NoutĂŢi Undercover

Gani – MaRAPton sau iubirea pentru hip-hop în 5 abordări diferiteGani – MaRAPton sau iubirea pentru hip-hop în 5 abordări diferite

 Ce faci atunci când iubești atât de mult hip hop-ul încât devine parte integrantă din tine și l-ai putea elogia la nesfârșit? Gani, de exemplu, a trecut prin toate stările pe care le trăiește prin hip-hop, rezultatul fiind un maraton liric de 108 versuri transpuse în 4 minute și jum..

MUZE și Spectru recreează cea mai recentă piesă a trupeiMUZE și Spectru recreează cea mai recentă piesă a trupei

 După lansarea videoclipului omonim la finalul lunii februarie, fetele din trupa MUZE revin cu o nouă viziune asupra piesei. Cu un vibe misterios, instrumentalul poartă semnătura lui Spectru și include un sample din piesa „In Extremis feat. Praetor – Știu ce-ți place”.

Singura trupă rap din România formată din 5 fete a lansat videoclipul piesei „Muze”Singura trupă rap din România formată din 5 fete a lansat videoclipul piesei „Muze”

MUZE abordează inspirația în noul videoclip

 După debutul în formula de trupă, marcat de lansarea piesei „Cele 4”, MUZE lansează cea de-a doua piesă extrasă de pe materialul aflat în lucru.

Concert caritabil: Alvin merge înainte @ București – 22.01.2017Concert caritabil: Alvin merge înainte @ București – 22.01.2017

 Pe data de 22 ianuarie, începând cu ora 20:00, sunteți așteptați la primul concert caritabil, intitulat „Alvin merge înainte„, eveniment ce va avea loc în Silver Church, din București.

MUZE – 5 MC dau cu pace pentru Cele 4 elemente! (Video)MUZE – 5 MC dau cu pace pentru Cele 4 elemente! (Video)

Muze
  La începutul anotimpului rece, trupa MUZE încălzește publicul cu vibe-uri de vară în videoclipul piesei Cele 4, primul single de pe materialul aflat în lucru.

UNDERval – C.T.C / Macanache / Smokey & Krem / MUZE / Romanian Bboys / Artizthick / Scoala de Graf / Sweet Damage CrewUNDERval – C.T.C / Macanache / Smokey & Krem / MUZE / Romanian Bboys / Artizthick / Scoala de Graf / Sweet Damage Crew

  Vara este anotimpul în care pe parcursul ultimilor ani, numeroase orașe din România au beneficiat de festivale urbane.
 Acest an nu lipsește de pe harta organizatorilor de astfel de evenimente, festivalul UNDERval fiind unul dintre acesta.

Video: Undercover feat. Subsemnatu – MC KillaVideo: Undercover feat. Subsemnatu – MC Killa

Cu puțin timp în urmă, Undercover lansa cel mai nou videoclip al ei, produs de echipa Chill Brothers, la piesa „MC Killa”, realizată în colaborare cu Subsemnatu. Filmarile s-au desfășurat sub îndrumarea lui Christu și au avut loc într-o singură zi.

Recenzie: Ezekiel – Auzi sau asculti @ Wings Club – 24.05.2012 (Poze)Recenzie: Ezekiel – Auzi sau asculti @ Wings Club – 24.05.2012 (Poze)

Desi ne indreptam cu pasi repezi inspre vara, toata saptamana aceasta, vremea a fost incredibil de neprietenoasa. Insa, de luat in seama a fost ziua de joi cand, avertizarea meteo a fost „sa va luati umbrele fratilor, se anunta cod galben de rap”.

Recenzie: KaTaNa – Momente si Schite @ Elephant Pub – 17.05.2012 (Poze)Recenzie: KaTaNa – Momente si Schite @ Elephant Pub – 17.05.2012 (Poze)

Pe  17 mai am invatat o noua reteta. Nu, nu ma refer la o reteta culinara, asa cum probabil v-ati fi asteptat toti, ci o reteta a unui eveniment reusit. Dupa ce gusti din acest “produs”, pleci spre casa cu zambetul larg pe buze, fredonand melodia ce ti-a ramas pe suflet si in minte.

Concert lansare: KaTaNa – Momente si Schite @ Elephant Pub – 17.05.2012Concert lansare: KaTaNa – Momente si Schite @ Elephant Pub – 17.05.2012

Daca initial concertul de lansare s-a anulat, acum KaTaNa, revin cu noutati privind concertul de lansare al albumului „Momente si Schite„, care pe data de 17 mai, va fi lansat in Elephant Pub.

Promo concert: KaTaNa – Momente si schite @ Elephant PubPromo concert: KaTaNa – Momente si schite @ Elephant Pub

Pe 17 mai, Elephant Pub va fi locul de intalnire al fanilor trupei KaTaNa. Ce se intampla mai exact?  No Mo’ si menthoru lanseaza albumul „Momente si schite”. Invitatii lor sunt: Rey Ysus, Sick Sound Crew, Reiki, Undercover si Dezea.

KaTaNa – Impreuna feat. Reiki & DJ UndooKaTaNa – Impreuna feat. Reiki & DJ Undoo

Cu 3 zile inainte de lansarea albumului „Momente si schite”, No Mo’ si Menthoru, pe scurt, KaTaNa au lansat pe canalul lor oficial de Youtube melodia „Impreuna”. Piesa este realizata in colaborare cu Reiki si DJ Undoo.

DJ Drama – Undercover (Feat. J. Cole & Chris Brown)DJ Drama – Undercover (Feat. J. Cole & Chris Brown)

Incetul cu incetul, DJ Drama ne dezvaluie fiecare piesa care se va regasi pe mult-asteptatul album „Third Power„. Pana acum, se anunta un material de mare succes la public.

DJ Drama – Undercover (Feat. J. Cole & Chris Brown)DJ Drama – Undercover (Feat. J. Cole & Chris Brown)

Va prezint noua piesa a lui DJ Drama de pe albumul Third Power si anume ”Undercover”, aceasta este in colaborare cu J. Cole si Chris Brown.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..