NoutĂŢi underground folclor

Recenzie: Subcarpaţi & Dan Basu @ Zona / Iaşi – 22.02.2013 (Poze)Recenzie: Subcarpaţi & Dan Basu @ Zona / Iaşi – 22.02.2013 (Poze)

Vineri, clubul Zona din Iaşi s-a dovedit a fi neîncăpător pentru mulţimea iubitorilor de underground folclor. Încet, dar sigur, cei veniţi in Zona, oameni de la 14 la 40 ani, s-au bucurat de un warm-up asigurat de Dan Basu , pentru ca puţin după ora 00.3

Concert: Subcarpaţi, Unda Comună @ Club Midi / Cluj Napoca – 08.12.2012Concert: Subcarpaţi, Unda Comună @ Club Midi / Cluj Napoca – 08.12.2012

După concertul din București,  Subcarpați vor susține un nou eveniment în Cluj Napoca, mai exact în Club Midi, unde vor fi alături de Unda Comună (Moldova) și Indjstione.

Subcarpati – Balada lui Iancu @ Street DeliverySubcarpati – Balada lui Iancu @ Street Delivery

Subcarpati au fost si ei prezenti la evenimentul Street Delivery, eveniment de la care avem inregistrarea pe care v-o prezentam azi: „Balada lui Iancu„.

Video: Subcarpati – Balada romanuluiVideo: Subcarpati – Balada romanului

Daca acum cateva zile v-am prezentat aici piesa „Balada romanului”, astazi va invitam sa urmariti videoclipul acestei piese. Clipul a fost urcat pe contul Subcarpati de pe YouTube si poate fi gasit putin mai jos.

Subcarpati – Balada romanuluiSubcarpati – Balada romanului

Incepand de astazi, putem asculta o noua piesa pe canalul de YouTube al Subcarpati. Aceasta poarta numele „Balada romanului” si este extrasa de pe albumul „Underground folclor” ce urmeaza sa fie lansat pe 16 iunie la Street Delivery.

Subcarpati – Lungul nasuluiSubcarpati – Lungul nasului

Subcarpati ne ofera in aceasta seara o noua piesa extrasa de pe materialul „Underground folclor”. Melodia poarta numele „Lungul nasului” si a fost pusa la ascultare tot pe YouTube.

Subcarpati – Balada lui IancuSubcarpati – Balada lui Iancu

Dupa ce v-am prezentat intro-ul materialului „Underground folclor”, astazi avem pentru voi o noua piesa ce promoveaza acest album. Melodia se numeste „Balada lui Iancu” si este disponibila si ea pe YouTube.

Video: Subcarpati – Actul IVideo: Subcarpati – Actul I

Incepand de astazi, va invitam sa ascultati intro-ul de pe albumul „Underground folclor” ce va fi lansat de Subcarpati. Piesa poarta numele „Actul I”, fiind disponibila la ascultare pe YouTube.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..