NoutĂŢi vlad flueraru

Video: MIC Check – #62 – Freestyle 4GVideo: MIC Check – #62 – Freestyle 4G

MIC Check

 După cum ați putut afla într-un articol anterior, emisiunea MIC Check a revenit cu un nou sezon, într-un nou cadru și alături de noi invitați. Astfel, ediția cu numărul #62, prima din acest sezon, i-a avut ca invitați pe membrii trupei 4G.

Video: Vlad Flueraru – UnitateVideo: Vlad Flueraru – Unitate

Vlad Flueraru

 Ziua de astăzi a fost marcată de lansarea unei noi piese din partea lui Vlad Flueraru. Aceasta este intitulată „Unitate” și își face apariția la mai bine de o lună de la lansarea celei de care este precedată.

Nerub – Poze cu Vlad FlueraruNerub – Poze cu Vlad Flueraru

Nerub

 Pe parcursul acestei zile, Nerub și Vlad Flueraru au lansat o piesă împreună. Cel din urmă este invitatul lui Nerub în cadrul piesei intitulate „Poze”.
 În cadrul acesteia, Nerub își asumă rolul de emcee, instrumentalul folosit pentru înregistrarea sa fiind unul preluat.

Video: Vlad Flueraru – De obicei (Freestyle)Video: Vlad Flueraru – De obicei (Freestyle)

Vlad Flueraru

 La scurt timp de la lansarea piesei ce poartă numele de „Cum să nu joci murdar”, Vlad Flueraru revine în atenția ascultătorilor săi.

Vlad Flueraru – Cum să nu joci murdarVlad Flueraru – Cum să nu joci murdar

Vlad Flueraru

 Pornind de la un instrumental asupra căruia și-a pus amprenta Mr. Carmack, Vlad Flueraru a ajuns la realizarea unei noi piese. Aceasta a fost făcută publică pe parcursul zilei de ieri pe canalul de YouTube al grupului din care face parte.

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

SpoT feat. Vlad Flueraru – Vis-a-VisSpoT feat. Vlad Flueraru – Vis-a-Vis

 Vă mai amintiți de interviul pe care l-am realizat la începutul toamnei, alături de Vlad Flueraru, în care MC-ul ne spunea că le va oferi ascultătorilor săi ce crede el că este de calitate și bun gust? Ei bine, în ultima săptămână acesta ne-a captat atenția cu două noi piese, una ..

Dilimanjaro – Șotron (cu Vlad Flueraru)Dilimanjaro – Șotron (cu Vlad Flueraru)

 În această zi am plăcerea de a vă prezenta o piesă realizată de doi artiști dragi nouă, oilor negre, și anume Dilimanjaro și Vlad Flueraru, a căror colaborare a căpătat contur cu ajutorul piesei intitulate „Șotron”, în cadrul căreia Vlad este invitatul lui Dili.

Retrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSound

  Ziua de astăzi marchează începutul unei noi luni calendaristice, căreia îi spunem „bun venit” și care sperăm să se dovedească a fi la fel de productivă din punctul de vedere al conținutului la fel ca și precedenta, și anume luna septembrie, pe care o vom aminti în rândurile ace..

Interviu: Vlad Flueraru „Când ieși din studio părăsești microfonul, dar nu și muzica”Interviu: Vlad Flueraru „Când ieși din studio părăsești microfonul, dar nu și muzica”

 Pășim pe potecile toamnei tot cu muzica în suflet, dar și cu o parte dintre curiozitățile legate de un artist drag nouă satisfăcute, deoarece luna septembrie aduce cu sine un nou interviu pentru BlackSheepSound, realizat alături de Vlad Flueraru.

Video: Vlad Flueraru – AmorțitVideo: Vlad Flueraru – Amorțit

 În această seară o luăm la pas prin muzică alături de Vlad Flueraru, după cum sugerează și videoclipul noii piese pe care MC-ul a lansat-o, și anume „Amorțit”.
 Aceasta a fost înregistrată pe un instrumental realizat de către P.S

Retrospectivă: Iunie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Iunie 2016 @ BlackSheepSound

 A venit momentul în care ne luăm rămas-bun de la o altă lună calendaristică, și anume Iunie, însumând totalitatea lucrurilor ce o fac demnă de a fi amintită, prin intermediul acestei retrospective.

Video: Vlad Flueraru – Mizericordie (Freestyle)Video: Vlad Flueraru – Mizericordie (Freestyle)

 La scurt timp de la lansarea beat-tape-ului intitulat „Pentru voi”, Vlad Flueraru revine în atenția noastră cu un freestyle pe care l-a lansat sub numele de „Mizericordie”.

Beat-Tape: Vlad Flueraru – Pentru voi (Ascultă)Beat-Tape: Vlad Flueraru – Pentru voi (Ascultă)

 A sosit momentul ca simțul vostru auditiv să fie „antrenat” de un nou material, care vine din partea lui Vlad Flueraru!
 Pe parcursul zilei de astăzi, artistul a lansat un nou material intitulat „Pentru voi”, care îl pune în postura de beatmaker, căci acesta reprezintă un beat-tap..

Promovare: Metonim cu Vlad Flueraru – Prietenii (Video)Promovare: Metonim cu Vlad Flueraru – Prietenii (Video)

 Cu Metonim ați putut face cunoștință de curând, prin intermediul piesei intitulate „La pas”, pe care acesta a lansat-o.
 Astăzi, MC-ul revine în atenția noastră cu o nouă piesă, pe care a lansat-o alături de Vlad Flueraru.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..