NoutĂŢi Vinyl Sapiens

Vinyl Sapiens – The Chronicle (Instrumentale)Vinyl Sapiens – The Chronicle (Instrumentale)

Prieteni, în urma cererilor voastre și a feedback-ului primit (motiv pentru care vă mulțumim), începând de astăzi, albumul Vinyl Sapiens – The Chronicle (2012) se poate găsi și în variantă instrumentala pe http://vinyl-sapiens.bandcamp.com/album/the-chronicle-instrumentals.

Live: I-Gura (Vinyl Sapiens) – Out of SightLive: I-Gura (Vinyl Sapiens) – Out of Sight

Trupa Vinyl Sapiens, membră a label-ului Libernote Music, vă prezintă astăzi o scurtă sesiune de live scratch prin intermediul unuia dintre membri săi, și anume I-gura.

Video: Grupul De Rezistenţă – Plastic (feat. Sergiu Floroaia)Video: Grupul De Rezistenţă – Plastic (feat. Sergiu Floroaia)

După două săptămâni jumătate de așteptare și trei promo-uri ce au vestit apariția lui, clipul piesei „Plastic„ este acum disponibil pe canalul de Youtube al Grupului de Rezistență.

Teaser: Grupul De Rezistență – Plastic (cu Sergiu) (Video)Teaser: Grupul De Rezistență – Plastic (cu Sergiu) (Video)

Cu mai puțin de două săptămâni înainte de a fi lansat clipul piesei „Plastic„, băieții de la Grupul de Rezistență ne îndulcesc așteptarea și ne oferă un nou promo. Acesta a fost încărcat, la fel că și primul teaser, pe canalul oficial de Youtube al trupei.

Teaser: Grupul De Rezistență – Plastic (cu Sergiu) (Video)Teaser: Grupul De Rezistență – Plastic (cu Sergiu) (Video)

Grupul De Rezistență pregătește lansarea unui nou videoclip. Piesa aleasă este „Plastic„ și, de astăzi este disponibil primul teaser ce vestește venirea clipului. Vă reamintesc că melodia este produsă de Vinyl Sapiens și este în colaborare cu Sergiu.

Grupul De Rezistență – Plastic (feat. Sergiu Floroaia)Grupul De Rezistență – Plastic (feat. Sergiu Floroaia)

Grupul De Rezistență revine astăzi cu o nouă melodie. Piesa este produsă de Vinyl Sapiens, iar scratch-urile aparțin lui DJ Undoo. Piesa „Plastic” este o colaborare cu Sergiu Floroaia. Textul a fost scris de Stoe Toxxic, Naighba, K-Gula, Brugner și Sergiu Floroaia.

O.N. – Intre timpO.N. – Intre timp

Libernote Music urmareste promovarea artistilor ce au ceva de spus in sfera Hip-Hop. La inceputul acestui an, Dj Undoo a lansat un concurs numit „Rapperii au talent”.

Recenzie: Grupul de Rezistenta – Trilogia N-ai(ului) @ Club A – 27.06.2012 (Poze)Recenzie: Grupul de Rezistenta – Trilogia N-ai(ului) @ Club A – 27.06.2012 (Poze)

Miercuri. Pentru colegii mei de birou semnifica jumatatea saptamanii de lucru. Pentru microbisti, un nou meci din Campionatul European de Fotbal 2012. Pentru mine, concertul trupei Grupul de Rezistenta.

Asculta: Vinyl Sapiens – The Chronicle @ SoundCloudAsculta: Vinyl Sapiens – The Chronicle @ SoundCloud

Asa cum v-a spus si colegul meu Florian, ieri a fost lansat materialul „The Chronicle” semnat de Vinyl Sapiens, material despre care v-am tot vorbit si aratat promo-uri. Contine un numar de 16 track-uri, printre care si „Armate Scindate” in colaborare cu Cedry2k si A.O.K.,

Vinyl Sapiens – Armate Scindate (feat. Cedry2k & A.O.K.)Vinyl Sapiens – Armate Scindate (feat. Cedry2k & A.O.K.)

Vinyl Sapiens s-au tinut de promisiune si au lansat astazi, 18 iunie 2012, albumul „The Chronicle”. Pe langa asta, pe contul oficial de YouTube al trupei a fost urcata o noua piesa extrasa de pe acest material.

Vinyl Sapiens – Compleu La Neveu (feat. 1,2)Vinyl Sapiens – Compleu La Neveu (feat. 1,2)

Seb si I-gura, pe scurt Vinyl Sapiens, lanseaza astazi a treia piesa de pe materialul „The Chronicle”. „Compleu La Neveu” este o melodie in colaborare cu 1,2. La productie, mix si master ii regasim pe Vinyl Sapiens. Vocile apartin lui Cumicu si Ais The Chef .

Mixtape: Libernote Music – Promo MixMixtape: Libernote Music – Promo Mix

A sosit si momentul lansarii noului label „Libernote Music”. Cu aceasta ocazie, Dj Undoo a batut la usile lui Phane, Phlo Da Shaolin, Lecart, Loyal MC, Grupul de Rezistenta, Vinyl Sapiens, Antobeats, Praetor, Speedy si Nave Spatiale Aka Dribbler.

Promo: Dj Undoo @ “Vinyl Sapiens – The Chronicle”Promo: Dj Undoo @ “Vinyl Sapiens – The Chronicle”

Dupa ce acum o saptamana v-am prezentat promo-ul venit din partea lui Praetor pentru „The Chronicle„, materialul celor de Vinyl Sapiens, acum vi-l prezentam pe cel de la Dj Undoo.

Promo: Praetor @ „Vinyl Sapiens – The Chronicle”Promo: Praetor @ „Vinyl Sapiens – The Chronicle”

Dupa ce acum cateva zile v-am prezentat promo-urile cu Ais The Chef dar si cu Lecart si Loyal MC pentru materialul celor de la Vinyl Sapiens, respectiv „The Chronicle„, material ce va urma sa apara pe data de 18 iunie, astazi va revenim cu cel de-al treilea promo, respectiv cel cu Praet..

Promo: Lecart & Loyal MC @ „Vinyl Sapiens – The Chronicle”Promo: Lecart & Loyal MC @ „Vinyl Sapiens – The Chronicle”

Dupa ce acum o saptamana v-am prezentat un clip realizat de Ais The Chef pentru promovarea materialului „The Chronicle” semnat Vinyl Sapiens, incepand de astazi putem vedea un nou promo. De aceasta data, artistii care au fost in prim-plan in clip sunt Lecart si Loyal MC.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..