NoutĂŢi video

Video: KEPA feat. Adrian Despot – În soareVideo: KEPA feat. Adrian Despot – În soare

KEPA, membru al trupei ALAN & KEPA a lansat un nou videoclip.
Este vorba de videoclipul piese „În soare”, realizată în colaborare cu solistul trupei Vița de Vie, Adrian Despot.

Video: Dspekt – OxigenVideo: Dspekt – Oxigen

Dspekt este unul dintre artiștii din tânăra generație care pot aduce la lumină hip hop-ul românesc. El a lansat astăzi videoclipul piesei „Oxigen” pe un instrumental produs de către Raven.

Guess Who prezintă documentarul video „Un Anonim Celebru” ce anunță lansarea unui nou material!Guess Who prezintă documentarul video „Un Anonim Celebru” ce anunță lansarea unui nou material!

 Pe data de 16 mai, Guess Who urmează să lanseze cel de-al treilea material discografic ce se va intitulat „Un Anonim Celebru”.

Video: DJ AL*BU feat. romaN – Ce-i Al NostruVideo: DJ AL*BU feat. romaN – Ce-i Al Nostru

  După piesa „Indiferent de grade”, care reprezintă o colaborare cu Nimeni Altu’, unul dintre cei mai cunoscuți MC din România, DJ Al*bu revine cu o nouă piesă ce se va regăsi pe viitorul său material intitulat „Columna”.

Video: Traian – APELVideo: Traian – APEL

 După videoclipul piesei „Se lasă tăcerea”, lansată spre sfârșitul lunii trecute de către Traian, tânărul MC din Moldova revine cu o nouă piesă ce se va regăsi pe viitorul material intitulat „Zis și tăcut”.

Live: B.U.G. Mafia – Bani, bani, bani @ Kiss FMLive: B.U.G. Mafia – Bani, bani, bani @ Kiss FM

B.U.G. Mafia

 După lansarea de la începutul săptămânii a videoclipului pentru piesa „Bani, bani, bani”, trupa B.U.G. Mafia a fost invitată în această dimineață în studio-urile radioului Kiss FM pentru a interpreta live această piesă.

Trupa La Familia își reia activitatea muzicală, moment marcat de videoclipul piesei „În realitate”, realizată alături de GuzTrupa La Familia își reia activitatea muzicală, moment marcat de videoclipul piesei „În realitate”, realizată alături de Guz

 Una dintre cele mai cunoscute trupe din hip hop-ul românesc se reîntorc pe scenă, este vorba de La Familia, formația compusă din Puya și Tudor Șisu.

Video: Oliniutză – Saifăr (feat. Bam Dighidi Bam)Video: Oliniutză – Saifăr (feat. Bam Dighidi Bam)

 Cei din trupa Bam Dighidi Bam au o perioadă productivă din punct de vedere muzical, așadar după ce Jenă a lansat videoclipurile pieselor „Iarna-i vara” și „Copilărie”, colegul său de trupă, Oliniutză, l-a urmat cu lansarea mixtape-ului „Tragem linie”, iar astăzi vă prezent..

Video: Faust – Foc feat. Hawk & DJ NasaVideo: Faust – Foc feat. Hawk & DJ Nasa

După piesele „Repaus”, „Trasee” și „Labirint”, Faust revine cu o nouă melodie ce va fi inclusă pe următorul material al artistului, intitulat „Stări”.

Video: Dash & Macanache – Rămas bunVideo: Dash & Macanache – Rămas bun

 Dash cel responsabil pentru partea audio de pe materialul „Jazz” realizat împreună cu Antifon, revine cu o nouă colaborare alături de Macanache.

Video: Dan Gerosu feat. Ombladon – Dan GerosuVideo: Dan Gerosu feat. Ombladon – Dan Gerosu

 Danez, un apropiat al celor de la 20CM Records, revine cu o nouă piesă care anunță lansarea unui nou material pentru care folosește un alt pseudonim.
 Numele pe care artistul l-a adoptat este și numele viitorului album, acesta fiind „Dan Gerosu”.

Video: Ad Litteram – Un golan devenit poetVideo: Ad Litteram – Un golan devenit poet

 Trupa Ad Litteram, reprezentată de Scânteie, revine cu o nouă piesă promovată prin intermediul unui videoclip inedit.

Video: Stripes – O floare II feat. Alexandra PenciuVideo: Stripes – O floare II feat. Alexandra Penciu

 Se pare că o mare parte din artiștii de hip hop din România doresc să înceapă anul 2017 anunțând sau lansând noi piese, videoclipuri sau materiale.

Video: Deliric x Silent Strike – EroareVideo: Deliric x Silent Strike – Eroare

 Deliric, membru al trupei Control Tehnic de Calitate a lansat videoclipul piesei „Eroare”, piesă ce se regăsește pe materialul realizat în colaborare cu Silent Strike, fiind lansat la jumătatea acestui an.

Video: El Nino & Samurai feat. Karie & Bocaseca – RăbdareaVideo: El Nino & Samurai feat. Karie & Bocaseca – Răbdarea

 „Răbdarea” este cea de-a doua piesă care se regăsește pe materialul „Familia”, realizat de către Samurai și El Nino, piesă ce este promovată prin intermediul unui videoclip.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..