NoutĂŢi Vlad Dobrescu

Înregistrare: MIC Check – #63 – Illest of September 2017Înregistrare: MIC Check – #63 – Illest of September 2017

MIC Check

 La scurt timp de la apariția episodului cu numărul unu al emisiunii MIC Check din acest sezon, ne putem bucura și de existența celui de-al doilea episod al aceleiași emisiuni.

Înregistrare: MIC Check – #62 – 4G (4 Grași)Înregistrare: MIC Check – #62 – 4G (4 Grași)

MIC Check

 În urmă cu două zile, cei de la MIC Check și-au reluat activitatea, începând un nou sezon, al treilea la număr! Acest lucru a fost înfăptuit prin lansarea unui nou episod al emisiunii respective, în afara Radioului Guerrilla, ci în propriul lor studio.

Poze: Creative Fest 2017 @ București – 22-24.09.2017Poze: Creative Fest 2017 @ București – 22-24.09.2017

 Creative Fest este cel mai mare festival de artă și cultură urbană ce are loc în București. Anul acesta el a ajuns la a patra ediție.

raku & Vlad Dobrescu – Loco Motive (Vlad Dobrescu Remix)raku & Vlad Dobrescu – Loco Motive (Vlad Dobrescu Remix)

raku & Vlad Dobrescu

  Pe parcursul zilei de ieri, Vlad Dobrescu făcea următorul anunț:

Azi iese varianta originală de la loco motive! Am tras inițial piesa pe beat-ul ăsta al meu după care s-a folosit alt beat pentru albumul lui raku, dar am insistat să iasă şi varianta asta, că d..

raku a lansat materialul „rever” în mediul onlineraku a lansat materialul „rever” în mediul online

 După cum vă anunțam în articolul precedent, raku a lucrat la un nou material intitulat „rever”, iar începând de astăzi acesta poate fi achiziționat în format digital.

Video: raku & Vlad Dobrescu – Loco motiveVideo: raku & Vlad Dobrescu – Loco motive

 La începutul acestei luni, am aflat că raku urmează să lanseze un nou material, acesta se intitulează „rever” și va fi disponibil începând cu luna martie.
 Iată că acum a venit timpul să ascultăm prima piesă extrasă de pe acest material.

We Funk World Tour: Professor Groove, DJ Static, Vlad Dobrescu & Fanas @ București – 20.11.2016We Funk World Tour: Professor Groove, DJ Static, Vlad Dobrescu & Fanas @ București – 20.11.2016

We Funk World Tour este primul eveniment prezent pe site-ul nostru, organizat în localul nou-deschis din București, Jazz Pong, situat în Berceni, lângă Sun Plaza, stația de metrou Piața Sudului, adresa acestuia fiind: Sos. Olteniței, nr. 103.

Video: MIC Check – #19 – Freestyle PsihotropVideo: MIC Check – #19 – Freestyle Psihotrop

 Cea de-a 19-a ediție a emisiunii MIC Check l-a avut ca invitat pe Psihotrop, unul dintre cei mai îndrăgiți MCs ai noului val.

Înregistrare: MIC Check – #30 – Raz OneÎnregistrare: MIC Check – #30 – Raz One

 Așa după cum v-am obișnuit încă de la apariția primului episod MIC Check, site-ul nostru vă prezintă înregistrarea fiecărei ediții în momentul în care acesta devine disponibil.

Retrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSound

 Din punct de vedere calendaristic, astăzi este prima zi de toamnă a anului 2016, ceea ce înseamnă că ultima lună a verii a luat sfârșit, aducând cu ea o nouă retrospectivă asupra articolelor publiate pe site-ul nostru, pe parcursul celor 31 de zile ale lunii August.

Edițiile #21, #22, și #24 ale emisiunii MIC Check pot fi ascultate pe SoundCloudEdițiile #21, #22, și #24 ale emisiunii MIC Check pot fi ascultate pe SoundCloud

 Singura emisiune de hip hop din România, „MIC Check”, realizată de Vlad Dobrescu alături de Alex Mocanu, a împlinit un an de existență, trecând în această perioadă din mediul online în eter, pe Radio Guerrilla.

Vlad Dobrescu – Noaptea Minții (DJ Al*bu Remix)Vlad Dobrescu – Noaptea Minții (DJ Al*bu Remix)

 După cum bine știți, Vlad Dobrescu lansa, la sfârșitul anului 2013, mult așteptatul material intitulat „În Sfârșit”. Aceasta s-a dovedit a fi un album de succes, fiind apreciat de o mare parte a ascultătorilor de hip-hop din România.

Următoarea ediție de MIC Check îi va avea ca invitați pe Maximilian și DJ Oldskull!Următoarea ediție de MIC Check îi va avea ca invitați pe Maximilian și DJ Oldskull!

  Până în momentul de față, s-au perindat două ediții ale emisiunii MIC Check în FM, în cadrul Radio Guerrilla. Este vorba despre cea cu numărul 18, care l-a avut ca invitat pe Phunk B, și cea cu numărul 19, care l-a avut ca invitat pe Psihotrop.

Video: MIC Check – #17 – Freestyle Faust & ManafiqueVideo: MIC Check – #17 – Freestyle Faust & Manafique

 MIC Check a devenit, oficial, emisiune în cadrul unui post de radio, vis devenit realitate pentru mulți iubitori ai culturii hip hop; Vlad Dobrescu și Alex Mocanu continuă să aibă invitați, emisiunea ajungând la cea de-a 19-a ediție, și tot așa.

Înregistrare: MIC Check – #19 – PsihotropÎnregistrare: MIC Check – #19 – Psihotrop

 Ieri, la ora 22:00, pe Radio Guerrilla, am avut posibilitatea de a asculta, atât în eter, cât și în mediul online, prima ediție realizată în direct a emisiunii MIC Check, organizată și prezentată de Vlad Dobrescu, alături de Alex Mocanu.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..