NoutĂŢi Underman

Album: Samurai – Dedicat suflet și trup (Ascultă)Album: Samurai – Dedicat suflet și trup (Ascultă)

Samurai

 Un nou material discografic din partea lui Samurai a fost lansat pe parcursul serii de ieri, integral, pe platforma YouTube.

Tracklist-ul albumului „Dedicat suflet și trup” a fost făcut public de către Samurai!Tracklist-ul albumului „Dedicat suflet și trup” a fost făcut public de către Samurai!

Samurai

 Până în prezent, Samurai a lansat câteva piese extrase din cadrul tracklist-ului viitorului său material al cărui nume este „Dedicat suflet și trup”. Cea mai recentă piesă lansată de acesta este cea realizată alături de Underman și intitulată „Pașii”.

Samurai feat. Underman – PașiiSamurai feat. Underman – Pașii

Samurai

Samurai a dat drumul pe YouTube unei noi piese de pe albumul intitulat „Dedicat suflet și trup”. Piesa este intitulată „Pașii” și este realizată împreună cu unul dintre cei mai apreciați artiști ai underground-ului românesc, Underman.

Retrospectivă: Aprilie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Aprilie 2016 @ BlackSheepSound

 După cum v-am obișnuit de câteva luni bune, ziua de întâi a fiecărei luni, reprezintă pentru site-ul nostru momentul în care ne analizăm activitatea lunii care tocmai s-a încheiat.

„Flori înarmate” este disponibil spre a fi achiziționat în format fizic!„Flori înarmate” este disponibil spre a fi achiziționat în format fizic!

 Ieri, pe data de cinci aprilie, Underman a lansat albumul cu număr cinci al discografiei sale solo, intitulat „Flori înarmate”. Acesta conține șaptesprezece piese, printre care se numără și colaborări cu artiști precum Samurai, Phunk B și J Saw.

Album: Underman – Flori înarmate (Ascultă)Album: Underman – Flori înarmate (Ascultă)

 După piesele „Pereți aprinși” și „Cei de afară”, realizată în colaborare cu Samurai, iată că a venit momentul să ascultăm cel de-al cincilea material al MC-ul bucureștean, Underman, intitulat „Flori înarmate”.

Retrospectivă: Martie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Martie 2016 @ BlackSheepSound

 A venit momentul să ne luăm rămas-bun de la „Mărțișor”, lună ce s-a dovedit a fi una prosperă pentru cultura hip hop, în ceea ce privește apariția de noi conținuturi, drept pentru care vom recapitula ceea ce a însemnat luna martie pentru BlackSheepSound, prin intermediul acestei ..

Album: Bocaseca – Instrucțiuni asupra întrebuințării măștii (Ascultă)Album: Bocaseca – Instrucțiuni asupra întrebuințării măștii (Ascultă)

 După o lungă perioadă de așteptare, ascultătorii lui Bocaseca se pot bucura de audierea unui nou material din partea artistului.

Underman – Cei de afară feat. SamuraiUnderman – Cei de afară feat. Samurai

 În luna ianuarie a acestui an, am putut audia prima piesă extrasă din cadrul tracklist-ului albumului „Flori Înarmate”, pe care Underman urmează să îl lanseze.

Retrospectivă: Ianuarie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Ianuarie 2016 @ BlackSheepSound

 Cum a fost, pentru voi, prima lună a anului 2016? Din punctul de vedere al hip hop-ului, luna ianuarie a adus doar vești bune și motive de bucurie. Avem parte de piese și videoclipuri noi, de informații legate de viitoare materiale, și de un nou editorial, alături de un nou interviu.

Underman a lansat prima piesă extrasă de pe viitorul său material!Underman a lansat prima piesă extrasă de pe viitorul său material!

 După cum bine știți, Underman urmează să lanseze un nou material, intitulat „Flori înarmate”, pe parcursul acestui an. Așadar, artistul respectiv a urcat pe canalul său oficial de YouTube o primă piesă extrasă de pe acel album.

Interviu: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSoundInterviu: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 Mă simt nevoit să scriu câteva cuvinte despre modul în care s-au desfășurat lucrurile pe parcursul acestui an: Din punctul de vedere al conținutului publicat în cadrul site-ul nostru, anul 2015 reprezintă o perioadă de evoluție.

Underman a dezvăluit numele viitorului său material!Underman a dezvăluit numele viitorului său material!

  Avem plăcerea de a împărtăși cu voi o altă veste bună din partea unui alt artist, și anume Underman. În decursul acestei zile artistul a anunțat numele viitorului său proiect muzical,  care este „Flori Înarmate”.

Retrospectivă: Octombrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2015 @ BlackSheepSound

  Pe BlackSheepSound obișnuim să întâmpinăm fiecare lună din calendar cu un scurt rezumat al celei de care este precedată.

Album: Traian – Scârbă (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)Album: Traian – Scârbă (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)

Una dintre dovezile care ne arată că partea de MCing a hip hop-ului din Republica Moldova ia amploare și se îndreaptă către puncte înalte ale evoluției sale nu este reprezentată de vreun lucru abstract, ci de o persoană, un tânăr artist care într-un mod „Instinctiv” ne-a spus vorbe..

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..