NoutĂŢi Wiz Khalifa

Berner & B-Real lansează „Prohibition II”!Berner & B-Real lansează „Prohibition II”!

 B-Real – membru al trupei Cypress Hill continuă colaborarea cu Berner și lansează „Prohibition II”, care este partea a doua a EP-ului „Prohibition” lansat anul trecut alături de MC-ul menționat mai sus.

Wiz Khalifa – DecisionsWiz Khalifa – Decisions

Wiz Khalifa nu rămâne prea mult timp pe loc atunci când vine vorba de muzică. Acesta a lansat o nouă piesă care se numeşte „Decisions” şi este produsă de către TM88, cu care a mai colaborat luna trecută pentru piesa Refresh/ Say No More împreună cu Ty Dolla $ign.

Video: Wiz Khalifa feat. Ty Dolla $ign & Snoop Dogg – You and Your FriendsVideo: Wiz Khalifa feat. Ty Dolla $ign & Snoop Dogg – You and Your Friends

După lansarea teaser-ului, Wiz Khalifa revine cu videoclipul oficial al piesei „You and Your Friends” în colaborare cu Ty Dolla $ign şi Snoop Dogg.

Video: Wiz Khalifa feat. Ty Dolla $ign & Snoop Dogg – You and Your Friend (Teaser)Video: Wiz Khalifa feat. Ty Dolla $ign & Snoop Dogg – You and Your Friend (Teaser)

Wiz Khalifa împreună cu Ty Dolla $ign şi Snoop Dogg se pregătesc pentru lansarea videoclipului piesei „You and Your Friends„. Până la lansarea acestuia, Wiz Khalifa a pus pe canalul său oficial de youtube un intro al videoclipului.

Video: Juicy J Feat. Wiz Khalifa – Smoke A NiggaVideo: Juicy J Feat. Wiz Khalifa – Smoke A Nigga

Juicy J ne prezintă cel mai recent videoclip al său, cel al piesei „Smoke A Nigga”, pentru care a colaborat cu Wiz Khalifa. Această piesă a fost produsă de Mike WiLL Made-It, în timp ce videeoclipul a fost regizat de Jonathan Andrade.

Wiz Khalifa Feat. Nicki Minaj – True ColorsWiz Khalifa Feat. Nicki Minaj – True Colors

Wiz Khalifa ne prezintă piesa „True Colors”, o colaborare cu Nicki Minaj, ce va fi inclusă pe viitorul său album „Blacc Hollywood”.

Calliko ft. Wiz Khalifa – WingsCalliko ft. Wiz Khalifa – Wings

Wiz Khalifa a fost cooptat de Calliko pentru piesa „Wings”, piesă ce a fost produsă de Big Head Beats. Acestă piesă este primul single oficial al lui Calliko sub egida Taylor Gang.

B.o.B – High as Hell feat. Wiz KhalifaB.o.B – High as Hell feat. Wiz Khalifa

Bobby Ray, mult mai bine cunoscut sub numele său de scenă și anume B.o.B, și-a început cariera muzicală în anul 2006 prin intermediul lui Jim Josin care l-a îndrumat să semneze cu Rebel Rock Entertainment, casa sa de discuri.

Video: Tuki Carter feat. Wiz Khalifa – She SaidVideo: Tuki Carter feat. Wiz Khalifa – She Said

„She Said” este piesa ce beneficiază de cel mai nou videoclip al lui Tuki Carter. Single-ul a fost realizat în colaborare cu Wiz Khalifa, producția video înfățișându-i pe cei doi dinstrându-se și fiind înconjurați de femei frumoase.

Chris Brown feat. Rihanna & Wiz Khalifa – CounterfeitChris Brown feat. Rihanna & Wiz Khalifa – Counterfeit

În afară de albumul „Fan Of A Fan 2” la care lucrează împreună cu Wiz Khalifa, Chris Brown a găsit timpul necesar să se ocupe și de un album propriu, al șaselea din cariera sa, intitulat „X”.

The Weeknd – Or Nah (Remix)The Weeknd – Or Nah (Remix)

Săptămâna aceasta, artistul R&B din Toronto,  The Weeknd, a lansat versiunea sa a melodiei „Or Nah”. Este vorba despre un remix al piesei lui Ty Dolla $ign, realizată în colaborare cu Wiz Khalifa și Dj Mustard, scoasă la începutul lunii ianuarie a acestui an.

Wiz Khalifa – We Dem BoyzWiz Khalifa – We Dem Boyz

Celebrul artist Wiz Khalifa a revenit în studio, lucrând în prezent la următorul său material, respectiv cel de-al cincilea album ce se va intitula „Blacc Hollywood”.

Ty Dolla Sign feat. Wiz Khalifa – Or NahTy Dolla Sign feat. Wiz Khalifa – Or Nah

După ce a lansat videoclipul piesei ”Ratchet In My Benz”, rapperul american Tyrone Griffin sau mult mai bine cunoscut sub numele său de scenă Ty Dolla Sign a lansat pe SoundCloud o nouă piesă! Aceasta se intitulează ”Oh Nah” și este o colaborare cu celebrurl rapper Ca..

Smoke DZA feat. Wiz Khalifa & Curren$y – Legends In The Making (Ashtray Part.2)Smoke DZA feat. Wiz Khalifa & Curren$y – Legends In The Making (Ashtray Part.2)

Smoke DZA a lansat pe Soundcloud o nouă piesă! Aceasta se intitulează ”Legends In The Making” şi este o colaborare cu Wiz Khalifa şi Curren$y.

Wiz Khalifa – Look What I Got OnWiz Khalifa – Look What I Got On

Anul 2013 a fost pe cât se poate de generos cu Wiz Khalifa. Artistul a sărbătorit nașterea fiului său în Februarie, s-a căsătorit cu actrița Amber Rose în Iulie, iar luna aceasta a lansat împreună cu firma Converse propria linie de încălțăminte.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..