NoutĂŢi Unexpected Victory

Video: Raekwon – Luxury Rap (feat. JD Era)Video: Raekwon – Luxury Rap (feat. JD Era)

Raekwon revine, de data aceasta alaturi de JD Era cu un nou videoclip. Piesa aleasa este „Luxury Rap” si este extrasa de pe materialul „Unexpected Victory”. Va invit sa urmariti clipul in ceea ce urmeaza.

Video: Raekwon – A Pinebox StoryVideo: Raekwon – A Pinebox Story

Raekwon revine astazi cu un nou videoclip. De data aceasta, melodia aleasa pentru a fi montata in imagini a fost „A Pinebox Story”. Melodia este extrasa de pe mixtape-ul „Unexpected Victory” si este produsa de 9th Wonder. Va invit sa vedeti clipul in cele ce urmeaza.

Video: Raekwon – This Shit Hard (feat. L.E.P. Bogus Boys & Don Primo)Video: Raekwon – This Shit Hard (feat. L.E.P. Bogus Boys & Don Primo)

Raekwon ne prezinta astazi un nou videoclip. Piesa aleasa pentru clip poarta numele de „This Shit Hard” si este realizata in colaborare cu L.E.P. Bogus Boys si Don Primo.

Raekwon Feat. Big Bub – I Do (Freestyle)Raekwon Feat. Big Bub – I Do (Freestyle)

Dupa ce a savurat succesul ultimului sau mixtape „Unexpected Victory„, Raekwon a dat publicitatii un nou freestyle dupa hitul lui Young Jeezy si impreuna cu bunul sau prieten Big Bub.

Mixtape Artwork : Raekwon – Unexpected VictoryMixtape Artwork : Raekwon – Unexpected Victory

Raekwon a dat publicitatii oficialul cover al mixtape-ului Unexpected Victory. Momentan nu avem mai multe detalii dar vom reveni in curand cu ele.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..