NoutĂŢi Willie The Kid

Willie The Kid – Stray BladeWillie The Kid – Stray Blade

2014 a fost puțin mai liniștit din punct de vedere profesional pentru rapper-ul Willie The Kid, deși a colaborat împreună cu Bronze Nazareth pentru un proiect comun.

Willie The Kid – Goodness Gracious (feat. Smoke DZA)Willie The Kid – Goodness Gracious (feat. Smoke DZA)

Willie The Kid ne-a oferit astăzi spre ascultare un nou single ce poartă numele „Goodness Gracious”. Piesa este realizată în colaborare cu Smoke DZA și a fost produsă de Tha Audio Unit. Vă invităm să o ascultați sau să o descărcați în cele ce urmează.

Video: Planet Asia – Fuck Rappers (feat. Willie The Kid & Fashawn)Video: Planet Asia – Fuck Rappers (feat. Willie The Kid & Fashawn)

Planet Asia ne prezinta astazi un nou videoclip. Piesa aleasa sa beneficieze de acesta se numeste „Fuck Rappers” si este extrasa de pe albumul „Black Belt Theatre”. Invitatii melodiei sunt Willie The Kid si Fashawn, productia fiind asigurata de DirtyDiggs.

Video: Willie The Kid – How Lovely + Al B. Sure DartVideo: Willie The Kid – How Lovely + Al B. Sure Dart

Willie The Kid revine in forta astazi si are pentru noi un nou videoclip ce promoveaza 2 piese. Acestea se numesc „How Lovely” si „Al B. Sure Dart” si sunt extrase de pe materialele „The Cure 2” si „The Fly 2”.

Video: Willie The Kid – Die FreeVideo: Willie The Kid – Die Free

Extrasa de pe viitorul mixtape „Fly 2” semnat de Willie The Kid, melodia „Die Free” beneficiaza de astazi de videoclip. Pentru filmari, artistul a ales sa colaboreze cu regizorul Kevin Budzynski. Mai jos puteti urmari clipul.

Willie The Kid Ft. Jon Connor – One TimeWillie The Kid Ft. Jon Connor – One Time

„One Time” este cea mai noua piesa semnata Willie The Kid, a colaborat pe ea cu Jon Connor, iar pe parte de productie cu Black Milk.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..