NoutĂŢi unda comuna

romaNecredinciosu – Arca MineruluiromaNecredinciosu – Arca Minerului

romaNecredinciosu

 Cea mai recentă piesă lansată de către romaNecredinciosu a fost făcută publică pe canalul de YouTube al MC-ului, pe parcursul zilei de ieri.

Unda Comună – Hip Hop ș-așa IIUnda Comună – Hip Hop ș-așa II

Unda Comună

 „Hip Hop ș-așa” este numele uneia dintre cele opt piese care alcătuiesc tracklist-ul albumului „Brut 143 Serie”. Acest material a fost lansat în 2012, de grupul Unda Comună din Chișinău.

Video: romaN – I.O.Video: romaN – I.O.

romaN

 Împreună cu Argatu’, alături de care a susținut mai multe concerte prin țară, romaN a realizat noua sa piesă. În cadrul său, Argatu’ își atribuie rolul de producător, co-producătorul fiind Bean.

Înregistrare: romaNecredinciosu @ Adevărul LIVE – 06.10.2016Înregistrare: romaNecredinciosu @ Adevărul LIVE – 06.10.2016

Toamna aceasta se dovedește a fi una productivă pentru hip hop-ul românesc, mișcarea devenind tot mai animată, tot în această perioadă reluându-se și emisiunile Adevărul LIVE, în cadrul cărora sunt invitați unii reprezentanți ai acestei culturi, care sunt antrenați în discuții c..

Concert: Lansare romaNecredinciosu – „Turnul de veghe” @ Sibiu – 02.04.2016Concert: Lansare romaNecredinciosu – „Turnul de veghe” @ Sibiu – 02.04.2016

 
Pe data de 2 aprilie a acestui an, romaNecredinciosu, alături de cei de la Unda Comună și Prajtie, vă așteaptă începând cu ora 21:00, în Aqua Pub din Sibiu, pentru lansarea materialului „Turnul de veghe”.

Concert: romaNecredinciosu & Unda Comună, Bocaseca, Egris și Faust @ București – 27.03.2016Concert: romaNecredinciosu & Unda Comună, Bocaseca, Egris și Faust @ București – 27.03.2016

 Duminică, pe 27 martie, ascultătorii de hip hop din București au un motiv de a-și petrece seara în clubul A din orașul respectiv, deoarece un artist îndrăgit al underground-ului românesc, și anume romaNecredinciosu, va susține un concert!
 Acesta va fi însoțit de invitații săi: Un..

Groparul Liric a lansat un nou material!Groparul Liric a lansat un nou material!

 Știu că o parte din persoanele care apreciază undergroundul românesc au așteptat cu nerăbdare un astfel de material, mai ales datorită faptului că este „semnat” de către un artist apreciat al acestei culturi și anume Groparul Liric.

Urban Arts ’15 e pe cale să înceapă!Urban Arts ’15 e pe cale să înceapă!

Oi negre, un alt eveniment în cadrul căruia cultura hip hop este ca la ea acasă este pe cale să înceapă! Organizatorii acestuia sunt cei de la Guerilla Warfare, care și-au propus ca prin intermediul evenimentului  să promoveze un stil de viață ce aduce doar bună dispoziție în rându..

Groparul Liric și romaN – Adâncime (Remix NCTK)Groparul Liric și romaN – Adâncime (Remix NCTK)

Ieri, NCTK a lansat un remix după piesa originală a artistului cunoscut sub numele de Groparul Liric, în colaborare cu romaN, membru al trupei Unda Comună, care a fost lansată pe data de 26 ianuarie 2014 pe canalul de Youtube al artistului, fiind prima bucată de pe viitorul material al lui Et..

Live: Unda Comună, SunetSacru, Bocaseca și Groparul Liric @ Arenele Romane – 23.08.2014Live: Unda Comună, SunetSacru, Bocaseca și Groparul Liric @ Arenele Romane – 23.08.2014

După cum bine știți, pe data de 23 august a acestui an, la Arenele Romane din București a avut loc evenimentul cunoscut sub numele de Street Heroes Summer Swag, unde au luat parte nume importante din hip hop, precum: Unda Comună, SunetSacru, Bocaseca, Groparul Liric, Vlad Dobrescu, Sișu Tudor..

Concurs: Câștigă două invitații la concertul Onyx @ Atelierul de ProducțieConcurs: Câștigă două invitații la concertul Onyx @ Atelierul de Producție

Sâmbătă, 31 mai, celebra trupă Onyx, va susține primul concert în România! Acesta va avea loc în Atelierul de Producție și îi va avea ca invitații pe Vlad Dobrescu și Unda Comună.
Biletele costă 30 de lei în presale și 40 la intrare.

Concert: ONYX / Vlad Dobrescu / Unda Comună @ Atelierul de Producție – 31.05.2014Concert: ONYX / Vlad Dobrescu / Unda Comună @ Atelierul de Producție – 31.05.2014

ONYX în România! Este o veste foarte bună pentru toți cei care cunosc fenomenul Onyx și vor să-i vadă pe data de 31 mai în Atelierul de Producție. Invitații acestui eveniment vor fi Vlad Dobrescu și Unda Comună.

Video: Groparul Liric și romaN – AdâncimeVideo: Groparul Liric și romaN – Adâncime

Avem o nouă conexiune între Republica Moldova și România, prin noul videoclip la piesa ”Adâncime”, lansat de Groparul Liric și romaN, membru al trupei Unda Comună.

Concert: Unda Comună, Flou Rege, DJ Al*Bu @ Setup Venue – 23.11.2013Concert: Unda Comună, Flou Rege, DJ Al*Bu @ Setup Venue – 23.11.2013

Unda Comună va susține un concert în Timișoara alături de Flou Rege și DJ Al*Bu, pe data de 23 noiembrie în Setup Venue. Prețul unui bilet va fi de 15 lei, iar porțile se vor deschide la ora 22. After party-ul va fi asigurat de Indjstione.

Concert: Unda Comună @ Fischer’s Club / Deva – 16.03.2013Concert: Unda Comună @ Fischer’s Club / Deva – 16.03.2013

Boombox Terrorists alături de BlackSheepSound, vă invită pe data de 16 martie la un concert susţinut de Unda Comună, care îi vor avea în deschidere pe DeSubCetate şi 10Kilen+ pe care vi i-am prezentat acum câteva zile pe site. After party-ul evenimentului va fi susţinut de Mofo.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..