NoutĂŢi vescan

Mellina – Cutremur în inima mea feat. VescanMellina – Cutremur în inima mea feat. Vescan

Peste 20 de milioane de view-uri pe Youtube, premiul pentru cel mai puternic mesaj in 2014, ocuparea pozitiilor fruntase in topurile posturilor de radio mainstream, sunt doar cateva dintre performantele atinse de piesa „Poza de album”, semnata Mellina feat. Vescan.

Mellina și Vescan, o nouă colaborare de senzație: „Cutremur în inima mea”!Mellina și Vescan, o nouă colaborare de senzație: „Cutremur în inima mea”!

”Poza de album” a Mellinei cu Vescan a fost piesa ce a reusit sa transmita ascultatorilor veritabile sentimente si emotii, s-a bucurat de un succes extraordinar si a sensibilizat pe toata lumea.

MusicExpertCompany – Cea mai eficientă gașcă din industria muzicală din România în 2014MusicExpertCompany – Cea mai eficientă gașcă din industria muzicală din România în 2014

MusicExpertCompany este poate singura gasca din industria muzicala care functioneaza in slujba artistului pe toate planurile in mod pragmatic si realistic – este casa de discuri, se ocupa de publishing, de managementul si promovarea artistului, de booking si organizarea concertelor, adica fun..

Vescan cu Doddy – Le știu… (pe astea ca tine)Vescan cu Doddy – Le știu… (pe astea ca tine)

„Le știu” este un nou single lansat de Vescan în colaborare cu Doddy drept ca mulțumire pentru feedback-ul ce l-au primit la piesele lansate recent ”Bine mersi” și ”Poza de album” ambele trecând de pragul de 10 milioane de vizualizări pe YouTube.

Mellina feat. Vescan – Poză de AlbumMellina feat. Vescan – Poză de Album

Vescan a fost cooptat de Mellina pentru piesa „Poză de Album”. Aceasta a fost înregistrată la Mango Records/MusicExpertCompany și a fost produsă, mixată și masterizată de Ionescu Ovidiu Dorin (Dorian Oswin).

Vescan feat. Mahia Beldo & DJ Wicked – Muzică sau Nebunie?Vescan feat. Mahia Beldo & DJ Wicked – Muzică sau Nebunie?

Vescan ne întreabă „Muzică sau Nebunie?”. Alături de Mahia Beldo și DJ Wicked acesta lansează cea mai nouă piesă a sa.

Video: Vescan cu Alina Eremia – În dreapta taVideo: Vescan cu Alina Eremia – În dreapta ta

Vescan a lansat în această seară videoclipul piesei „În dreapta ta„, ce este realizată în colaborare cu Alina Eremia, lansare ce a avut loc pe Urban.ro. Așa cum vă anunțam în urmă cu două zile, piesa se apropie de 4.000.0

Teaser: Vescan cu Alina Eremia – În dreapta taTeaser: Vescan cu Alina Eremia – În dreapta ta

Vescan pregătește lansarea videoclipului la piesa ”În dreapta ta”, ce este în colaborare cu Alina Eremia. Materialul se apropie de 4.000.000 de vizualizări pe youtube este lansat sub egida MusicExpertCompany și MediaPro Music. Piesa este disponibilă spre descărcare pe iTunes.

Vescan cu Alina Eremia – În dreapta taVescan cu Alina Eremia – În dreapta ta

MusicExpertCompany si MediaPro Music prezinta in premiera pe Urban.ro o colaborare inedita intre Vescan si Alina Eremia, un single plin de atitudine si energie, “In dreapta ta”.

Video: Vescan – Multa Baftă… (feat. Makru & Praetor)Video: Vescan – Multa Baftă… (feat. Makru & Praetor)

După cum a anunţat şi pe contul său oficial de facebook, Vescan lansează un nou videoclip la o piesă care se numeşte „Multă Baftă…„, aceasta fiind în colaborare cu Makru şi Praetor.

Lu-K – Move On feat. Vescan, Makru & KamiliLu-K – Move On feat. Vescan, Makru & Kamili

După multe zile de aşteptare, îm care s-a anunţat lansarea acestui videoclip, Lu-K lansează astăzi cel mai recent videoclip al său la piesa numită „Move On„, care este în colaborare cu Vescan, Makru şi Kamili.

Vescan feat. Makru & Praetor – Multă baftăVescan feat. Makru & Praetor – Multă baftă

Vescan a colaborat recent cu Makru și Praetor pentru piesa „Multă baftă”. Artistul a anunțat lansarea noului său canal de Youtube, cât și albumul la care lucrează „O zi în tenișii mei”, din care piesa „Multă baftă” face parte.

Vescan – Ti-au promis feat. Adelina D.Vescan – Ti-au promis feat. Adelina D.

Vescan si-a lansat in urma cu putin timp noua piesa, numele ei fiind „Ti-au promis„. Este in colaborare cu Adelina D. si este extrasa de pe albumul „O zi in tenisii mei„, la care se lucreaza momentan.

Vescan – Roboti „Prin ochii vostri” (sez. II, part. II)Vescan – Roboti „Prin ochii vostri” (sez. II, part. II)

„Roboti” este numele piesei pe care v-o prezentam astazi, si care face parte din proiect-ul dedicat ascultatorilor/sustinatorilor lui Vescan, proiect numit „Prin ochii vostri” despre care v-am mai scris pana acum.

Concert: Vescan – O zi in tenesii mei @ Club Habitat / Alba Iulia – 29.07.2012Concert: Vescan – O zi in tenesii mei @ Club Habitat / Alba Iulia – 29.07.2012

In aceasta seara, Vescan va sustine in Club Habitat din Alba Iulia un concert de prezentare al albumului sau, si anume „O zi in tenesii mei„. Vescan nu va fi singurul care va urca pe scena, invitatii fiind DJ. Twist si Scooby.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..