NoutĂŢi Unic Production

Ultimatum pentru Artă #14 – Finala @ Hangover Club – 17.04.2016Ultimatum pentru Artă #14 – Finala @ Hangover Club – 17.04.2016

 Evenimentul ce are ca scop promovarea artiștilor debutanți din hip hop-ul românesc, organizat sub forma unui concurs, de către Unic Production, a ajuns la ediția cu numărul 14, iar în această duminică va avea loc finala, fiind găzduită de clubul bucureștean Hangover.

Video: CenzuraH – Muzică din stilou feat. MaichVideo: CenzuraH – Muzică din stilou feat. Maich

 CenzuraH, membru fondator al label-ului Unic Production, revine cu un nou videoclip pentru piesa „Muzica din stilou” realizată în colaborare cu Maich.

Ultimatum pentru Artă #14 – Semifinala @ Hangover Club – 20.03.2016Ultimatum pentru Artă #14 – Semifinala @ Hangover Club – 20.03.2016

 Evenimentul ce are ca scop promovarea artiștilor debutanți din hip hop-ul românesc, organizat sub forma unui concurs, de către Unic Production, a ajuns la ediția cu numărul 14, iar în această duminică va avea loc semifinala, fiind găzduită de clubul bucureștean Hangover.

Video: Maich – AnimaVideo: Maich – Anima

 Maich, artist ce face parte din label-ul Unic Producțion și membru al trupei Urbankart lucrează la cel de-al doilea material intitulat „Anima”.

VIDEO: Alexandru – Prima zăpadă (prod. SEZ)VIDEO: Alexandru – Prima zăpadă (prod. SEZ)

 Alexandru revine cu un nou proiect video, intitulat „Prima zăpadă”. Instrumentalul piesei a fost produs de SEZ, de mixaj și masterizare ocupându-se Chițu Ionuț Andrei (Anormal Studio).

Samurai și gAZAh au dezvăluit coperta și tracklist-ul EP-ului intitulat „CEDEVIN”Samurai și gAZAh au dezvăluit coperta și tracklist-ul EP-ului intitulat „CEDEVIN”

 După cum bine știți, luna ce stă gata să înceapă va aduce cu sine lansarea unui nou material din partea lui Samurai, care, de altfel, este și primul material discografic pe care artistul îl realizează alături de colegul său de la Paranoia 13, gAZAh.

Live: Phunk B & J Saw  – PeUnuTrei @ Phoenix Hip Hop (Video)Live: Phunk B & J Saw – PeUnuTrei @ Phoenix Hip Hop (Video)

 Anul 2016 începe într-un mod productiv atât pentru doi artiști îndrăgiți de ascultătorii de hip hop românesc, și anume Phunk B & J Saw, cât și pentru site-ul Phoenix Hip Hop, care continuă seria de live-uri ce poartă numele „This is LIVE” alături de cei doi artiști de la M..

Promovare: B-Has feat. Kali – Zile și NopțiPromovare: B-Has feat. Kali – Zile și Nopți

 O să încep acest articol prin a vă înștiința în legătură cu ce anume reprezintă Ultima Brigadă:
Ultima Brigadă este o organizație de tip sindicat, care adună artiști și le oferă oportunitatea de a lucra profesional, prin ajutor reciproc.

Samurai – Mai lasă drama (Freestyle)Samurai – Mai lasă drama (Freestyle)

După cum bine știți, în anul ce urmează Samurai va lansa un nou material alături de gAZAh, și anume EP-ul intitulat „Ce devin”.

Maich – Timpul schimbă (VIDEO)Maich – Timpul schimbă (VIDEO)

Maich revine cu o nouă piesă, însoțită de un videoclip de studio realizat de Gheorghe Paraschiv. Piesa este intitulată „Timpul schimbă” și a fost creată pe un instrumental semnat de Livegian.

TKE – UneoriTKE – Uneori

Unic Production revine cu un nou extras de pe primul mixtape al labelului. Este vorba despre piesa „Uneori”, realizată de TKE. „Uneori” a fost realizată pe instrumentalul „Far and away” semnat de DJ Krush, de mixaj și masterizare ocupându-se Chițu Ionuț Andrei.

MCoco – Spune-mi tu!?MCoco – Spune-mi tu!?

Vă prezentăm extrasul cu numărul 8 de pe mixtape-ul semnat Unic Production. De data aceasta MCoco ne aduce piesa „Spune-mi tu?!”, produsă de DoruBeats, mixată și masterizată de Chițu Ionuț Andrei și înregistrată la Unic Studio din București.

Vorbă feat. MCoco & TKE – Vreau parteaVorbă feat. MCoco & TKE – Vreau partea

După „Déviation”, „Cuvântu”, „25.4”, „Dezinformați”, „Umbre” și „Autoportret” Unic Production revine cu cea de a 7-a piesă extrasă de pe primul „Unic Production Mixtape”.

VIDEO: Alexandru – Autoportret (Unic Production Mixtape)VIDEO: Alexandru – Autoportret (Unic Production Mixtape)

După „Déviation”, „Cuvântu”, „25.4”, „Dezinformați” și „Umbre”, Unic Production revine cu cea de a 6-a piesă extrasă de pe primul „Unic Production Mixtape”.

Decku feat. Maich & Pistol – Umbre (prod. Astmatik)Decku feat. Maich & Pistol – Umbre (prod. Astmatik)

După „Déviation”, „Cuvântu”, „25.4” și „Dezinformați”, Unic Production are plăcerea să prezinte cea de-a 5-a piesă extrasă de pe primul „Unic Production Mixtape”. Piesa este intitulată „Umbre” și a fost realizată de Decku, în colaborare cu Maich și Pistol.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..