NoutĂŢi Unic Studio

El Nino & Samurai – Îmi place tot ce-mi face răuEl Nino & Samurai – Îmi place tot ce-mi face rău

 După numeroasele piese extrase de pe materialul „Familia”, realizat de către El Nino în colaborare cu Samurai, și anume: „Destine”, „Toți Bagabonții”, „Lângă soare”, „Tinerețea” și „Răbdarea”, astăzi avem parte de încă o piesă ce se adaugă lista celor lansa..

El Nino & Samurai – Lângă SoareEl Nino & Samurai – Lângă Soare

 În această seară, El Nino & Samurai au lansat o altă piesă extrasă din cadrul tracklist-ulup LP-ului pe care urmează să îl lanseze în toamna acestui an, data fiind cea de 27 noiembrie.

El Nino și Samurai – Toți bagabonțiiEl Nino și Samurai – Toți bagabonții

  El Nino și Samurai au lansat o nouă piesă extrasă din cadrul viitorului lor material intitulat „Familia”.

Karie feat. El Nino – Bine LeKarie feat. El Nino – Bine Le

 Pe parcursul serii de ieri, Karie a lansat, pe canalul său de YouTube, o nouă piesă ce poartă denumirea de „Bine Le”.

Video: Lupii – SezonVideo: Lupii – Sezon

 „Lupii” este o nouă trupă de hip hop formată din patru MC, cunoscuți în scena românească, și anume: Dragoș Miron, El Nino, Samurai, Stres.

Album: Underman – Flori înarmate (Ascultă)Album: Underman – Flori înarmate (Ascultă)

 După piesele „Pereți aprinși” și „Cei de afară”, realizată în colaborare cu Samurai, iată că a venit momentul să ascultăm cel de-al cincilea material al MC-ul bucureștean, Underman, intitulat „Flori înarmate”.

Video: CenzuraH – Muzică din stilou feat. MaichVideo: CenzuraH – Muzică din stilou feat. Maich

 CenzuraH, membru fondator al label-ului Unic Production, revine cu un nou videoclip pentru piesa „Muzica din stilou” realizată în colaborare cu Maich.

Underman – Cei de afară feat. SamuraiUnderman – Cei de afară feat. Samurai

 În luna ianuarie a acestui an, am putut audia prima piesă extrasă din cadrul tracklist-ului albumului „Flori Înarmate”, pe care Underman urmează să îl lanseze.

Samurai și gAZAh au lansat întregul material „CEDEVIN” pe YouTube!Samurai și gAZAh au lansat întregul material „CEDEVIN” pe YouTube!

 Până azi-dimineață, Samurai și gAZAh au lansat, pe canalul oficial de YouTube al lui Samurai, cinci piese extrase de pe noul lor material intitulat „CEDEVIN”.

VIDEO: Alexandru – Prima zăpadă (prod. SEZ)VIDEO: Alexandru – Prima zăpadă (prod. SEZ)

 Alexandru revine cu un nou proiect video, intitulat „Prima zăpadă”. Instrumentalul piesei a fost produs de SEZ, de mixaj și masterizare ocupându-se Chițu Ionuț Andrei (Anormal Studio).

Promovare: B-Has – RecviemPromovare: B-Has – Recviem

 Dacă urmăriți noutățile ce apar în cadrul secțiunii de promovări a site-ului nostru, numele lui B-Has nu ar trebui să vă fie străin, deoarece aproape de sfârșitul anului trecut acesta ne-a prezentat piesa „Zile și Nopți”, alături de KALI.

El Nino – BlestemEl Nino – Blestem

  El Nino a revenit cu o nouă piesă! Artistul a lansat, în această seară, o nouă melodie ce poartă numele de „Blestem”. Aceasta este înregistrată la Unic Studio, mix/master-ul & producțiile adiționale fiind realizate de către Karie. Instrumentalul poartă semnătura lui Presto.

Promovare: deeZee – Orgoliu (feat. Kali)Promovare: deeZee – Orgoliu (feat. Kali)

  În cadrul unui articol anterior ați putut afla ce reprezintă Ultima Brigadă, făcând totodată cunoștință și cu doi dintre membrii acesteia, B-Has și Kali, prin intermediul piesei „Zile și Nopți”.

Promovare: B-Has feat. Kali – Zile și NopțiPromovare: B-Has feat. Kali – Zile și Nopți

 O să încep acest articol prin a vă înștiința în legătură cu ce anume reprezintă Ultima Brigadă:
Ultima Brigadă este o organizație de tip sindicat, care adună artiști și le oferă oportunitatea de a lucra profesional, prin ajutor reciproc.

Maich – Timpul schimbă (VIDEO)Maich – Timpul schimbă (VIDEO)

Maich revine cu o nouă piesă, însoțită de un videoclip de studio realizat de Gheorghe Paraschiv. Piesa este intitulată „Timpul schimbă” și a fost creată pe un instrumental semnat de Livegian.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..