NoutĂŢi watch the throne

J. Cole – The CureJ. Cole – The Cure

J. Cole revine astazi in atentia noastra cu o noua piesa ce poarta numele „The Cure”. Melodia a fost realizata de J. Cole pe instrumentalul „Lift Off” de pe albumul „Watch The Throne” al lui Jay-Z si Kanye West. Va invitam sa ascultati putin piesa putin mai jos.

Video: Jay-Z & Kanye West – No Church In The Wild (feat. Frank Ocean)Video: Jay-Z & Kanye West – No Church In The Wild (feat. Frank Ocean)

Nu cred ca exista foarte multi ascultatori de Hip-Hop care sa nu fi ascultat macar o data albumul „Watch The Throne”. Vandut in peste 1 milion de copii, a fost cu siguranta unul dintre cele mai bune albume din 2011.

Video: Jay-Z & Kanye West – Ni**as In ParisVideo: Jay-Z & Kanye West – Ni**as In Paris

In urma cu putin timp si-a facut aparitia pe internet un nou videoclip, si anume „Ni**as In Paris” semnat de Jay-Z si Kanye West. Acesta este cel de-al doilea single extras de pe albumul „Watch The Throne„, album despre care v-am scris aici.

Artwork: The Throne – N***as In ParisArtwork: The Throne – N***as In Paris

Acesta este coperta oficiala a celui de-al doliea extras single de pe albumul „Watch The Throne” a celor doi prieteni Jay-Z si Kanye West.

Red Cafe – N****s In Paris (Remix)Red Cafe – N****s In Paris (Remix)

Red Cafe s-a gandit sa aduca in atentia fanilor o alta versiune a piesei „Niggas In Paris” interpretata de mai marii Jay-Z si Kanye, piesa extrasa de pe albumul „Watch The Throne”.

Video : Obie Trice – New Day (Remix)Video : Obie Trice – New Day (Remix)

New Day piesa cu numarul cinci de pe proiectul ”Watch The Throne ”  reprezinta o dedicatie din partea artistului Obie Trice pentru mama sa Eleanor Trice.  Va amintesc ca pe 25 octombrie va aparea noul album numit Bottoms Up, acum apasati butonul play si urmariti clipul.

Obie Trice – New DayObie Trice – New Day

Obie Trice si-a adaugat versurile pe negativul piesei cu numarul cinci de pe proiectul „Watch The Throne„, iar rezultatul este o dedicatie pentru mama sa, Eleanor Trice.

Termanology – Welcome To The JungleTermanology – Welcome To The Jungle

Termanology ne prezinta ” Welcome To The Jungle ” , freestyle realizat de catre Swizz Beatz si face parte din albumul Watch The Throne.

Jay-Z & Kanye West – Lift Off (Feat. Beyonce)Jay-Z & Kanye West – Lift Off (Feat. Beyonce)

In sfarsit, cel mai asteptat album din ultima vreme este disponibil pentru fanii muzicii rap de peste tot. Acestia pot descarca proiectul celor doi rapperi exclusiv prin iTunes.

Album: The Throne – Watch The Throne (Promo)Album: The Throne – Watch The Throne (Promo)

Cei doi colosi ai muzicii rap, Kanye West si Jay-Z au lansat un trailer oficial pentru proiectul lor comun. Albumul va fi lansat maine, 8 august pe iTunes, urmand ca peste patru zile sa apara si pe suport fizic.

Kanye West & Jay-Z – Otis (Feat. Otis Redding)Kanye West & Jay-Z – Otis (Feat. Otis Redding)

Kanye West, Jay-Z si Otis Redding au lansat o noua piesa, iar in cazul in care ati uitat, mult-asteptatul proiect „Watch The Throne” va fi lansat pe 1 august. Vom reveni cu detalii.

Tracklist: Kanye West & Jay-Z – Watch The ThroneTracklist: Kanye West & Jay-Z – Watch The Throne

Daca in urma cu ceva vreme va prezentam coperta oficiala a albumului „Watch The Throne” semnat de catre Kanye West in colaborare cu Jay-Z, astazi urmeaza sa va ofer tracklistul acestuia.  Materialul discografic contine 15 piese din care 4 sunt bonus.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..