NoutĂŢi vlad munteanu

Interviu: Vlad Flueraru „Când ieși din studio părăsești microfonul, dar nu și muzica”Interviu: Vlad Flueraru „Când ieși din studio părăsești microfonul, dar nu și muzica”

 Pășim pe potecile toamnei tot cu muzica în suflet, dar și cu o parte dintre curiozitățile legate de un artist drag nouă satisfăcute, deoarece luna septembrie aduce cu sine un nou interviu pentru BlackSheepSound, realizat alături de Vlad Flueraru.

Video: DOC – Ochii susVideo: DOC – Ochii sus

„Ochii sus” este numele celei mai noi piese ce poartă semnătura lui DOC. Fiind lansată sub egida HaHaHa Production, melodia beneficiază și de un videoclip realizat de către Ciprian Strugariu / HaHaHa Video Production.

Bogă – Bacu’ (feat. Vlad Flueraru)Bogă – Bacu’ (feat. Vlad Flueraru)

Astăzi am plăcerea să vă prezint o piesă care reprezintă o altă dovadă că rap-ul nu trebuie să se rezume la „viața grea din cartier”, „dealeri și droguri” sau, mai nou „sufăr din dragoste și am hotărât să fac o piesă despre asta”.

Un mesaj important din partea lui DOC!Un mesaj important din partea lui DOC!

În urmă cu două zile, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din hip-hop-ul românesc și anume DOC, a postat pe pagina sa oficială de Facebook un mesaj foarte important, transmis pentru întreaga lume și mai ales pentru susținătorii săi.

Video: DOC – MulţumescVideo: DOC – Mulţumesc

Iată ca DOC a lansat şi o ultimă piesă pe 2012, aceasta se numeşte „Mulţumesc” şi este un mesaj pentru toţi cei din jurul artistului, familie, prieteni, dar si ascultătorilor de rap.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..