NoutĂŢi Utv

Interviu cu Tataee la emisiunea “I Think I Like It” pe UtvInterviu cu Tataee la emisiunea “I Think I Like It” pe Utv

În emisiunea „I Think I Like It” am avut ocazia să vedem artiști precum Chimie, Aforic, DJ Al’Bu, DOC, Deliric1, Dragonu’. Așa cum vă anunțam, acum este rândul lui Tataee (B.U.G.

Tatae (B.U.G. Mafia) invitat Ia I Think I Like It prezentat de UtvTatae (B.U.G. Mafia) invitat Ia I Think I Like It prezentat de Utv

Marti, 4 februarie, de la ora 23:00, I Think I Like It incepe cel de-al doilea sezon la Utv avandu-i ca invitati pe TC din Marea Britanie si Tatae de la BUG Mafia.

Live: C.R.B.L. feat. Adda & raku – Uşor, uşor @ Romanian Music Awards 2013Live: C.R.B.L. feat. Adda & raku – Uşor, uşor @ Romanian Music Awards 2013

După cum am promis, revenim pe BlackSheepSound cu o nouă înregistrare din cadrul evenimentului Romanian Music Awards, ce s-a desfăşurat în seara de 14 septembrie, pe Music Channel, parteneri fiind Utv şi Radio 21.

Nominalizaţii „Best Hip Hop” la Romanian Music Awards 2013!Nominalizaţii „Best Hip Hop” la Romanian Music Awards 2013!

Romanian Music Awards, singurul eveniment cu istorie si traditie din industria muzicala romaneasca, a ajuns anul acesta la cea de-a XI-a editie.

Making of: Cabron – PaRap @ UtvMaking of: Cabron – PaRap @ Utv

Cabron a lansat în noaptea aceasta noul său videoclip la piesa „PaRap„, care din spusele artistului e o piesă foarte serioasă, fiind dedicată haterilor/personajelor care critică şi nu apreciază munca artiştilor din acest fenomen.

Interviu cu Dragonu’ la emisiunea “I Think I Like It” pe UtvInterviu cu Dragonu’ la emisiunea “I Think I Like It” pe Utv

„I Think I like It” este o nouă emisiune de pe Utv, care ne arată tuturor ce trebuie să ştim în materie de muzică, ce se poartă, dar şi ce se ascultă pe afară.

Interviu cu Dragonu’ la emisiunea “I Think I Like It” pe Utv (astăzi, 30 aprilie)Interviu cu Dragonu’ la emisiunea “I Think I Like It” pe Utv (astăzi, 30 aprilie)

„I Think I like It” este o nouă emisiune de pe Utv, care ne arată tuturor ce trebuie să ştim în materie de muzică, ce se poartă, dar şi ce se ascultă pe afară.

Interviu cu Chimie la emisiunea „I Think I Like It” pe Utv (marţi, 26 martie)Interviu cu Chimie la emisiunea „I Think I Like It” pe Utv (marţi, 26 martie)

„I Think I like It” este o nouă emisiune de pe Utv, care ne arată tuturor ce trebuie să ştim în materie de muzică, ce se poartă, dar şi ce se ascultă pe afară.

Teaser: Guess Who – OnoareTeaser: Guess Who – Onoare

Okapi Sound anunţă o nouă piesă semnată de Guess Who, care va beneficia de videoclip, aceasta se va numi „Onoare” şi va fi lansată mâine, 7 decembrie.

Teaser: Bitza – Nopti albe pentru zile negreTeaser: Bitza – Nopti albe pentru zile negre

Va era dor de Bitza? Mie personal, da, motiv pentru care m-am bucurat cand am aflat informatia potrivit careia, pe 20 aprilie, Utv va difuza noul sau videoclip, “Nopti albe pentru zile negre”.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..