Production, în colaborare cu Supreme Soundz Entertainment, are plăcerea să anunțe cea de a 13-a ediție a concursului Ultimatum Pentru Artă.

Se prelungesc înscrierile la Ultimatum pentru Artă!Se prelungesc înscrierile la Ultimatum pentru Artă!

Unic Production alături de Supreme Soundz Entertainment organizează cea de a 13-a ediție a concursului național Ultimatum pentru Artă în luna aprilie a acestui an.

Ultimatum Pentru Artă ajunge la cea de-a 13-a ediție!Ultimatum Pentru Artă ajunge la cea de-a 13-a ediție!

Cea de a 13-a  ediție a Ultimatum Pentru Artă este aproape de noi, asta datorită celor de la Unic Production în colaborare cu Supreme Soundz Entertainment, ce anunță că evenimentul va avea loc pe data de 5 aprilie a acestui an, în clubul bucureștean Hangover.

Interviu: CenzuraH ”Am simțit că muzica este mai mult decât un sentiment”Interviu: CenzuraH ”Am simțit că muzica este mai mult decât un sentiment”

Într-o industrie în care majoritatea artiștilor se axează pe realizarea propriilor piese, vă prezentăm un interviu alături de un om care pe lângă muzica sa, stă în spatele mai multor proiecte implicate în acest domeniu.

Vorbă feat. TKE & Dj GreWu – Nu-mi explicaVorbă feat. TKE & Dj GreWu – Nu-mi explica

După finala de la concursul național, doar unul a ieșit învingător, iar acesta este Vorbă, care la doar câteva zile după marele eveniment lansează prima sa piesă sub egida label-ului Unic Production.

Promo: Ultimatum pentru Artă – Haarp Cord @ Hangover Club – 13.04.2014Promo: Ultimatum pentru Artă – Haarp Cord @ Hangover Club – 13.04.2014

De la ascultători de hip hop și până la artiști, Ultimatum pentru Artă a avut susținere în toți cei 10 ani de prezență pe scena hip hop-ului din România.

Ultimatum pentru Artă – Finala @ Hangover Club – 13.04.2014Ultimatum pentru Artă – Finala @ Hangover Club – 13.04.2014

Am ajuns și la punctul culminant a celui mai cunoscut concurs de promovare a artiștilor aflați la debutul unei cariere, care a contribuit de-a lungul timpului la nume precum El Nino, Gani, Lu-K Beats, Smokey, Viollent, Zmili, Euforic, Tke, Urbankart și alții.

Ultimatum pentru Artă anunță finaliștii din HangoverUltimatum pentru Artă anunță finaliștii din Hangover

După cele două runde în care am avut parte de 20 de trupe/MC, doar 12 au intrat în marea finală a concursului național Ultimatum pentru Artă, ce va avea loc pe data de 13 aprilie, în Club Hangover din București.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..